Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~To nie tak niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:01
~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Sutener nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna, które zostały mu przedstawione, a Braun i tak zdecydował się zadeklarować głosowanie na ćpuna.
Orban też lubi lichwiarza.
Strzelają szampany na Kremlu.

Będę pytał do skutku - jakie macie DOWODY na Nawrota?

Doniesienia niemieckiego portalu i wyzwania Murańskiego.
Murański to autorytet Tuska.
Dziennikarze Onetu oświadczyli, że musieliby być kompletnymi dziwny czlowiek mi
gdyby skorzystali z wyznań kogoś takiego

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sprawdź sam niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:10
~~To nie tak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Sutener nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna, które zostały mu przedstawione, a Braun i tak zdecydował się zadeklarować głosowanie na ćpuna.
Orban też lubi lichwiarza.
Strzelają szampany na Kremlu.

Będę pytał do skutku - jakie macie DOWODY na Nawrota?

Doniesienia niemieckiego portalu i wyzwania Murańskiego.
Murański to autorytet Tuska.
Dziennikarze Onetu oświadczyli, że musieliby być kompletnymi dziwny czlowiek mi
gdyby skorzystali z wyznań kogoś takiegoZastosowana autokorekta

Sprawa mieszkania - to nie Onet a sam Nawrocki zeznał a potem nagrał filmik 9 minut . Ten filmik go pogrąża bo zaprzecza w nim sam sobie. Tu przekrętem nie jest fakt wyłudzenia mieszkania od tego gostka. Przekrętem jest rabat cenowy 90% zniżki jaki Karolowi Nawrockiemu nie przysługiwał . Poseł Czarnej przeczytał publicznie akt notarialny świadczący o wpłacie 120 tys za mieszkanie. W tym samym momencie pan Nawrocki był na wywiadzie u Rymanowskiego i tam zaprzeczył temu faktowi. Oświadczył że nie zapłacił bo w ten sposób wyrządził by krzywdę temu człowiekowi. To informacje składane publicznie przez Pana Nawrockiego. Nie z Onetu. Onet tylko śledził jego sprawy z ustawkami. I tego pan Nawrocki też nie zaprzeczył . Dziennikarze dopytali o sutenerstwo . Pan Nawrocki zamiast złożyć natychmiast pozew w trybie wyborczym , sam przyznał że tam pracował .
~~Wyborca też ponosi winę niezalogowany
29 maja 2025r. o 22:37
Wybory prezydenta to nie kasting na gogusia. To wybór człowieka który nas będzie reprezentował
W Polskim prawie prezydent ma dosyć ograniczone prerogatywy i niezbyt wiele może zdziałać.ardziej haniebną laurkę
Ale w zamian prezydent może bardzo dużo zaszkodzić. Tak jak partyjny notariusz PAD .
Gdyby wygrał Nawrocki to my Polacy wystawimy sobie jako naród najbardziej haniebną laurkę w ostatnim tysiącleciu.
Wiemy że wielu Polaków karmi się propagandą nienawistników i ich nie przekonamy.
Tacy jak ten Lucjan to skrajnie nieodpowiedzialna grupa Polaków. Udają patriotów a po prawdzie popierają wszystkie możliwe zła. To nie tylko stan umysłu . To stan prostackiego odwetu na PRL. Odwetu nie wiadomo na kim. Nie ma wroga to sobie go wymyślili. Nazywają go Komuchem, lewakiem , Niemcem , gejem, wrogiem , gorszym sortem i wszystkim co wymyśli ich guru .
Nie łudźmy się . Tacy się nie opamiętają . Na brak argumentów odpiszą tu że to ich jeszcze bardziej mobilizuje do walki Polsko Polskiej.
~~Seledynowa Daglezja niezalogowany
29 maja 2025r. o 23:50
pieprzyć gangusa i stręczyciela...;D
do dnia dzisiejszego spotkanie Draper -Monfils uważam za najlepsze ze wszystkich ...
chociaż Jack trochę mi strachu napędził....
ale jutro jest po co jechać do esteesiku...;D

a teraz na spokojnie podusia ...

~~Jeszcze to niezalogowany
30 maja 2025r. o 0:17
Sejmowa komisja odpowiedzialności ustaliła ze w IPN 60% pieniędzy wydane było niezgodnie z procedurami.
Dobrze gadał Mentzen . " To wy tam nie macie nikogo kto nie jest przekrętasem>"
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
30 maja 2025r. o 0:42
- ...ja wiem doskonale z własnej historii, z historii politycznej Polski ostatnich lat - nie ma w Polsce lepszego mistrza od organizowania prowokacji politycznych.
Tusk umie to robić. Tusk jest perfekcyjny w tej sprawie. Tusk jest doskonały"
- "Bo kto inny mógł zaplanować scenariusz z udziałem służb specjalnych, Onetu, telewizji publicznej, NIK-u, premiera, któż inny mógł odsunąć Trzaskowskiego na bok? Któż to wszystko mógł zaplanować? Czy jest jakiś inny człowiek w Polsce, który mógł to wszystko zorganizować?" - punktuje były polityk PO Jan Rokita
~~pytanie retoryczne niezalogowany
30 maja 2025r. o 2:56
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): - ...ja wiem doskonale z własnej historii, z historii politycznej Polski ostatnich lat - nie ma w Polsce lepszego mistrza od organizowania prowokacji politycznych.
Tusk umie to robić. Tusk jest perfekcyjny w tej sprawie. Tusk jest doskonały"
- "Bo kto inny mógł zaplanować scenariusz z udziałem służb specjalnych, Onetu, telewizji publicznej, NIK-u, premiera, któż inny mógł odsunąć Trzaskowskiego na bok? Któż to wszystko mógł zaplanować? Czy jest jakiś inny człowiek w Polsce, który mógł to wszystko zorganizować?" - punktuje były polityk PO Jan Rokita

W niedzielę dzień dziecka , twoja mamusia Tusku przyjedzie z prezentami do wnuczków ?
~~Lucjan niezalogowany
30 maja 2025r. o 6:17
Dzisiaj Kaczyński i PiS szykują wielką prowokację na Rafała Trzaskowskiego z udziałem podstawionych świadków i sztucznej inteligencji.
Mają to zrobić tuż przed ciszą wyborczą, aby nie można było zareagować w odpowiedni sposób.
Bądźcie czujni! Nie dajmy się ruskim sługusom.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK