~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Sutener nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna, które zostały mu przedstawione, a Braun i tak zdecydował się zadeklarować głosowanie na ćpuna.
Orban też lubi lichwiarza.
Strzelają szampany na Kremlu.
Będę pytał do skutku - jakie macie DOWODY na Nawrota?
Zastosowana autokorekta
~~To nie tak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herbaciany Miłorząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lichwo ojczyzno moja napisał(a): Sutener nawrocki nie podpisał się pod postulatami Brauna, które zostały mu przedstawione, a Braun i tak zdecydował się zadeklarować głosowanie na ćpuna.
Orban też lubi lichwiarza.
Strzelają szampany na Kremlu.
Będę pytał do skutku - jakie macie DOWODY na Nawrota?
Doniesienia niemieckiego portalu i wyzwania Murańskiego.
Murański to autorytet Tuska.
Dziennikarze Onetu oświadczyli, że musieliby być kompletnymi dziwny czlowiek mi
gdyby skorzystali z wyznań kogoś takiegoZastosowana autokorekta
Sprawa mieszkania - to nie Onet a sam Nawrocki zeznał a potem nagrał filmik 9 minut . Ten filmik go pogrąża bo zaprzecza w nim sam sobie. Tu przekrętem nie jest fakt wyłudzenia mieszkania od tego gostka. Przekrętem jest rabat cenowy 90% zniżki jaki Karolowi Nawrockiemu nie przysługiwał . Poseł Czarnej przeczytał publicznie akt notarialny świadczący o wpłacie 120 tys za mieszkanie. W tym samym momencie pan Nawrocki był na wywiadzie u Rymanowskiego i tam zaprzeczył temu faktowi. Oświadczył że nie zapłacił bo w ten sposób wyrządził by krzywdę temu człowiekowi. To informacje składane publicznie przez Pana Nawrockiego. Nie z Onetu. Onet tylko śledził jego sprawy z ustawkami. I tego pan Nawrocki też nie zaprzeczył . Dziennikarze dopytali o sutenerstwo . Pan Nawrocki zamiast złożyć natychmiast pozew w trybie wyborczym , sam przyznał że tam pracował .
~~normalny i przyzwoity jak Tusk napisał(a): - ...ja wiem doskonale z własnej historii, z historii politycznej Polski ostatnich lat - nie ma w Polsce lepszego mistrza od organizowania prowokacji politycznych.
Tusk umie to robić. Tusk jest perfekcyjny w tej sprawie. Tusk jest doskonały"
- "Bo kto inny mógł zaplanować scenariusz z udziałem służb specjalnych, Onetu, telewizji publicznej, NIK-u, premiera, któż inny mógł odsunąć Trzaskowskiego na bok? Któż to wszystko mógł zaplanować? Czy jest jakiś inny człowiek w Polsce, który mógł to wszystko zorganizować?" - punktuje były polityk PO Jan Rokita