Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
7 maja 2025r. o 12:26
~~Uczciwy Karolek napisał(a): Przestań bredzić, pytanie było proste ile mieszkań ma ten oszust bo na debacie SE mówił, że ma 1 mieszkanie a z oświadczenia majątkowego i to z roku 2021 a mamy 2025 r wynika, że ma więcej. To jest KŁAMCĄ? Czy NIE.

Więcej to znaczy ile , ja wiem o dwóch i o tym piszę , nie wiem czy Nawrocki skłamał czy używając tylko jednego powiedział o jednym .
O ilu ty wiesz pisząc że ma więcej ?

Dopisane 07.05.2025r. o godz. 12:26:

~~Różowoczerwona Sośnica napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Nawet jak poprzedni właściciel jest w DPS ze względu problemów zdrowotnych mieszkanie jest do jego dyspozycji .

Ty tak serio czy tylko się zgrywasz ? A jeżeli piszesz poważnie to sprawdzałeś czy nie pomyliłeś leków ?

Tobie leków nie polecam , tobie już nic nie pomoże .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Filon niezalogowany
7 maja 2025r. o 14:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): To ile ma mieszkań Nawrocki?
na wiecu powiedział że ma jedno mieszkanie .

Jak się dowiesz kto mieszkał w tej kawalerce której prawnymi właścicielami byli państwo Nawroccy jest szansa że
zrozumiesz moim zdaniem to że na wiecu powiedział że ma jedno mieszkanie .
Nawet jak poprzedni właściciel jest w DPS ze względu problemów zdrowotnych mieszkanie jest do jego dyspozycji .

Lucjan ma od zawsze problemy z logiką. Przez to gubi się sam w tym co pisze lub sam sobie zaprzecza.
Nawrocki mówi że ma jedno mieszkanie ,akt notarialny mówi o drugim.
Teraz Lucjan sam potwierdza że PRAWNYMI WŁAŚCICIELAMI jest Nawrocki więc ma DWA.
Ten sam Lucjan mający problemy z myśleniem pisze że POPRZEDNI WŁAŚCICIEL ponownie podważa słowa Nawrockiego który w debacie mówił że ma jedno mieszkanie.
Lucjanie . Jeśli będę posiadał pięć odkupionych mieszkań a tam będą jeszcze mieszkać poprzedni lokatorzy to ja mieszkając w jednym mieszkaniu też mogę pisać że mam jedno mieszkanie? Jak to jest bo przecież każde z pozostałych jest do mojej dyspozycji.
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 14:58
~~Filon napisał(a): Lucjan ma od zawsze problemy z logiką. Przez to gubi się sam w tym co pisze lub sam sobie zaprzecza.

Filonie gdzie ja napisałem że Nawrocki ma jedno mieszkanie , jedyne co mnie różni z antypisowcami to ocena czy kłamał .
Moja ocena którą powtarzam po raz któryś - NIE WIEM CZY NAWROCKI SKŁAMAŁ CZY UŻYWAJĄC TYLKO JEDNEGO POWIEDZIAŁ O JEDNYM , za trudne dla ciebie abyś zrozumiał ?

Dopisane 07.05.2025r. o godz. 14:58:

~~Filon napisał(a): Lucjanie . Jeśli będę posiadał pięć odkupionych mieszkań a tam będą jeszcze mieszkać poprzedni lokatorzy to ja mieszkając w jednym mieszkaniu też mogę pisać że mam jedno mieszkanie? Jak to jest bo przecież każde z pozostałych jest do mojej dyspozycji.

Wszystkie mieszkania byłyby twoje tak jak dwa mieszkania Nawrockiego .
~~Mafia niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:24
Widziałem wywiad z panem Nawrockim i dla mnie to jest normalne wyłudzenie mieszkania, przekręt, wykorzystanie sytuacji starszego człowieka - mówi dla TVN24 syn Jerzego Ż., od którego nabył mieszkanie sutener z IPN
~~ niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:35
Ty nie rozumiesz nawet tego co sam piszesz. Mówił na debacie o jednym mieszkaniu jakie posiada a o kawalerce z aktem notarialnym mówiącym że to jego własność nie wspominał.
A ty się uczepiłeś jednego i brniesz w to dalej. Zrozum że mając dziesięć mieszkań a używając jednego nie można mówić że ma się jedno mieszkanie.
Teraz potwierdzasz że jednak miał dwa mieszkania a on w telewizji już sam nie wie jak się tłumaczyć.
Teraz jeszcze wychodzi i to że to Czarnek naruszył dobra osobiste rodziny tego z DPS-u.

''Dziennikarz "Superwizjera" Michał Fuja zdradził, jak dotarł do dzieci pana Jerzego - mężczyzny, od którego miał kupić mieszkanie Karol Nawrocki. Dziennikarz podkreśla, że to Przemysław Czarnek ujawnił dane pana Jerzego podczas konferencji prasowej.''
~~Janusz niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:43
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Filon napisał(a): Lucjan ma od zawsze problemy z logiką. Przez to gubi się sam w tym co pisze lub sam sobie zaprzecza.

Filonie gdzie ja napisałem że Nawrocki ma jedno mieszkanie , jedyne co mnie różni z antypisowcami to ocena czy kłamał .
Moja ocena którą powtarzam po raz któryś - NIE WIEM CZY NAWROCKI SKŁAMAŁ CZY UŻYWAJĄC TYLKO JEDNEGO POWIEDZIAŁ O JEDNYM , za trudne dla ciebie abyś zrozumiał ? Dopisane 07.05.2025r. o godz. 14:58:
Ktoś napisał: ~~Filon napisał(a): Lucjanie . Jeśli będę posiadał pięć odkupionych mieszkań a tam będą jeszcze mieszkać poprzedni lokatorzy to ja mieszkając w jednym mieszkaniu też mogę pisać że mam jedno mieszkanie? Jak to jest bo przecież każde z pozostałych jest do mojej dyspozycji.

Wszystkie mieszkania byłyby twoje tak jak dwa mieszkania Nawrockiego .

Rozumem to ty nigdy nie grzeszyłeś ale teraz przechodzisz sam siebie ,,UŻYWAJĄC TYLKO JEDNEGO POWIEDZIAŁ O JEDNYM ''
Ty się walnij w swój durny łeb, może ci się w nim styki skleiły..
~~Brunatnoszara Rzeżucha niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:46
~~Mafia napisał(a): Widziałem wywiad z panem Nawrockim i dla mnie to jest normalne wyłudzenie mieszkania, przekręt, wykorzystanie sytuacji starszego człowieka - mówi dla TVN24 syn Jerzego Ż., od którego nabył mieszkanie sutener z IPN

Co synalek odnalazł się po 30 latach i zainteresował ojcem ?
~~Prawna manipulacja dla zysku niezalogowany
7 maja 2025r. o 15:46
Tu chodzi o to że pan Jerzy będąc podopiecznym MOPS nie potrzebował mieszkania własnościowego , na które z racji wieku , stanu zdrowia i sytuacji materialnej nie było go stać , Jaki powód miałby biedny schorowany człowiek aby sobie pogorszyć życie. Mieszkanie własnościowe po pierwsze trzeba kupić a po drugie drogo za nie płacić. To podpowiedź dla tego Lucjana który kręci tu lepiej od Nawrockiego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza