Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Yebac pis niezalogowany
21 października 2021r. o 3:18
https://tvn24.pl/polska/afera-mailowa-anglojezyczny-portal-pap-i-rzekome-maile-bylego-prezes-pko-bp-do-michala-dworczyka-oraz-domniemane-wiadomosci-mateusza-morawieckiego-i-wojciecha-surmacza-5459560

państwo z kartonu otoczone drutem kolczastym .

A tymczasem

Przed domem żoliborski szkodnik zaanektował po pl. Piłsudskiego kawałek ul. Mickiewicza ogradzając swój ku.rwidołek zasiekami

https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/warszawa-zmiany-przed-domem-jaroslawa-kaczynskiego-na-zoliborzu/ts104j4
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 8:11
no jak tam pissdzielce?
dostaliście z jednego EUREcentusia od Unii?

pytam bo jakoś o tym milczycie?

a jak tam z Turowem?
ile obecnie wisicie kasiory ? a ciągle rośnie ...hahaha
~~Malinowoczerwony Orlik niezalogowany
21 października 2021r. o 8:35
Dobrze, dobrze nawet nie źle,

ale Donek mówi że to za mało,

Musisz.....no tak mówi Donek..... więc musisz zrobić taki duży transparent "Ile wisicie za Turów" lub "Zamknąć Turów" (do wyboru przez ciebie) i zebrać te 84% jego zwolenników i manifestować, manifestować, nie ma siedzenia za klawiszami przy kawce, nie ma:)

No..Doro:) Doro:)
~~Stara doradczyni niezalogowany
21 października 2021r. o 8:41
Wylogowało mnie:)
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 8:42
a skąd wiesz że leżę i klepiąc klawisze popijam kawkę? ;)

ale zdradzę ci że zarówno to jak i ośmieszanie pissdzielców niezwykle poprawia mi i tak dobre samopoczucie...;D

tak jak to że doszły mnie słuchy że teraz pissdzielski nie(rząd) myśli by części emerytów wypłacać emerytury nie co miesiąc a troszkę rzadziej...
fajne prawda? ;D

Dopisane 21.10.2021r. o godz. 08:42:

~~Stara doradczyni napisał(a): Wylogowało mnie:)

cześć ...;D
~~nie wiemy niezalogowany
21 października 2021r. o 8:52
Horus napisał(a): a skąd wiesz że leżę i klepiąc klawisze popijam kawkę? ;)

ale zdradzę ci że zarówno to jak i ośmieszanie pissdzielców niezwykle poprawia mi i tak dobre samopoczucie...;D

tak jak to że doszły mnie słuchy że teraz pissdzielski nie(rząd) myśli by części emerytów wypłacać emerytury nie co miesiąc a troszkę rzadziej...
fajne prawda? ;DDopisane 21.10.2021r. o godz. 08:42:
Ktoś napisał: ~~Stara doradczyni napisał(a): Wylogowało mnie:)

cześć ...;D

Nie wiemy kiedy ten horus pracuje. Całe dni czatuje.
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 9:03
''nie wiemy''?
w czyim imieniu piszesz?
a po co ci ta wiedza?

ale skoro tak to cię interesuje to ci wyjaśnię bo chyba nie czytałeś wcześniej wypowiedzi innych bolecnautów którzy pisali że jestem opłacany przez adminów...;D
ostatnio było to 7,20 za post a teraz ile nie mogę ci napisać bo to tajemnica handlowa...
więc sam widzisz -po co mi pracować?...hahaha

małe sprostowanie...nie cały dzień bo mam jeszcze inne sprawy ale muszę napisać min. 30 postów ...
ten kierowany teraz do ciebie ma mniejszą wartość ale ''grosz do grosza i będzie kokosza''...hahaha
~~Pomarańczowobrązowa Robinia niezalogowany
21 października 2021r. o 9:53
No, Horusie, tym postem przekonałeś mnie, że jakakolwiek dyskusja z tobą to idealny przykład obrazujący staropolskie przysłowie: "Mówił dziad do obrazu..." Może mnie jednak zaskoczysz i odpowiesz racjonalnie na mój niniejszy wpis. Proszę więc, pokaż mi jeden przykład z twojego otoczenia, osoby, której obecnie żyje się teraz gorzej niż w czasach poprzednich rządów. A może taką, której ograniczono wolność wypowiedzi, praw obywatelskich czy możliwość legalnego działania. I nie odwołuj się do ogólników czy informacji uzyskanych w sieci, po prostu podaj konkretny przykład "z tu i teraz".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza