Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Rudawy Starzec niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 22:05
Rysiaczek teraz nie ma czasu na odpowiedź bo ''szkiełko '' w ukryciu ogląda...'
więc i ja pooglądam bo może dzisiaj moja ulubienica Kasia Kasia...;D

nara Rysiaczku pysiaczku ...i zluzuj rajty ''miękiszonie'' ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Hańba wam na wieki niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 22:06
Pisowscy gangusi wyprzedali majątek narodowy za bezcen, a teraz pytają Polaków o zgodę!
~~Rysiek niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 22:23
Jasiu ponoć obozy będzie dla Webera organizował,......Weber mówi że twardziel to mu zrobi na wytrzymałość......aha i od ręki ten nieuk z niemiec go awansuje na Feldfebla:)
~~Oberżynowa Laurowiśnia niezalogowany
11 sierpnia 2023r. o 22:43
nie musi organizować ,
obozy u nas są ,Ty o tym dobrze wiesz
~~Złotawobrązowy Szczypiorek niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 5:21
U mnie w pracy jak ktoś pyta na kogo będziesz głosować , jest tylko jedno pytanie PIS czy Weber . PEŁO już się nie używa .
~~osiem gwiazdek niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 5:32
~~Złotawobrązowy Szczypiorek napisał(a): U mnie w pracy jak ktoś pyta na kogo będziesz głosować , jest tylko jedno pytanie PIS czy Weber . PEŁO już się nie używa .

A co u twojej matki ,dalej nie żyje ?
~~Jaskrawoniebieska Bylica niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 6:58
~~osiem gwiazdek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawobrązowy Szczypiorek napisał(a): U mnie w pracy jak ktoś pyta na kogo będziesz głosować , jest tylko jedno pytanie PIS czy Weber . PEŁO już się nie używa .

A co u twojej matki ,dalej nie żyje ?

Nucisz sobie przyśpiewkę którą niemiaszki śpiewali w Gdańsku ?POnoć Weber ją uwielbia
~~Zawilec polny niezalogowany
12 sierpnia 2023r. o 7:08
Tłumacz tłumokowi czym jest ta piosenka a tłumok dalej swoje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza