Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Sutener gangus oszust klamca niezalogowany
7 maja 2025r. o 10:09
Nawrocki to kandydat z piekła rodem który wogóle nie powinien kandydować.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 10:34
~~Sutener gangus oszust klamca napisał(a): Nawrocki to kandydat z piekła rodem który wogóle nie powinien kandydować.

Sutenerze , gangusie , oszuście , kłamco , uzasadnij swój wpis .
Chwała ci za to że przedstawiasz się , wiem jak się do ciebie zwracać .
~~sąsiad za płota niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:08
A ty kłamco co tu robisz? Teraz ,,cfaniakujesz ,, a jak pojawia się Jan to wiejesz do najciemniejszego zakątka swojej nory.
Bierz szmatę ,szczotę ,mydełko i biegnij umyć baner z mordą twojego kandydata.
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sutener gangus oszust klamca napisał(a): Nawrocki to kandydat z piekła rodem który wogóle nie powinien kandydować.

To ile ma mieszkań Nawrocki? : mam tylko jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE? . Moje ponowione pytanie jest odpowiedzią na komentarz na który odpowiedziałeś.
~~Wystarczy nie kraść niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:32
~~Uczciwy Karolek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sutener gangus oszust klamca napisał(a): Nawrocki to kandydat z piekła rodem który wogóle nie powinien kandydować.

To ile ma mieszkań Nawrocki? : mam tylko jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE? . Moje ponowione pytanie jest odpowiedzią na komentarz na który odpowiedziałeś.

~~Uczciwy Karolek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sutener gangus oszust klamca napisał(a): Nawrocki to kandydat z piekła rodem który wogóle nie powinien kandydować.

Wiemy że ma 3 przyznaje się do 1.
14240
M21W2
7 maja 2025r. o 11:53
~~Uczciwy Karolek napisał(a): To ile ma mieszkań Nawrocki? : mam tylko jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE? . Moje ponowione pytanie jest odpowiedzią na komentarz na który odpowiedziałeś.

Jak się dowiesz kto mieszkał w tej kawalerce której prawnymi właścicielami byli państwo Nawroccy jest szansa że
zrozumiesz moim zdaniem to że na wiecu powiedział że ma jedno mieszkanie .
Nawet jak poprzedni właściciel jest w DPS ze względu problemów zdrowotnych mieszkanie jest do jego dyspozycji .
Brudna kampania Trzaskowskiego jest prowadzona w zależności komu sondaże dają więcej szans na drugą turę przeciwko
Mentzenowi lub Nawrockiemu , nie oszczędzają też czasami swojego koalicjanta Hołwnię .
Ciekawe jest to dlaczego ABW łamiąc prawo podało tą informację niemiecko - szwajcarskiemu ONET po wizycie
Karola Nawrockiego w USA .

Dopisane 07.05.2025r. o godz. 11:53:

~~Wystarczy nie kraść napisał(a): Wiemy że ma 3 przyznaje się do 1.

Napisz coś o tym trzecim , stać ciebie na napisanie prawdy czy tylko będziesz powtarzał kłamstwa za maistreamowymi mediami .
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
7 maja 2025r. o 11:56
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): To ile ma mieszkań Nawrocki? : mam tylko jedno mieszkanie mówił podczas debaty SE? . Moje ponowione pytanie jest odpowiedzią na komentarz na który odpowiedziałeś.

Jak się dowiesz kto mieszkał w tej kawalerce której prawnymi właścicielami byli państwo Nawroccy jest szansa że
zrozumiesz moim zdaniem to że na wiecu powiedział że ma jedno mieszkanie .
Nawet jak poprzedni właściciel jest w DPS ze względu problemów zdrowotnych mieszkanie jest do jego dyspozycji .
Brudna kampania Trzaskowskiego jest prowadzona w zależności komu sondaże dają więcej szans na drugą turę przeciwko
Mentzenowi lub Nawrockiemu , nie oszczędzają też czasami swojego koalicjanta Hołwnię .
Ciekawe jest to dlaczego ABW łamiąc prawo podało tą informację niemiecko - szwajcarskiemu ONET po wizycie
Karola Nawrockiego w USA .

Przestań bredzić, pytanie było proste ile mieszkań ma ten oszust bo na debacie SE mówił, że ma 1 mieszkanie a z oświadczenia majątkowego i to z roku 2021 a mamy 2025 r wynika, że ma więcej. To jest KŁAMCĄ? Czy NIE.
~~Różowoczerwona Sośnica niezalogowany
7 maja 2025r. o 12:16
M21W2 napisał(a):

Ty tak serio czy tylko się zgrywasz ? A jeżeli piszesz poważnie to sprawdzałeś czy nie pomyliłeś leków ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza