Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~ja niezalogowany
20 listopada 2021r. o 19:16
~~Radek lord napisał(a): A komuniści na marszach antypaństwowych są chronieni przez policję :D
Faszyzm, panie faszyzm :D:D

A PRAWDZIWI PATRIOCI SA ZAMYKANI W WIĘZIENIACH JAK WOJTEK I MARCIN ZA MARSZ W KALISZU
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~tusk niezalogowany
20 listopada 2021r. o 19:23
~~Płowa Hortensja napisał(a): Tusk. Ot zwykły burak jak tysiące innych szeryfów na drogach w tym kraju. Ale ja mam inny problem. Poważniejszy. Otóż niejaka Spurek chce mi zakazać jazdy na moim kuniu. Kuń jest bardzo zadowolony jak się nim zajmuję i na nim jeżdżę, no ale cóż . Pójdzie do rzeźni jak ta pani i jej podobni będą rządzić w tym kraku. Oby nie.

A jak ja bym tobie buraku siadł na barana też był byś zadowolony .tylko że ty baran a nie kuń

~~Jaskrawoniebieski Jastrzębiec niezalogowany
20 listopada 2021r. o 19:25
~~luzik napisał(a): I trafiony zatopiony , prawo jazdy poszły w pyz@du , a miał być taki kryształowy , zwykły Rudy burak z Brukseli
nie szanujący prawa drogowego , a o innym prawie nie wspomnę .
To ma być przykład dla kogo ???? olewa Polskę kundel Merkelowej i obywateli.
Ten malutki / choć wielki Kaczorek wyprzedza tępaka Rudego intelektualnie o lata świetlne ,
bynajmniej walczy o swój własny kraj i jego wizerunek , nie będzie Niemiec pluł nam w twarz .

albo miał pecha ,albo sąd Go uniewinni ,jak Najsztuba
~~xyz niezalogowany
20 listopada 2021r. o 19:26
~~Ciemnoturkusowy Rannik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niki napisał(a): Ja w swoim życiu tysiące razy jechałem stówą w terenie zabudowanym ale tylko raz zapłaciłem za jak to opisał gliniarz zagrożenie w ruchu lądowym .

Jesteś pewnie dumny z dokonań , a ten pan na służbie to policjant , jak byś nie wiedział przyszłościowo .

Ci co zamordowali tychmłodych ludzi we Wrocławiu i Lubinie to też Policjanci ?
~~Koń który mówi niezalogowany
20 listopada 2021r. o 20:12
Jestem dumny z moich przodków tych z pod Grunwaldu, Chocimia i Wiednia.:)
~~Jaskrawoniebieski Jastrzębiec niezalogowany
20 listopada 2021r. o 20:22
przodkowie zginęli ,skąd się wziąłeś?
~~Koń który mówi niezalogowany
20 listopada 2021r. o 20:31
~~Jaskrawoniebieski Jastrzębiec napisał(a): przodkowie zginęli ,skąd się wziąłeś?

To ty nie znasz naszej końskiej historii, niektóre człowieki nie odróżnają konia od dinozaura.
~~osiem gwiazdek niezalogowany
20 listopada 2021r. o 21:04
https://dziennikzachodni.pl/prezes-tvp-jacek-kurski-mial-wypadek-uciekl-do-lasu/ar/12499752

przypominam że kurski uciekł do lasu żeby go w tvn nie pokazali
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza