Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 godz. 19 min. temu
14240 M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024

Dałeś głos kundlu, ulżyło.

popisz sobie może o mnie na priv z tym co stosuje ukoścniki...
wiesz z kim bo przecież o tym sam pisałeś miernoto umysłowa...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
16 godz. 17 min. temu
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): 14240 M21W2
2 godz. 12 min. temu 28. 11.2024

Dałeś głos kundlu, ulżyło.

popisz sobie może o mnie na priv z tym co stosuje ukoścniki...
wiesz z kim bo przecież o tym sam pisałeś miernoto umysłowa...;D

"Teoretycznie wystąpienie halucynacji (omamów) można by traktować jako powód do odwiedzenia psychiatry, jednakże zaburzenia te, wbrew pozorom, bywają związane nie tylko ze schorzeniami psychicznymi. Halucynacje mogą być spowodowane zarówno nowotworem mózgu, jak i niewydolnością wątroby. Zdiagnozowanie ich przyczyny jest o tyle istotne, że to właśnie jej leczenie pozwala doprowadzić do ustąpienia występowania nieprawidłowych doznań zmysłowych, którymi są omamy." Mogę jeszcze w czymś pomóc, pisz nie krępuj się. Pozdrawiam i miłego dnia.
~~Siostra Bożenka niezalogowany
15 godz. 51 min. temu
proszę bardzo , niż bardziej Bracie nie denerwuj
Jana …
Po ostatnich porażkach w S/T/S//ie
jest nieobliczalny //[]
~~Juras z Dortmunda niezalogowany
15 godz. 47 min. temu
Tak się zastanawiam, kto jest większym dziwny czlowiek em. Ci, którzy dopuszczają możliwość, że wybory mogły zostać przekręcone, czy ci którzy uważają, że PiS nigdy by się do czegoś takiego nie posunął...

Zastosowana autokorekta

~~Juras z Dortmunda niezalogowany
15 godz. 46 min. temu
kret*yn*em.
15 godz. 35 min. temu
a wiesz Bożenka że właśnie wróciłem z esteesu?
i nie jest tak jak to starasz się przedstawiać ...
ciekawe czy w innym kontekście też masz takie fantazje...;D

a Lucuś?...on chce innych leczyć tak jak tu napisano tylko gdzie on nabył takich umiejętności?
jako fizol ładowacz na B-21 z długoletnią praktyką? ;D
chyba wiesz coś o tym...HAHAHAHAHAHA

najciekawsze jednak jest to że u Lucusia od dawna pogłębiają się stany neurotyczne będące wskaźnikiem na paranoję ...
bo to nie tylko obsesja...
to zachowania typowego socjopaty ...
15 godz. 27 min. temu
~~siostra Bożenka niezalogowany
19 godz. 14 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~stary bolecnauta napisał(a): Jak widzę nauki Jana z których czerpiesz garściami nie poszła w las. Już zaznaczasz że to cytat .
Zresztą to zrozumiałe bo na takie teksty cię nie stać ze względu na impotencję umysłową . Ty pisząc więcej niż trzy zdania potrafisz zrobić kilka błędów .
Może dlatego nic od siebie nie piszesz a może to po prostu strach przed Janem.
Słuszny i uzasadniony.

Lucjan bracie , zadziwiasz mnie , nie znałem cię od tej strony. Ukończyłeś medycynę a kupę lat na B -21 klinkier rozładowywałeś ???????

Lucek...znajomy ma trochę gruzu budowlanego do załadowania i wywiezienia...
wpadnij ...masz ''dryg'' i nabyte umiejętności ...robota nie wymagająca myślenia więc dasz radę...;D
~~Karmazynowa Hutujnia niezalogowany
9 godz. 34 min. temu
~~Juras z Dortmunda napisał(a): Tak się zastanawiam, kto jest większym dziwny czlowiek em. Ci, którzy dopuszczają możliwość, że wybory mogły zostać przekręcone, czy ci którzy uważają, że PiS nigdy by się do czegoś takiego nie posunął

Jak PiS jako opozycja sfałszował wybory , dziwny człowieku ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza