~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): Nie obraź się, ale ty naprawdę jesteś politycznym dziwny czlowiek em. Prosiłem cię (a nie kazałem) o choćby jeden przykład. Bez personaliów czy danych umożliwiających identyfikację i abyś nie szastał ogólnikami a ty co? "Zabroniono", "wszystko", "dyrektorzy", "już myślą" (kto? gdzie?, skąd masz te info?). Wskazujesz okoliczności (m.in. palenia węglem, możliwa likwidacja ekogroszku, wzrost cen gazu) nie zająkując się nawet, że te rozwiązania wynikają bądź bezpośrednio od środowisk, które i ty reprezentujesz, bądź na skutek ich nacisków. Piszesz o naszej inflacji, jakbyś nie miał obeznania w UE i w świecie. Wszędzie, dosłownie wszędzie jest skokowy wzrost cen. W takiej Holandii, Francji, Belgii, Hiszpanii czy Niemczech, znacznie wyższy niż w Polsce. I to przy coraz większych ograniczeniach socjalnych. Człowieku, jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska, a nie merytoryczna rozmowa. To właśnie przez takich ja ty, wręcz niemożliwe jest w Polsce wprowadzanie zmian dla dobra Polaków i Kraju. Zastosowana autokorekta
~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): Nie obraź się, ale ty naprawdę jesteś politycznym dziwny czlowiek em. Prosiłem cię (a nie kazałem) o choćby jeden przykład. Bez personaliów czy danych umożliwiających identyfikację i abyś nie szastał ogólnikami a ty co? "Zabroniono", "wszystko", "dyrektorzy", "już myślą" (kto? gdzie?, skąd masz te info?). Wskazujesz okoliczności (m.in. palenia węglem, możliwa likwidacja ekogroszku, wzrost cen gazu) nie zająkując się nawet, że te rozwiązania wynikają bądź bezpośrednio od środowisk, które i ty reprezentujesz, bądź na skutek ich nacisków. Piszesz o naszej inflacji, jakbyś nie miał obeznania w UE i w świecie. Wszędzie, dosłownie wszędzie jest skokowy wzrost cen. W takiej Holandii, Francji, Belgii, Hiszpanii czy Niemczech, znacznie wyższy niż w Polsce. I to przy coraz większych ograniczeniach socjalnych. Człowieku, jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska, a nie merytoryczna rozmowa. To właśnie przez takich ja ty, wręcz niemożliwe jest w Polsce wprowadzanie zmian dla dobra Polaków i Kraju. Zastosowana autokorekta
nie jesteś w stanie mnie obrazić ...;D
ja jestem ''lewackim prostakiem''?... więc w sumie nic nas nie różni bo ty jestes ''prostakiem-prawakiem'' ;D
prosiłes o przykład?...proszę ...
mój znajomy klnie na rosnące koszta utrzymania firmy i wzrost kosztów utrzymania załogi ...wystarczy? ;D
co mnie obchodzi inflacja w Niemczech czy Francji?...jestem tu ,w tym kraju gdzie papcio''glapcio'' w ciągu jednego tygodnia zweryfikował swoją opinię na temat inflacji ..
piszesz ..
''...jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska,..''
a gdzie ja się kłócę?
za to ty zacząłeś coś o ''lewakach'' ;D
ponoszą cię emocje to wypij meliskę ... jak skomentujesz kolejną katastrofę w jaką się teraz poprzez obajtka wpierdziela ten kraj...
to co zostało z Ostrołęki chce się teraz opalać nie węglem a gazem ...
po pierwsze..teraz kiedy ceny gazu szybują pod niebiosa?
po drugie...a co z produktem odpadowym po gazie?
co?...wpompują kolejne miliardy i za rok czy dwa okaże się że trzeba będzie wyburzyć bo kolejnych norm nie będzie spełniać lub nie będzie to miało nic z ekonomią?
tak że ''prawaku'' ;D ogarnij emocje ,ogarnij myśli i wtedy sam odejdź od tych ''filipików'' jakimi tu chcesz zabłysnąć...;D