~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna
Nawrocki nic nie podpisał : -- Sztab Karola Nawrockiego w niedzielę przesłał odpowiedzi na siedem pytań, które przed II turą wyborów prezydenckich sformułował Grzegorz Braun. Po zapoznaniu się z treścią tych odpowiedzi oraz brakiem reakcji ze strony Rafała Trzaskowskiego, Konfederacja Korony Polskiej podsumowała sytuację słowami: "BOŻE, miej w opiece Polskę całą!".
Konfederacja Korony Polskiej skrytykowała niepełne odpowiedzi Nawrockiego, oceniając je jako częściowo niesatysfakcjonujące
W swoich deklaracjach Nawrocki zobowiązał się m.in. do sprzeciwu wobec banderyzmu, ochrony życia od poczęcia oraz ograniczenia przymusu szczepień .
Grzegorz Braun ogłosił, że w drugiej turze wyborów prezydenckich zagłosuje na Karola Nawrockiego. Przekonywał, iż ogromne znaczenie będzie miało to, czy cała władza będzie w rękach ludzi, którzy „będą dalej kierować się cudzymi interesami narodowymi, a polski będą mieć w pogardzie”. Zapewnił, że do złożenia deklaracji o poparciu nie został zachęcony „żadną transakcją”.
~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Sutener nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna, które zostały mu przedstawione, a Braun i tak zdecydował się zadeklarować głosowanie na ćpuna.
Orban też lubi lichwiarza.
Strzelają szampany na Kremlu.
M21W2 napisał(a): Prawda podana na wesoło .
Dopisane 29.05.2025r. o godz. 15:42:Ktoś napisał: ~~Uczciwy Karolek napisał(a): W listopadzie 2022r z zasobów IPN zaginęły, znikły teczki paszportowe Jarosława Kaczyńskiego
O sprawie pisze "Gazeta Wyborcza". Z informacji dziennika wynika, że 9LISTOPADA 2022 r. PROKURATORSKI PION INSTYTUTU PAMIĘCI NARODOWEJ w Warszawie wszczął śledztwo w związku z zaginięciem akt prezesa PiS. Chodzi o dane paszportowe z czasów PRL.
Chodzi o akta Kaczyńskiego
W informacji dotyczącej śledztwa jednak nie pojawia się nazwisko Kaczyńskiego.
W prokuratorskim postanowieniu można przeczytać między innymi, że chodzi o "ukrywanie w okresie od 19 stycznia 1999 r. do 3 listopada 2022 r. w Warszawie, wydanych przez Biuro Paszportów SUSW [Stołeczny Urząd Spraw Wewnętrznych - az] akt paszportowych o sygn. EAGZ 31850, podlegających przekazaniu do zasobu Archiwum Instytutu Pamięci Narodowej".
PROKURATORZY IPN PROWADZĄ ŚLEDZTWO W TEJ SPRAWIE OD LISTOPADA 2022 , to ja proszę o czytanie ze zrozumieniem i nie oszukiwanie co do daty , listopad 2022 .
Teorie spiskowe w twoim wydaniu to nie fakty .
~~Uczciwy Karolek napisał(a): Bredzisz teczki paszportowe J. Kaczyńskiego ,, zaginęły '' w listopadzie 2022r. w styczniu 2023 ujawniono zaginięcie a ty piszesz: ,, PROKURATORZY IPN PROWADZĄ ŚLEDZTWO W TEJ SPRAWIE OD LISTOPADA 2022 ".. Dziwnym zbiegiem okoliczności Pis planował utworzenie komisji wpływów rosyjskich.