Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Pożółkła Rzeżucha niezalogowany
21 października 2021r. o 11:47
~~Yebać pis napisał(a): żoliborskienu impotentowi nie staje. Wina Tuska ?

a co,klęczałeś przy rozporku że masz taką precyzyjną wiedzę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Eee niezalogowany
21 października 2021r. o 11:52
~~Pożółkła Rzeżucha napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Yebać pis napisał(a): żoliborskienu impotentowi nie staje. Wina Tuska ?

a co,klęczałeś przy rozporku że masz taką precyzyjną wiedzę

Buuuuuhahaha
~~Pomarańczowobrązowa Robinia niezalogowany
21 października 2021r. o 12:04
Rzeżucho, nie potrzebnie się denerwujesz. Już same nicki tych lewackich dyskutantów (cccp, Horus, Ye... pis) świadczą o ich poziomie intelektualnym... Sorry, o ich prostactwie, bo słowa "intelektualny" mogą nie zrozumieć. To osoby, do których nigdy nie dotrze argument, bo postrzegają rzeczywistość w odrealnieniu i bez refleksji. Potrafią tylko obrażać, szczuć jednych na drugich, walić przeciwników po buzi i bluzgać na ludzi myślących inaczej niż oni. Niestety, tacy osobnicy stanowią ok. 10-20% społeczeństwa i trzeba to zaakceptować. Co nie znaczy, że bezrefleksyjnie tolerować. Bo potrafią krzyczeć głośniej niż normalnie myślący. Dla nich - ich 50-osobowa grupa protestujących - jest podobno emanacją wszystkich mieszkańców miasta, powiatu czy kraju. I nic ich nie przekona, że są swoistym wynaturzeniem ludzkości. Bo w ich opinii, tylko oni mają rację.
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 12:23
~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): Nie obraź się, ale ty naprawdę jesteś politycznym dziwny czlowiek em. Prosiłem cię (a nie kazałem) o choćby jeden przykład. Bez personaliów czy danych umożliwiających identyfikację i abyś nie szastał ogólnikami a ty co? "Zabroniono", "wszystko", "dyrektorzy", "już myślą" (kto? gdzie?, skąd masz te info?). Wskazujesz okoliczności (m.in. palenia węglem, możliwa likwidacja ekogroszku, wzrost cen gazu) nie zająkując się nawet, że te rozwiązania wynikają bądź bezpośrednio od środowisk, które i ty reprezentujesz, bądź na skutek ich nacisków. Piszesz o naszej inflacji, jakbyś nie miał obeznania w UE i w świecie. Wszędzie, dosłownie wszędzie jest skokowy wzrost cen. W takiej Holandii, Francji, Belgii, Hiszpanii czy Niemczech, znacznie wyższy niż w Polsce. I to przy coraz większych ograniczeniach socjalnych. Człowieku, jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska, a nie merytoryczna rozmowa. To właśnie przez takich ja ty, wręcz niemożliwe jest w Polsce wprowadzanie zmian dla dobra Polaków i Kraju. Zastosowana autokorekta

~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): Nie obraź się, ale ty naprawdę jesteś politycznym dziwny czlowiek em. Prosiłem cię (a nie kazałem) o choćby jeden przykład. Bez personaliów czy danych umożliwiających identyfikację i abyś nie szastał ogólnikami a ty co? "Zabroniono", "wszystko", "dyrektorzy", "już myślą" (kto? gdzie?, skąd masz te info?). Wskazujesz okoliczności (m.in. palenia węglem, możliwa likwidacja ekogroszku, wzrost cen gazu) nie zająkując się nawet, że te rozwiązania wynikają bądź bezpośrednio od środowisk, które i ty reprezentujesz, bądź na skutek ich nacisków. Piszesz o naszej inflacji, jakbyś nie miał obeznania w UE i w świecie. Wszędzie, dosłownie wszędzie jest skokowy wzrost cen. W takiej Holandii, Francji, Belgii, Hiszpanii czy Niemczech, znacznie wyższy niż w Polsce. I to przy coraz większych ograniczeniach socjalnych. Człowieku, jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska, a nie merytoryczna rozmowa. To właśnie przez takich ja ty, wręcz niemożliwe jest w Polsce wprowadzanie zmian dla dobra Polaków i Kraju. Zastosowana autokorekta

nie jesteś w stanie mnie obrazić ...;D

ja jestem ''lewackim prostakiem''?... więc w sumie nic nas nie różni bo ty jestes ''prostakiem-prawakiem'' ;D
prosiłes o przykład?...proszę ...
mój znajomy klnie na rosnące koszta utrzymania firmy i wzrost kosztów utrzymania załogi ...wystarczy? ;D
co mnie obchodzi inflacja w Niemczech czy Francji?...jestem tu ,w tym kraju gdzie papcio''glapcio'' w ciągu jednego tygodnia zweryfikował swoją opinię na temat inflacji ..

piszesz ..
''...jesteś jedynie lewackim prostakiem, z którym możliwa jest jedynie kłótnia politykierska,..''
a gdzie ja się kłócę?
za to ty zacząłeś coś o ''lewakach'' ;D
ponoszą cię emocje to wypij meliskę ... jak skomentujesz kolejną katastrofę w jaką się teraz poprzez obajtka wpierdziela ten kraj...
to co zostało z Ostrołęki chce się teraz opalać nie węglem a gazem ...

po pierwsze..teraz kiedy ceny gazu szybują pod niebiosa?
po drugie...a co z produktem odpadowym po gazie?

co?...wpompują kolejne miliardy i za rok czy dwa okaże się że trzeba będzie wyburzyć bo kolejnych norm nie będzie spełniać lub nie będzie to miało nic z ekonomią?

tak że ''prawaku'' ;D ogarnij emocje ,ogarnij myśli i wtedy sam odejdź od tych ''filipików'' jakimi tu chcesz zabłysnąć...;D

~~Burozielony Nagietek niezalogowany
21 października 2021r. o 13:21
Najnowszy sondaż pracowni Social Changes:
- Zjednoczona Prawic 39 proc.
- Koalicja Obywatelska chce 26 proc.
- Konfederacja 8 proc.
- Lewica - 7 proc.
~~Burozielony Nagietek niezalogowany
21 października 2021r. o 13:22
Najnowszy sondaż pracowni Social Changes:
- Zjednoczona Prawica 39 proc.
- Koalicja Obywatelska 26 proc.
- Konfederacja 8 proc.
- Lewica - 7 proc.
~~Pomarańczowobrązowa Robinia niezalogowany
21 października 2021r. o 13:42
Horus, jesteś tak prostacki, że nawet nie rozumiesz tematu. Prosiłem o przykład, komu żyje się gorzej, a nie o przykład kogoś, kto narzeka. Poza tym, już się nakręciłeś i znowu wyzywasz, obrażasz i manipulujesz. Twoje utopijne podejście do zjawisk jest żenujące. Pokazujesz, że nie masz pojęcia o poruszanych sprawach. Uważasz, że polski rząd, w ogóle Polska, mają funkcjonować w oderwaniu od rzeczywistości, obowiązujących uwarunkowań gospodarczych i polityki UE. Nie pomyliłem się oceniając ciebie i takich, jak ty, prostakami lewackimi. Uważam naszą wymianę wpisów za zakończoną. Kontakt z tobą po prostu obraża osoby racjonalnie oceniające rzeczywistość.
~~Bonkiewicz niezalogowany
21 października 2021r. o 13:50
~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): Horus, jesteś tak prostacki, że nawet nie rozumiesz tematu. Prosiłem o przykład, komu żyje się gorzej, a nie o przykład kogoś, kto narzeka. Poza tym, już się nakręciłeś i znowu wyzywasz, obrażasz i manipulujesz. Twoje utopijne podejście do zjawisk jest żenujące. Pokazujesz, że nie masz pojęcia o poruszanych sprawach. Uważasz, że polski rząd, w ogóle Polska, mają funkcjonować w oderwaniu od rzeczywistości, obowiązujących uwarunkowań gospodarczych i polityki UE. Nie pomyliłem się oceniając ciebie i takich, jak ty, prostakami lewackimi. Uważam naszą wymianę wpisów za zakończoną. Kontakt z tobą po prostu obraża osoby racjonalnie oceniające rzeczywistość.

Cepie 2 miliony Polaków żyje w skrajnym ubóstwie a reszta ledwo wiąże koniec z końcem ,oprócz oczywiście tłustych Kocurów z PIS
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu