Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 10:37
czy mnie zależy na tym byś się do czegoś przekonywał?
ja mam pisać ci o moim otoczeniu?...podawać przykłady?...może jeszcze nazwiska?
kpisz sobie ?
nie zauważasz tego co ludzie mówią lub piszą?...że ogólna drożyzna ,że codziennie to lub tamto drożeje?
że zabroniono im palić w piecach węglem a teraz nawet ekogroszek będzie wycofany?
a gaz podrożał tak że rachunek za ogrzanie domu może być katastrofą?
a co z paliwem które podrożało i będzie napędem do kolejnych podwyżek?

nie ogranicza sie wolności wypowiedzi?
więc nie pitol mi tu o jednostkach tylko patrz na ogół...popatrz na to jak blokuje się usta dyrektorów szkół krytykujących poczynanie czarnka...
swobody obywatelskie?
jakie? nawet wolność zgromadzeń stoi pod znakiem zapytania bo właśnie już myślą nad odpowiednią ustawą ...
a co z dostępem do informacji ?...dlaczego dziennikarze maja zakaz wstępu na pas przygraniczny?

i to są konkretne przykłady z tu i teraz''
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomarańczowobrązowa Robinia niezalogowany
21 października 2021r. o 10:58
Nie obraź się, ale ty naprawdę jesteś politycznym dziwny czlowiek em. Prosiłem cię (a nie kazałem) o choćby jeden przykład. Bez personaliów czy danych umożliwiających identyfikację i abyś nie szastał ogólnikami a ty co? "Zabroniono", "wszystko", "dyrektorzy", "już myślą" (kto? gdzie?, skąd masz te info?). Wskazujesz okoliczności (m.in. palenia węglem, możliwa likwidacja ekogroszku, wzrost cen gazu) nie zająkując się nawet, że te rozwiązania wynikają bądź bezpośrednio od środowisk, które i ty reprezentujesz, bądź na skutek ich nacisków. Piszesz o naszej inflacji, jakbyś nie miał obeznania w UE i w świecie. Wszędzie, dosłownie wszędzie jest skokowy wzrost cen. W takiej Holandii, Francji, Belgii, Hiszpanii czy Niemczech, znacznie wyższy niż w Polsce. I to przy coraz większych ograniczeniach socjalnych. Człowieku, jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska, a nie merytoryczna rozmowa. To właśnie przez takich ja ty, wręcz niemożliwe jest w Polsce wprowadzanie zmian dla dobra Polaków i Kraju.

Zastosowana autokorekta

~~Yebać pis niezalogowany
21 października 2021r. o 11:20
żoliborskienu impotentowi nie staje. Wina Tuska ?
~~Eee niezalogowany
21 października 2021r. o 11:23
~~Yebać pis napisał(a): żoliborskienu impotentowi nie staje. Wina Tuska ?

Nie staje ci argumentów?
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
21 października 2021r. o 11:24
Jaką trzeba być szują żeby cieszyć się że eurokołchoz chce likwidacji naszych kopalń i elektrowni.
Celem eurokołchozu jest zrobić z nas biedaków, żebyśmy znowu byli zmuszani do niewolniczej pracy za miskę ryżu u niemca.
~~Brawo PiS niezalogowany
21 października 2021r. o 11:28
Horus mi przypomniał:

Brawo PiS
~~Zielonożółta Porzeczka niezalogowany
21 października 2021r. o 11:32
Horus napisał(a): czy mnie zależy na tym byś się do czegoś przekonywał?
ja mam pisać ci o moim otoczeniu?...podawać przykłady?...może jeszcze nazwiska?
kpisz sobie ?
nie zauważasz tego co ludzie mówią lub piszą?...że ogólna drożyzna ,że codziennie to lub tamto drożeje?
że zabroniono im palić w piecach węglem a teraz nawet ekogroszek będzie wycofany?
a gaz podrożał tak że rachunek za ogrzanie domu może być katastrofą?
a co z paliwem które podrożało i będzie napędem do kolejnych podwyżek?

nie ogranicza sie wolności wypowiedzi?
więc nie pitol mi tu o jednostkach tylko patrz na ogół...popatrz na to jak blokuje się usta dyrektorów szkół krytykujących poczynanie czarnka...
swobody obywatelskie?
jakie? nawet wolność zgromadzeń stoi pod znakiem zapytania bo właśnie już myślą nad odpowiednią ustawą ...
a co z dostępem do informacji ?...dlaczego dziennikarze maja zakaz wstępu na pas przygraniczny?

i to są konkretne przykłady z tu i teraz''

Nie chcę , lecz muszę zlinczować mendę Bolesławiecką , ty Prorosyjski kmiocie kontrolujesz
Od czasu do czasu to co wypisujesz ???
Te bzdurne wpisy to nic innego jak zaognianie
Już tak nieprzyjemnej sytuacji /wydmuszki
zafundowanej nam przez Ułomnego Donalda i jego bandy dziwny czlowiek izmem nasączonej POmylonej
organizacji .
Tępota twych wpisów sięga zenitu .
Doprowadzisz to sytuacji jakiegoś niezrównoważonego mieszkańca
Bolesławca , któremu odbierze przywileje
Dane przez obecny rząd Kniaź Europy
Donald Tusk , i będziesz się musiał oglądać
Na spacerze . Nie wiem czy psychika wytrzyma ??

Zastosowana autokorekta

~~Rubinowa Rzeżucha niezalogowany
21 października 2021r. o 11:32
~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): Nie obraź się, ale ty naprawdę jesteś politycznym dziwny czlowiek em. Prosiłem cię (a nie kazałem) o choćby jeden przykład. Bez personaliów czy danych umożliwiających identyfikację i abyś nie szastał ogólnikami a ty co? "Zabroniono", "wszystko", "dyrektorzy", "już myślą" (kto? gdzie?, skąd masz te info?). Wskazujesz okoliczności (m.in. palenia węglem, możliwa likwidacja ekogroszku, wzrost cen gazu) nie zająkując się nawet, że te rozwiązania wynikają bądź bezpośrednio od środowisk, które i ty reprezentujesz, bądź na skutek ich nacisków. Piszesz o naszej inflacji, jakbyś nie miał obeznania w UE i w świecie. Wszędzie, dosłownie wszędzie jest skokowy wzrost cen. W takiej Holandii, Francji, Belgii, Hiszpanii czy Niemczech, znacznie wyższy niż w Polsce. I to przy coraz większych ograniczeniach socjalnych. Człowieku, jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska, a nie merytoryczna rozmowa. To właśnie przez takich ja ty, wręcz niemożliwe jest w Polsce wprowadzanie zmian dla dobra Polaków i Kraju. Zastosowana autokorekta

Nie dyskutuj ,proszę , z nim bo to dziwny czlowiek . A dziwny czlowiek najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem,

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.