~Płomienna Bylica napisał(a): On nie pluje na Polskę tylko na pis a to postawa bardzo patriotyczna, pożądana, wskazana potrzebna i proPolska !!!!!! Walka z pisowskim reżimem jest naszym narodowym obowiązkiem. Połaczeni zwyciężymy !!
~~Szarawozielona Acidantera napisał(a): Ja z gorszego sortu ,zdradziecka morda, stojąca w miejscu gdzie stało ZOMO pytam się was czciciele niezłomnego naczelnika, czy PIS jest w stanie ustawowo zagwarantować każdej matce , która urodzi dziecko z wadami genetycznymi( stwierdzonymi w okresie płodowym) dobrze płatną posadę w radzie nadzorczej spółki Skarbu Państwa zamiast 500+??? Jedna Kaja Godek wiosny nie czyni .
~~Miedziany Fiołek napisał(a):~~Szarawozielona Acidantera napisał(a): Ja z gorszego sortu ,zdradziecka morda, stojąca w miejscu gdzie stało ZOMO pytam się was czciciele niezłomnego naczelnika, czy PIS jest w stanie ustawowo zagwarantować każdej matce , która urodzi dziecko z wadami genetycznymi( stwierdzonymi w okresie płodowym) dobrze płatną posadę w radzie nadzorczej spółki Skarbu Państwa zamiast 500+??? Jedna Kaja Godek wiosny nie czyni .
Ani PiS, ani nikt inny nie zagwarantuje nic. Masz gwarancję, że umrzesz. Więcej gwarancji nie ma. Powoli kończą się na całym świecie gwarancje socjalne - pokolenie dzisiejszych 30-latków nie będzie miało emerytur, albo będzie miała nie gwarantujące przeżycia. Jak masz szczęście to przeżyjesz życie bez dużych komplikacji. Jak nie masz szczęścia, to będziesz walczyć z przeciwnościami od urodzenia do śmierci.
Nie tylko wady genetyczne dzieci są nieszczęściem, które może się każdemu przytrafić. I co wtedy? Do jakiej rady nadzorczej chcesz trafić? Do kogo masz o to pretensje? Do PiSu? Zastanów się nad sobą.
~~Kirowy Tojeść napisał(a):~~Miedziany Fiołek napisał(a):~~Szarawozielona Acidantera napisał(a): Ja z gorszego sortu ,zdradziecka morda, stojąca w miejscu gdzie stało ZOMO pytam się was czciciele niezłomnego naczelnika, czy PIS jest w stanie ustawowo zagwarantować każdej matce , która urodzi dziecko z wadami genetycznymi( stwierdzonymi w okresie płodowym) dobrze płatną posadę w radzie nadzorczej spółki Skarbu Państwa zamiast 500+??? Jedna Kaja Godek wiosny nie czyni .
Ani PiS, ani nikt inny nie zagwarantuje nic. Masz gwarancję, że umrzesz. Więcej gwarancji nie ma. Powoli kończą się na całym świecie gwarancje socjalne - pokolenie dzisiejszych 30-latków nie będzie miało emerytur, albo będzie miała nie gwarantujące przeżycia. Jak masz szczęście to przeżyjesz życie bez dużych komplikacji. Jak nie masz szczęścia, to będziesz walczyć z przeciwnościami od urodzenia do śmierci.
Nie tylko wady genetyczne dzieci są nieszczęściem, które może się każdemu
przytrafić. I co wtedy? Do jakiej rady nadzorczej chcesz trafić? Do kogo masz o to pretensje? Do PiSu? Zastanów się nad sobą.
Ja chcę trafić do rady nadzorczej w Warszawie .Mogę tam gdzie Kaja Godek. Pieniądze są ,wystarczy nie kraść .Za PISu dziecko poczęte ma ogromne wsparcie .O pomocy dla urodzonych z wadami genetycznymi nic nie wiem . Pewnie z 4 tyś. zasiłku miesięcznie ,darmowa rehabilitacja ,opiekunka pielęgniarki i pewnie takie tam.Od kościoła to darmowa modlitwa ..Wszystko wymieniłam ?
Dodasz coś jeszcze od siebie ?