Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~pis to zdrajcy i złodzieje niezalogowany
26 listopada 2021r. o 18:12
W cieniu amerykańskich czołgów umiera polski zakład pancerny‼️
Putin otwiera szampana.

Rok 2019 zysk 14 mln !!
Rok 2020 strata 71 mln !!

https://www.onet.pl/informacje/onetslask/w-cieniu-amerykanskich-czolgow-umiera-polski-zaklad-pancerny/bre4kp5,79cfc278
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~POmylony Cymbał Beka niezalogowany
26 listopada 2021r. o 18:15
No otwiera bo Polacy kupili najnowsze i najlepsze czołgi jakie są produkowane na świecie.
~~Spopielały Zawilec niezalogowany
26 listopada 2021r. o 18:27
22258
#Horus nieaktywny
26 listopada 2021r. o 18:28
zanim zaczniesz pisać bzdury poczytaj jakie wersje ...
historia z nimi przypomina mi pienia z zachwytu kiedy DOSTALIŚMY od Niemców Leopardy...

później okazało że trzeba przekalibrować armaty...hahaha

pamiętasz historię śmigłowców w tak ubogiej wersji ze nawet bez noktowizji?

więc nie podniecaj się tu a poświęć czas na doczytanie...
~~Milioner Donald TUSK niezalogowany
26 listopada 2021r. o 18:52
No a pamiętasz jak peło chciało kupić Caracale zwane latający tramwajem . Co Francuzuzi ich nawet nie chcieli .
~~Angela niezalogowany
26 listopada 2021r. o 18:57
- Mówiłam Ci żebyś szybko...przejął władzę, a nie szybko jechał.
~~Ametystowa Miesiącznica niezalogowany
26 listopada 2021r. o 19:01
Horus napisał(a): zanim zaczniesz pisać bzdury poczytaj jakie wersje ...
historia z nimi przypomina mi pienia z zachwytu kiedy DOSTALIŚMY od Niemców Leopardy...

później okazało że trzeba przekalibrować armaty...hahaha

pamiętasz historię śmigłowców w tak ubogiej wersji ze nawet bez noktowizji?

więc nie podniecaj się tu a poświęć czas na doczytanie...

Ale z ciebie Horus pesymista. Amerykanie odkupili od nas dwa samoloty MIG-23 i jeszcze parę takich kupią u Czechów. I kto im wtedy w powietrzu podskoczy? A Ty tu stale, a czołg nie taki, a helikopter. Wiecznie nie zadowolony.
~~Radek lord niezalogowany
26 listopada 2021r. o 19:06
"Chwila, chwila...Czyli nie w Kongresie USA, nawet nie w komisji, tylko w podkomisji. I nie w USA, tylko (online) z wygodnego fotela w warszawskim ratuszu. I nie w sprawach warszawskich, nie dla wsparcia Polski, tylko żeby uderzać w polski wizerunek. »Ofensywa« dyplomatyczna"
„Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie” – Roman Dmowski
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza