Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie chce mi się ...

1484
rafal
6 stycznia 2020r. o 19:01
Nie chce mi się iść do pracy za takie marne pieniądze jakie tutaj w Bolesławiec City oferują Janusze biznesu. Tak sobie myślę ,żeby oni sami sobie robili za te ochłapy.
Przyłączcie się do mnie i pozwalniajcie się. Będziemy sobie razem działać, nauczę Was co i jak. Ale przestańcie już dawać się wyzyskiwać proszę Was ludzie obudźcie się.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białawy Dzwonek niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 19:04
konkurencje dla pośredniaka zakładasz?
~~Niebieskofioletowa Czereśnia niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 22:15
To nie idź. Tylko, po jakie licho obwieszczasz o tym całemu światu???!
~~Bladożółty Jaskier niezalogowany
6 stycznia 2020r. o 22:49
Leni nie brakuje , co by chcieli dostawać pieniądze za nic, ale komuna już się skończyła, teraz trzeba pracować żeby zarobić i ci co dobrze pracują to bez problemu znajdą sobie pracę gdzie mogą lepiej zarobić , tylko lenie co chcą wszystko dostawać za darmo , mają wiecznie problem, ale nie ma nic za darmo na wszystko trzeba zarobić pieniądze. Przedsiębiorca nie jest magikiem, że wyczaruje z niczego dla każdego super wypłatę. Jest wiele firm lokalnych , które nie zarabiają pieniędzy tylko je mielą. Mają na tyle aby tylko ich firma nie upadła, Zdaża się często, że pracownik zarabia więcej niż pracodawca, bo firma staje się nie rentowna.
A takim wielce niezadowolonym z zarobków proponuję założyć własną firmę i zatrudnić ludzi i wtedy niech napiszą co sądzą o wynagrodzeniach swoich pracowników i kondycji swojej firmy.
~Rudozłota Rogownica niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 9:37
Łajdaku weź się do roboty a nie obijasz się po fajkach na maszynie
1484
rafal
7 stycznia 2020r. o 11:05
~~Bladożółty Jaskier napisał(a): Przedsiębiorca nie jest magikiem, że wyczaruje z niczego dla każdego super wypłatę. Jest wiele firm lokalnych , które nie zarabiają pieniędzy tylko je mielą. Mają na tyle aby tylko ich firma nie upadła, Zdaża się często, że pracownik zarabia więcej niż pracodawca, bo firma staje się nie rentowna.

to po co taką firmę prowadzić

~~Bladożółty Jaskier napisał(a):
A takim wielce niezadowolonym z zarobków proponuję założyć własną firmę i zatrudnić ludzi i wtedy niech napiszą co sądzą o wynagrodzeniach swoich pracowników i kondycji swojej firmy.

Jestem nie zadowolony bo mija 30 lat od zmiany ustroju a tutaj nic nie zmienia się. Ciągle to dziadostwo a Wy ludzie jeszcze tego badziewia bronicie.

Dopisane 07.01.2020r. o godz. 11:05:

a tu jest przykład myślenia głównego ekonomisty i Waszego
dlaczego rosną ceny ? hahaha

czyli zarabiam 1000 chleb kosztuje 1zł
czyli zarabiam 2000 chleb kosztuje 2,50zł
itd. nigdy nie będę zamożniejszy
~~Zielonoszary Cyprysik niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 11:17
Jak żeś d.....a to na chleb nie zarobisz, druga sprawa to wykształcenie. Spokojnie facet z "dobrym" zawodem i z głową na karku zarobi 5 tys/msc w B-c. Wiem to po sobie... elektryk
~Rudozłota Rogownica niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 11:40
Miiiiiii tezzzzzzzzzzz sieeeeeee nieeeee chceeeeeeee
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza