Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Pięć lat patologii na szczycie niezalogowany
wczoraj o 21:51
~~Jaskraworóżowy Powojnik napisał(a): PATUSY …!!! Bolesławieckie …..
gdzie macie energię miłości bliźniego , którą
wlewał wam wiadrami do pustych łepetynynek dwugodzinny prezydent Polski , tak bardzo chciałbyś
Rafał pogodzić Polaków , tak bardzo im obiecałeś …
to teraz poczytaj Bolec info , zobacz jaki chlew tu odstawiają Jasie , Zdzisie i Rysie ….

No proszę . Chcieliście to macie. Religijni " prawi i sprawiedliwi " popierają złodziejstwo i mataczenie. No super .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Gall Anonim niezalogowany
wczoraj o 21:58
Obaj robią tu za słupy
Bo to zwykłe są przygłupy
A że tępe i nie myślą
Żaden problem-resztą zmyślą
Myślą głowa nieskalana
Od wieczora aż do rana
Każdy z nich jest byle jaki
Bo to zwykłe są wieśniaki

~~hehe niezalogowany
23 godz. 49 min. temu
Mieszczanie czytają tylko Czwartka, hehe
~~Niebieskoszary Szupin niezalogowany
22 godz. 43 min. temu
napiszę tak ,
lekko Was się czyta
i nic z tego nie wynika
~~Skoro tak wybrali to niezalogowany
15 godz. 50 min. temu
Jeśli przyjmiemy że Polska jest jakąś organizacją to tzw " ściana wschodnia" powinna z niej wystąpić.
~~Nie tylko niezalogowany
15 godz. 25 min. temu
~~Skoro tak wybrali to napisał(a): Jeśli przyjmiemy że Polska jest jakąś organizacją to tzw " ściana wschodnia" powinna z niej wystąpić.

Zero kasy z KPO , zero pomocy z budżetu. Róbta co chceta ale bez zeta.
~~Fiołkowa Gynostemma niezalogowany
15 godz. 14 min. temu
Sławomir Cenckiewicz
UWAGA:

Wyrokiem z dnia 17 czerwca 2025 r. Wojewódzki Sąd Administracyjny w Warszawie, po rozpoznaniu skargi wniesionej przez mojego pełnomocnika radcę prawną Alicję Kurek, uchylił decyzje Prezesa Rady Ministrów @donaldtusk i decyzje Jarosława Stróżyka/Służby Kontrwywiadu Wojskowego w przedmiocie cofnięcia mi poświadczenia bezpieczeństwa!

Sąd rozpoznał 8 skarg w zakresie wszystkich posiadanych przeze mnie poświadczeń bezpieczeństwa, które zostały cofnięte niezgodnie z prawem!

31 lipca 2024 r. po najściu do mojego mieszkania dwóch oficerów SKW z decyzją Służby w sprawie cofnięcia mi poświadczeń bezpieczeństwa napisałem tutaj, że wygram z tą bezprawną bandyterką, że wygram ze Stróżykiem, Duszą, Tuskiem, Kujawą i Siemoniakiem!

I wygrałem! Mam dostęp do informacji niejawnych! I jeśli zaskarżą dzisiejszy wyrok - a pewnie powalczą o to - to też wygram w NSA, bo w ordynarny sposób złamali wiele przepisów!

Jak pisze tutaj często minister @Adbodnar ciąg dalszy nastąpi... Zobaczycie, co nawywijali Stróżyk z Tuskiem... w mojej sprawie. Wrócę do tego.

Tym co od początku byli ze mną - dziękuję! Szczególnie najbliższym, wspaniałej radczyni prawnej ppłk. Alicji Kurek (jesteś wielka!), która mnie reprezentowała w tej sprawie, oraz Michałowi @michalrachon i całemu środowisku @RepublikaTV a także mojemu przyjacielowi - panu prezydentowi @NawrockiKn oraz wielu towarzyszom wspólnej walki (także z SKW, SWW i ABW) - bez Was moja walka byłaby bardzo osamotniona! Wdzięczność!

Tym, co chcieli by mnie Stróżyk z Tuskiem "ugotowali", i co wisieli na telefonie od Duszy a potem publikowali swoje brednie "całą dobę" - bujajcie się kłamcy i cyngle! Pokochajcie prawdę i porzućcie zło!

Pracownikom Zarządu V SKW i KPRM, Maksjanowi i jego kolegom z Lex Super Omnia oraz wszystkim sojusznikom dawnej idei współpracy polskich służb z FSB, co dziś łamią prawo, fałszywie oskarżają i na polityczne zamówienie podejmują bezprawne decyzje, obiecuję dobrą pamięć! I to nie taką jaką na taśmach obiecał Giertych Schetynie... Do zobaczenia!

Po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy!

Pokonałem dziś ich "OBUJ" :)
Wiadomość z FB.
~~Lucjan niezalogowany
15 godz. 7 min. temu
Przyjaciel ruskiej onucy , Janusza z Dolnych Młynów, Putin o ataku na Iran:
"Niesprowokowane ataki militarne na suwerenne państwo członkowskie ONZ, jego obywateli, śpiące, spokojne miasta i obiekty infrastruktury energetyki jądrowej są kategorycznie niedopuszczalne”...
Miłujący pokój naród rosyjski dał głos...sk-syny...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza