Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Siwawy Milin niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:20
~~wielki LU z Ocic napisał(a): Kiedyś Mark Twain powiedział.
''Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował.''

Ale pojawiła się natura i wyniku jej wybryku pojawił się Lucjan.
Ale masz rację Lucjanie. Nikt nie chce z tobą pisać bo o czym pisać z ''IDJOTĄ''?
Dlatego jesteś sam jak palec w dupie a to że Jan popisuje z tobą to tylko dla ''beki'' abyśmy mieli mieli możliwość drzeć z ciebie ''łacha''.;]]
jesteś taki sam jak ten dupek którego popierasz .

Spójrz w lustro Jasiek, a ujrzysz prawdziwego „ŁACHA” Live
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:24
Jakim trzeba być umysłowym prostakiem by mieć trudności z pisaniem czegoś od siebie a nie powielać tylko słowa innych.
~~Jurek niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:25
Lucjan wyjdź z krzaków. Więcej odwago bracie
~~Jasio niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:25
Anna Maria Wesołowska
8 godz. ·
Przelała się czara goryczy. Płakałam i milczałam, gdy widziałam wycinane lasy, pensjonaty budowane przy wydmach, rozdawnictwo, które przynosiło więcej szkody, niż pożytku, osoby skazane przytulane przez głowę Państwa w Pałacu Prezydenckim. Nie było do kogo zwrócić się o pomoc. Ale teraz dosyć!!! To nie czas na łzy. To czas na obudzenie i działanie!
Przez 25 lat spotykałam się z Państwem w całej Polsce i wiem, że my. Polacy, jesteśmy wspaniałym narodem, pełnym wrażliwości i patriotycznych uczuć. Część z nas została jednak w sposób okrutny zmanipulowana, straszona gender i masturbacją. Czas powstać z kolan! Dlatego nie mogę milczeć. Nie możemy zniszczyć naszego kraju doszczętnie, ponieważ dla naszych dzieci mamy obowiązek walczyć o lepsze jutro. Dzisiaj nadchodzi ta szczególna chwila. Żebyśmy mogli dokonać dobrych wyborów, musimy sięgnąć do rozsądku, a nie opierać się na obłudzie i manipulacji. Nie zajmuję się polityką, nie obejrzałam żadnej debaty, nie oglądam telewizji… Ale przypadkiem usłyszałam fragment wypowiedzi kobiety – wypowiadała się również wcześniej, w sprawie aborcji - która nie widziała nic złego w tym, że kandydat na urząd Prezydenta brał udział w ustawkach. Twierdziła, że jak potrafi się bić, to wtedy, kiedy przyjdzie niebezpieczeństwo, ją obroni.
Orzekałam w sprawie burd i ustawek. Uczestnicy nie bili się po to, żeby nauczyć się sztuki walki, żeby kogoś bronić, ale dlatego, że to lubili - żeby kogoś skrzywdzić, a nawet zabić. Tej ostatniej formy obrony tej pani jednak nie życzę. Szokuje wypowiedź Prezydenta, dla którego branie udziału w ustawkach i bójkach, to nic takiego - ot takie baraszkowanie „małych niedźwiadków czy tygrysków”. Nie, Panie Prezydencie. Każda bójka jest przestępstwem. Aprobowanie i próba usprawiedliwiania tego rodzaju zachowań są niedopuszczalne!!!
Walczę ze snusami, które niszczą zdrowie i życie polskiej młodzieży, a na oczach milionów obywateli kandydat na Prezydenta taką używkę wkłada do ust. Jaki przykład daje naszym dzieciom? Za składanie fałszywych zeznań przed sądem grozi kara do ośmiu lat pozbawienia wolności. Przed milionem obywateli kandydat skłamał, że to była guma do żucia.
Zajmowałam się przestępczością zorganizowaną przez 30 lat. Wiem, że nie odpuszczą, zawsze mają swoich cichych doradców na szczytach władzy i Kościoła. Tylko tak mogą wpływać na korzystne dla siebie decyzje, osiągać ogromne pieniądze - a później manipulować umysłami tych, którzy boją się dzisiejszej rzeczywistości. Pamiętajcie jednak, że jeżeli struktury przestępcze wkradną się do Pałacu Prezydenckiego, nic nas nie uratuje. Zgotujemy naszym dzieciom piekło i nikt tego nie zatrzyma. Jak powiedział mi jeden z oskarżonych z łódzkiej „ośmiornicy”, z grupy przestępczej nie można wyjść, chyba że „nogami do przodu”… Tego nam i sobie nie życzę.
Dlatego błagam, nie niszczmy kraju, który tak kochamy. Tym, którzy się boją tego, co nowe. Obiecuję, że w potrzebie stanę u wrót Pałacu Prezydenckiego, żeby przedstawić Wasze rozterki i obawy. Teraz dajmy szansę demokracji. Idźmy na wybory z sercem pełnym dobrych emocji.
~~Herbaciany Miłorząb niezalogowany
29 maja 2025r. o 20:43
~~z burdelu do belwederu napisał(a): oże dzisiaj cwelu pisowski zdechniesz !!!!

Typowy inteligentny wykształcony przedstawiciel uśmichnętej koalicji dążący do zgody Polaków.
A potem zdziwienie gdy cała Polska skanduje "KAŻDY byle nie Rafau"

Podobno Pis ukradł 100 mld?
Minęło półtora roku...
Ilu tych złodziei zamknięto i jakie kwoty odzyskano?
Jakieś nazwisko?
Jakim trzeba być i.di,otą by wierzyć?
~~Niebawem niezalogowany
29 maja 2025r. o 21:49
~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~z burdelu do belwederu napisał(a): oże dzisiaj cwelu pisowski zdechniesz !!!!

Typowy inteligentny wykształcony przedstawiciel uśmichnętej koalicji dążący do zgody Polaków.
A potem zdziwienie gdy cała Polska skanduje "KAŻDY byle nie Rafau"

Podobno Pis ukradł 100 mld?
Minęło półtora roku...
Ilu tych złodziei zamknięto i jakie kwoty odzyskano?
Jakieś nazwisko?
Jakim trzeba być i.di,otą by wierzyć?

Jeśli wygra demokrata to się dowiemy a złodzieje zostaną ukarani.
Jeśli wygra sutener złodzieje będą się nam śmiali w ryj.
Skazani dostaną sutenerską łaskę.
Jak mając choć cień inteligencji można rozważać kandydaturę NAWROCKIEGO ?
~~Rozterka zwykłego człowieka niezalogowany
29 maja 2025r. o 21:52
W niedzielę wybory i tak sobie myślę , co dalej ? Czym się kierować ? Zaciekłością , fałszywą wiarą czy pospolitym rozsądkiem.
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
29 maja 2025r. o 21:56
- Roman, co zrobić jak po mnie przyjdą?
- Zemdlej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza