Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czarny protest 23.03

~~Zgniły Powój niezalogowany
28 marca 2018r. o 18:37
~Płomienna Bylica napisał(a): On nie pluje na Polskę tylko na pis a to postawa bardzo patriotyczna, pożądana, wskazana potrzebna i proPolska !!!!!! Walka z pisowskim reżimem jest naszym narodowym obowiązkiem. Połaczeni zwyciężymy !!

O i jest kolejny przykład bolszewickiej mentalności. Bić wroga ! Partia dała rozkaz w TVNie przekazali i nie mam wątpliwości.
Za chwilę jakiś kolejny zwolennik PiSu odpali partyjny tekst zatwierdzony przez "naczelnika" o tych co stali, tam gdzie wtedy stało ZOMO (jak Jarek spał). I taką mamy bezmózgową dyskusję cały czas.
A gdzie dwóch się bije tam trzeci (kto taki?) korzysta!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karmazynowy Hiacynt niezalogowany
28 marca 2018r. o 18:37
zdechniesz, i na twoim ruskim grobie nikt nawet świeczki nie zapali... kamaraty daljeko
~~Szarawozielona Acidantera niezalogowany
28 marca 2018r. o 18:51
Ja z gorszego sortu ,zdradziecka morda, stojąca w miejscu gdzie stało ZOMO pytam się was czciciele niezłomnego naczelnika, czy PIS jest w stanie ustawowo zagwarantować każdej matce , która urodzi dziecko z wadami genetycznymi( stwierdzonymi w okresie płodowym) dobrze płatną posadę w radzie nadzorczej spółki Skarbu Państwa zamiast 500+??? Jedna Kaja Godek wiosny nie czyni .
~~Miedziany Fiołek niezalogowany
28 marca 2018r. o 19:00
~~Szarawozielona Acidantera napisał(a): Ja z gorszego sortu ,zdradziecka morda, stojąca w miejscu gdzie stało ZOMO pytam się was czciciele niezłomnego naczelnika, czy PIS jest w stanie ustawowo zagwarantować każdej matce , która urodzi dziecko z wadami genetycznymi( stwierdzonymi w okresie płodowym) dobrze płatną posadę w radzie nadzorczej spółki Skarbu Państwa zamiast 500+??? Jedna Kaja Godek wiosny nie czyni .

Ani PiS, ani nikt inny nie zagwarantuje nic. Masz gwarancję, że umrzesz. Więcej gwarancji nie ma. Powoli kończą się na całym świecie gwarancje socjalne - pokolenie dzisiejszych 30-latków nie będzie miało emerytur, albo będzie miała nie gwarantujące przeżycia. Jak masz szczęście to przeżyjesz życie bez dużych komplikacji. Jak nie masz szczęścia, to będziesz walczyć z przeciwnościami od urodzenia do śmierci.
Nie tylko wady genetyczne dzieci są nieszczęściem, które może się każdemu przytrafić. I co wtedy? Do jakiej rady nadzorczej chcesz trafić? Do kogo masz o to pretensje? Do PiSu? Zastanów się nad sobą.
~~Jasnoturkusowa Miodunka niezalogowany
28 marca 2018r. o 19:10
sondaż pokazuje że głównie do pisu. Gwóźdź do ich trumny
~~Kirowy Tojeść niezalogowany
28 marca 2018r. o 19:46
~~Miedziany Fiołek napisał(a):
~~Szarawozielona Acidantera napisał(a): Ja z gorszego sortu ,zdradziecka morda, stojąca w miejscu gdzie stało ZOMO pytam się was czciciele niezłomnego naczelnika, czy PIS jest w stanie ustawowo zagwarantować każdej matce , która urodzi dziecko z wadami genetycznymi( stwierdzonymi w okresie płodowym) dobrze płatną posadę w radzie nadzorczej spółki Skarbu Państwa zamiast 500+??? Jedna Kaja Godek wiosny nie czyni .

Ani PiS, ani nikt inny nie zagwarantuje nic. Masz gwarancję, że umrzesz. Więcej gwarancji nie ma. Powoli kończą się na całym świecie gwarancje socjalne - pokolenie dzisiejszych 30-latków nie będzie miało emerytur, albo będzie miała nie gwarantujące przeżycia. Jak masz szczęście to przeżyjesz życie bez dużych komplikacji. Jak nie masz szczęścia, to będziesz walczyć z przeciwnościami od urodzenia do śmierci.
Nie tylko wady genetyczne dzieci są nieszczęściem, które może się każdemu przytrafić. I co wtedy? Do jakiej rady nadzorczej chcesz trafić? Do kogo masz o to pretensje? Do PiSu? Zastanów się nad sobą.

Ja chcę trafić do rady nadzorczej w Warszawie .Mogę tam gdzie Kaja Godek. Pieniądze są ,wystarczy nie kraść .Za PISu dziecko poczęte ma ogromne wsparcie .O pomocy dla urodzonych z wadami genetycznymi nic nie wiem . Pewnie z 4 tyś. zasiłku miesięcznie ,darmowa rehabilitacja ,opiekunka pielęgniarki i pewnie takie tam.Od kościoła to darmowa modlitwa ..Wszystko wymieniłam ?
Dodasz coś jeszcze od siebie ?
~~Stalowoniebieski Milin niezalogowany
28 marca 2018r. o 19:59
~~Kirowy Tojeść napisał(a):
~~Miedziany Fiołek napisał(a):

Nie tylko wady genetyczne dzieci są nieszczęściem, które może się każdemu

przytrafić. I co wtedy? Do jakiej rady nadzorczej chcesz trafić? Do kogo masz o to pretensje? Do PiSu? Zastanów się nad sobą.

Ja chcę trafić do rady nadzorczej w Warszawie .Mogę tam gdzie Kaja Godek. Pieniądze są ,wystarczy nie kraść .Za PISu dziecko poczęte ma ogromne wsparcie .O pomocy dla urodzonych z wadami genetycznymi nic nie wiem . Pewnie z 4 tyś. zasiłku miesięcznie ,darmowa rehabilitacja ,opiekunka pielęgniarki i pewnie takie tam.Od kościoła to darmowa modlitwa ..Wszystko wymieniłam ?
Dodasz coś jeszcze od siebie ?

Z tą darmową modlitwą to tak nie do końca ,bo za chrzest trzeba zapłacić za pierwszą komunię też trzeba wykupić parę dewocjonali później jeszcze becalen za bierzmowanie .jak dożyje a za pochówek to cała renta .
~Jasnoturkusowa Miodunka niezalogowany
28 marca 2018r. o 21:07
babki noszą renty w zębach do kościoła ksiedzowi za modlitwę jak by nie mogły pomodlić się same ?
Myślicie że za oddanie księdzu pieniędzy pójdziecie do nieba? Dajcie lepiej wnukom !!!!

P.S. 1000 razy NIE dla pisu !!!!

Jednym pokoleniom Polaków przyszło walczyć z nazistami innym z komuną. Nam przyszło walczyć z pisowcom i to robimy !!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza