Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nowy ład w/g PiS

~~Anty_pis_dzielec niezalogowany
26 listopada 2021r. o 12:23
~~biała napisał(a): - „Jestem Polakiem, wiernym synem Ojczyzny.” - „Stronnictwo powinno być jedno: Polska, i temu jednemu służyć będę do śmierci” - Jan Paderewski
„Jestem Polakiem, więc mam obowiązki polskie” – Roman Dmowski
Dla Polaków to zrozumiałe i oczywiste. Dla tych, którzy mówią o Polsce „ten kraj” już niekoniecznie.

Dokładnie, sojusznikom Putina, wszelkiej maści faszystów, nacjonalistów: Fideszowców; Salvinistów; LePenowcow i niemieckiej 'Alternatywie'.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawa Budleja niezalogowany
26 listopada 2021r. o 12:24
Na TVN 24 kryzys na granicy z migrantami Tusk już rozwiązał?
~~Kiszczak Ruski Pachołek niezalogowany
26 listopada 2021r. o 12:27
A tak z innej beczki ten Paderewski dalej w zamrażarce .
~~Pirat drogowy Donald Tusk niezalogowany
26 listopada 2021r. o 12:30
Oczywiście że Kundel wszystko rozwiązał na granicy . Tylko że w tych dniach siedział cichutko w budzie . 11 listopada- 20 listopada odnalazła go Policja .
~~Stalowoniebieski Szczawik niezalogowany
26 listopada 2021r. o 12:57
~~Złotawordzawa Budleja napisał(a): Na TVN 24 kryzys na granicy z migrantami Tusk już rozwiązał?

Nie na TVN tylko TVP INFO tak ,, ciemnym ludem '' manipuluje i wciska taki kit, szkoda że podsłuchiwaniu nie powiedzieli.
~~Eee niezalogowany
26 listopada 2021r. o 13:14
~~Pirat drogowy Donald Tusk napisał(a): Oczywiście że Kundel wszystko rozwiązał na granicy . Tylko że w tych dniach siedział cichutko w budzie . 11 listopada- 20 listopada odnalazła go Policja .

Niezapowiedziana wizyta Aleksandra Łukaszenki na granicy

Białoruski polityk przyjechał w piątek do centrum logistycznego w Bruzgach przy przejściu granicznym z Polską. Znajduje się tam ponad 2 tys. migrantów - informują białoruskie media państwowe. Wizyta Łukaszenki w ośrodku nie była wcześniej zapowiadana..

Bucu a wasz wuc ,oszczany dziad to kuda uszoł ?
~~JACUZZA niezalogowany
26 listopada 2021r. o 14:22
https://tvn24.pl/polska/lukasz-mejza-i-sprawa-jego-firmy-komentarze-politykow-5503492

Pisobolszewickie dno
~~Ciemnopopielaty Rannik niezalogowany
26 listopada 2021r. o 14:35
~~Anty_ciemnogród napisał(a): "Ja prowadzę działalność gospodarczą, usiadłam z podatkowcami, z prawnikami i nikt nie jest w stanie powiedzieć, czego możemy się spodziewać po 1 stycznia. Myślę, ze wielu przedsiębiorców nie zdaje sobie sprawy, że będzie płacić ogromną cenę.

Ja uważam, że to jest największy gniot, jeżeli chodzi o podatki i legislację trzydziestolecia
– dodała ekspertka.

Jak za dużo będą chcieli to ode mnie nie dostaną nic.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo