Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

14240
M21W2
29 maja 2025r. o 14:41
~~Hortensja perłowa napisał(a): Kiedyś Mark Twain powiedział.
''Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.''

Ale pojawiła się natura i wyniku jej wybryku pojawił się Lucjan.
Ale masz rację Lucjanie. Nikt nie chce z tobą pisać bo o czym pisać z ''IDJOTĄ''?
Dlatego jesteś sam jak palec w dupie a to że Jan popisuje z tobą to tylko dla ''beki'' abyśmy mieli mieli możliwość drzeć z ciebie ''łacha''.;]]
jesteś taki sam jak ten dupek którego popierasz .

Ty piszesz i to mi wystarczy .

Dopisane 29.05.2025r. o godz. 14:41:

~~Hortensja perłowa napisał(a): jesteś taki sam jak ten dupek którego popierasz .

Jak bym miał wybierać między tobą a dupkiem którego ty popierasz wybrałbym mniejsze zło , dupka którego popierasz .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~stary bolecnauta niezalogowany
29 maja 2025r. o 14:42
M21W2 napisał(a): P. S . do wiadomości bolcowego lewactwa , wasze GEBELSOWSKIE i STALINOWSKIE metody walki z przeciwnikami
na mnie nie działają .

" Stalin, jako przywódca ZSRR, był znany z brutalnego i bezwzględnego traktowania swoich przeciwników politycznych. Używał terroru, czystek kadrowych i masowych egzekucji, aby wyeliminować potencjalnych rywali i utrzymać swoją władzę. "
n

No to ten twój faszol z ipn-u Nawrocki to stalinowiec. To on zwolnił w instytucie jedną trzecią załogi w tym słynna dzisiaj księgową.
Czy na ciebie wiejski tłuczku coś działa? Ty czujesz wstręt do prawdy i myślę że do siebie również .
Tylko do tego się nie przyznajesz obłudniku. ;]
~~Hortensja perłowa niezalogowany
29 maja 2025r. o 14:44
Mój kandydat dupku nie stręczył dziwek gościom hotelowym. Mój kandydat nie jest bandytą a twój jest.
~~Limonkowa Aralia niezalogowany
29 maja 2025r. o 14:46
M21W2 napisał(a): P. S . do wiadomości bolcowego lewactwa , wasze GEBELSOWSKIE i STALINOWSKIE metody walki z przeciwnikami
na mnie nie działają .

" Stalin, jako przywódca ZSRR, był znany z brutalnego i bezwzględnego traktowania swoich przeciwników politycznych. Używał terroru, czystek kadrowych i masowych egzekucji, aby wyeliminować potencjalnych rywali i utrzymać swoją władzę. "
n

I kto to mówi? czerwony kapral z LWP ? :) może byś sprawdził ile komuchów w PISdzie jest? Kujda jego mać :)
14240
M21W2
29 maja 2025r. o 15:04
~~Hortensja perłowa napisał(a): Mój kandydat dupku nie stręczył dziwek gościom hotelowym. Mój kandydat nie jest bandytą a twój jest.

Przecież wyraźnie napisałem , wyżej cenię twojego kandydata niż ciebie , czego nie rozumiesz Gebelsiku .

Dopisane 29.05.2025r. o godz. 15:04:

~~stary bolecnauta napisał(a): No to ten twój faszol z ipn-u Nawrocki to stalinowiec.

Tych Polaków ściga Rosja. Na czarnej liście Kremla pojawiło się kolejne znane nazwisko ;
" Rosja wydała list gończy za polską dziennikarką. Tym samym wzrosła liczba Polaków poszukiwanych przez Kreml. Znajdują się wśród nich m.in. znani politycy, w tym kandydat PiS na prezydenta Karol Nawrocki."

"Nasz człowiek w Warszawie" - tak o polskim premierze napisał w piątek jeden największych serwisów internetowych gazeta.ru.

- Równie dobrze można by powiedzieć odwrotnie - na to wskazywała atmosfera rozmów - o prezydencie Putinie: "nasz człowiek w Moskwie". Tyle samo by znaczyło - skomentował w wywiadzie Tusk. "
~~Uczciwy Karolek niezalogowany
29 maja 2025r. o 15:21
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złocistoruda Maciejka napisał(a): A o znikajacych z IPN teczkach Kaczyńskiego to TVR i wP24 to nic swoim wyznawcom nie mówili?

" Prokuratorski pion Instytutu Pamięci Narodowej w Warszawie od listopada ubiegłego roku prowadzi śledztwo w sprawie zaginionych akt paszportowych Jarosława Kaczyńskiego z czasów PRL — informuje "Gazeta Wyborcza".

Porównaj co napisałeś z faktami .

W listopadzie 2022r z zasobów IPN zaginęły, znikły teczki paszportowe Jarosława Kaczyńskiego, były tam również opinie SB. To może być odpowiedź: dlaczego Kaczyński pomimo szemranego życiorysu wytypował gangstera, sutenera, alfonsa, naciagacza, wciągacza, ustawiacza itd. prezesa IPN Nawrockiego. Proszę włączyć myślenie a nie tylko ubecka propagandę manipulacyjną aparatu partyjnego.
~~Lichwo ojczyzno moja niezalogowany
29 maja 2025r. o 15:22
Sutener nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna, które zostały mu przedstawione, a Braun i tak zdecydował się zadeklarować głosowanie na ćpuna.
Orban też lubi lichwiarza.
Strzelają szampany na Kremlu.
14240
M21W2
29 maja 2025r. o 15:42
Prawda podana na wesoło .

Dopisane 29.05.2025r. o godz. 15:42:

~~Uczciwy Karolek napisał(a): W listopadzie 2022r z zasobów IPN zaginęły, znikły teczki paszportowe Jarosława Kaczyńskiego

O sprawie pisze "Gazeta Wyborcza". Z informacji dziennika wynika, że 9LISTOPADA 2022 r. PROKURATORSKI PION INSTYTUTU PAMIĘCI NARODOWEJ w Warszawie wszczął śledztwo w związku z zaginięciem akt prezesa PiS. Chodzi o dane paszportowe z czasów PRL.

Chodzi o akta Kaczyńskiego
W informacji dotyczącej śledztwa jednak nie pojawia się nazwisko Kaczyńskiego.

W prokuratorskim postanowieniu można przeczytać między innymi, że chodzi o "ukrywanie w okresie od 19 stycznia 1999 r. do 3 listopada 2022 r. w Warszawie, wydanych przez Biuro Paszportów SUSW [Stołeczny Urząd Spraw Wewnętrznych - az] akt paszportowych o sygn. EAGZ 31850, podlegających przekazaniu do zasobu Archiwum Instytutu Pamięci Narodowej".

PROKURATORZY IPN PROWADZĄ ŚLEDZTWO W TEJ SPRAWIE OD LISTOPADA 2022 , to ja proszę o czytanie ze zrozumieniem i nie oszukiwanie co do daty , listopad 2022 .
Teorie spiskowe w twoim wydaniu to nie fakty .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza