Po przegranej Rafała Trzaskowskiego w wyborach prezydenckich, koalicja 13 grudnia wciąż nie może się pozbierać. W mediach społecznościowych, akcja wzywania do ponownego przeliczenia głosów, pod przywództwem Romana Giertycha, wciąż nie cichnie.
Mimo, że wczoraj Państwowa Komisja Wyborcza przyjęła sprawozdanie z wyborów prezydenckich. Poparło je 6 członków PKW, przeciw był jeden, zaś 2 wstrzymało się od głosu. W dalszej kolejności - trafi ono do Sadu Najwyższego, który na jego podstawie zadecyduje o ważności wyborów.
"Demokracja to szacunek dla werdyktu wyborców. Donald Tusk nie umie przegrywać z godnością" - napisał na platformie X prezes Prawa i Sprawiedliwości, Jarosław Kaczyński.
Demokracja to szacunek dla werdyktu wyborców. Donald Tusk nie umie przegrywać z godnością. Politycy PO doskonale wiedzą, że wygrał Karol Nawrocki, a mimo to próbują niszczyć fundamenty państwa, kwestionując wynik wyborów. To dla obecnie rządzących ważniejsze, niż sprawne funkcjonowanie państwa. Nikt nam jednak nie odbierze tego zwycięstwa.
- napisał, dodając, że "przegrana nic ich nie nauczyła".
Prezes PiS konkluduje:
Na każdym kroku chaos i kompromitacja. Najwyższy czas wziąć się do pracy, bo nawet tysiąc kamieni w centrum Berlina nie zrekompensuje naszych strat wojennych, a cierpliwość polskich obywateli, czekających na ewakuację z Izraela, także się kończy..."
;D
B-21?...czyli ładowacz? ...posiadł ''umiejętność '' załadunku i rozładunku bo na tyle pozwoliło mu jego ''wykształcenie''...;D
to chyba po jakimś kursie ''dokształcającym'' ;D
teraz rozumiem skąd te ortograficzne ''babole''...a tu chce robić za fachowca od szczepień i geopolityki...HAHAHAHAHAHA
Jest tak owładnięty nienawiścią do Janusza że to przesłania myślenie zdroworozsądkowe.
Ale ta informacje że to był ładowacz to jest kapitalna.
Czy teraz kogokolwiek dziwi to że szukał oparcia w Solidarności a później w pisie?
Przecież tam takich potrzebują.
A za te błędy powinien mieć zakaz pisania tutaj do chwili kiedy nie nauczy się poprawnej polszczyzny.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany wczoraj o 18:46
a ja tak sobie teraz śmigam po profilach piSSdzielców ( bo teraz mam trochę czasu bez tenisa ) i trafiłem na piSSowskiego oszusta Horałę...
i poczytałem jak ta piSSlmska łajza narzeka na to że wolno idzie postęp w pracach przy CPK...
TYLKO DUPEK NIE PISZE O TYM ŻE PRZEZ 6 LAT!!!!!!!BRAŁ MIESIĄC W MIESIĄC 50 TYSIAKÓW ZA PILNOWANIE ŁĄKI...
ciekawe czy zaakceptują mój post bo jeden zamieszczony na profilu żoliborskiej łajzy od porannej kawy czeka na ''akceptację''...;D
piSSdzielskie miernoty...
~~ napisał(a): Lucjan liże dupę swojemu prezesowi do tego stopnia że nie mając swojego konta na FB przepisuje słowa szczerbatego dziada z konta @Oficjalny jk
Ale kopiuje beż błędów , co jest jak na niego sporym osiągnięcie. Konto oszczanego na ,,X'' prowadzi piekarz Fogiel.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany wczoraj o 19:21
a owszem...
a to mój post na koncie żoliborskiej łajzy...
Mam wszystkie książki Pana Tomasza a tą o tym kłamcy smoleńskim i szaleńcu Antonie Antonowyczu Macjarewyczu przeczytałem w dwa dni...od czasu jego włamania do placówki NATO uważam typa za największego szkodnika NASZEJ Polski ...Polski Polaków a nie takich politycznych szui jak ten szaleniec który rozpieprzył polski kontrwywiad ,który upublicznił listę polskich agentów a tym samym naraził nie tylko agentów ale i ich rodziny...tak może działać tylko ''nielegał'' ...w innym kraju ,w innych warunkach już by wisiał bo na pluton absolutnie nie zasługuje...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.