Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 13:59
~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): . Potrafią tylko obrażać, szczuć jednych na drugich, walić przeciwników po buzi i bluzgać na ludzi myślących inaczej niż oni.

....są swoistym wynaturzeniem ludzkości. .

hahahaha...
ach wy pissdzielce ...
wy zawsze ''kryształowi'' ;D

tylko skąd tekst że ''są wynaturzeniem ludzkości''?
to z miłości do bliźniego ? ;D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
21 października 2021r. o 14:02
~~Burozielony Nagietek napisał(a): Najnowszy sondaż pracowni Social Changes:
- Zjednoczona Prawic 39 proc.
- Koalicja Obywatelska chce 26 proc.
- Konfederacja 8 proc.
- Lewica - 7 proc.

Sondaż sondażowi nie równy .Sondaż KANTAT z dnia 19 października PIS 32 % KO 25 % Ruch 2050 10 % Lewica 7% Konfederacja 6% PSL 3% KUKIZ 2% Gowin 1% tak że się nie podniecaj.
~~Rudozłoty Floks niezalogowany
21 października 2021r. o 14:02
~~Rudozłoty Floks napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Burozielony Nagietek napisał(a): Najnowszy sondaż pracowni Social Changes:
- Zjednoczona Prawic 39 proc.
- Koalicja Obywatelska chce 26 proc.
- Konfederacja 8 proc.
- Lewica - 7 proc.

Sondaż sondażowi nie równy .Sondaż KANTAT z dnia 19 października PIS 32 % KO 25 % Ruch 2050 10 % Lewica 7% Konfederacja 6% PSL 3% KUKIZ 2% Gowin 1% tak że się nie podniecaj.

Miało być KANTAR
~~Yebać pis niezalogowany
21 października 2021r. o 14:14
Bardzo dobrze że UE wstrzyma wypłaty pieniędzy dla pisobolszewickich złodziei. Przynajmniej nie roztrwonią na podwyżki,nie dadzą Bąkiewiczowi,na propagandę nie pójdą miliardy....itd itp...

Y.ebac pis na 1000%
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2021r. o 15:13
~~Pomarańczowobrązowa Robinia napisał(a): . Nie pomyliłem się oceniając ciebie i takich, jak ty, prostakami lewackimi. Uważam naszą wymianę wpisów za zakończoną. Kontakt z tobą po prostu obraża osoby racjonalnie oceniające rzeczywistość.

ty racjonalnie oceniasz rzeczywistość?

ty prostacki ''prawaku''...:D
i sprawdź sobie kto tu pierwszy zaczął próby obrażania pisząc do mnie ''prostacki lewaku''
pisze próby bo jestes za cienki by mnie obrazić...

ale cieszę się że przestaniesz mi odpisywać bo szkoda mi czasu na takich jak ty a tylko z wrodzonej grzeczności ci odpisuje ...;D

zresztą i tak nic do ciebie z tego nie dociera...;D
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
21 października 2021r. o 15:16
Jasne, do władzy wróci Platforma to rozdziałem tych środków zajmą sie nasi specjaliści: Sławek, Stasiu, Miro i Rychu :D
~~Normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
21 października 2021r. o 15:17
już niedługo, w 2031 odsuniemy PIS od władzy
~~Rudawa Kokoryczka niezalogowany
21 października 2021r. o 15:37
Ye.. ć
pis_dzielców i ich kalifat!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza