~~Radek lord napisał(a): A komuniści na marszach antypaństwowych są chronieni przez policję :D
Faszyzm, panie faszyzm :D:D
~~Płowa Hortensja napisał(a): Tusk. Ot zwykły burak jak tysiące innych szeryfów na drogach w tym kraju. Ale ja mam inny problem. Poważniejszy. Otóż niejaka Spurek chce mi zakazać jazdy na moim kuniu. Kuń jest bardzo zadowolony jak się nim zajmuję i na nim jeżdżę, no ale cóż . Pójdzie do rzeźni jak ta pani i jej podobni będą rządzić w tym kraku. Oby nie.
~~luzik napisał(a): I trafiony zatopiony , prawo jazdy poszły w pyz@du , a miał być taki kryształowy , zwykły Rudy burak z Brukseli
nie szanujący prawa drogowego , a o innym prawie nie wspomnę .
To ma być przykład dla kogo ???? olewa Polskę kundel Merkelowej i obywateli.
Ten malutki / choć wielki Kaczorek wyprzedza tępaka Rudego intelektualnie o lata świetlne ,
bynajmniej walczy o swój własny kraj i jego wizerunek , nie będzie Niemiec pluł nam w twarz .
~~Ciemnoturkusowy Rannik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niki napisał(a): Ja w swoim życiu tysiące razy jechałem stówą w terenie zabudowanym ale tylko raz zapłaciłem za jak to opisał gliniarz zagrożenie w ruchu lądowym .
Jesteś pewnie dumny z dokonań , a ten pan na służbie to policjant , jak byś nie wiedział przyszłościowo .
~~Jaskrawoniebieski Jastrzębiec napisał(a): przodkowie zginęli ,skąd się wziąłeś?