Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 16:31
JoJo brudzinski cały obs.ra.ny
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Łososiowa Hakonechloa niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 16:54
nie tylko on...
popatrz jak cichutko teraz siedzą forumowi piSSdzielce...;D

tracą grunt pod nogami ...już nie ma jak bronić tych oszustów ,kłamców i złodziei piSSlamskich...od ''budynia'' w dół ...;D

jak ja to lubię ...
aż kawę sobie zrobię na tą okoliczność bo czym gorzej dla piSSdzielców tym dla mnie lepiej...;D

a kto jeszcze popiera piSSdzielców ten zdrajca ,sprzedawczyk i żaden z niego Polak skoro popiera ''wrogów ludu'' ;D
~~Morus niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 17:29
Władza musi sie zmienić, byleby tylko socjale zostały, a to tylko Tusk gwaranuje.

To tyle jesli chodzi o troskę o Polskę , prawda janusz?
22 sierpnia 2023r. o 17:42
jeśli chodzi o gwarancję to twoja jak długo obejmuje twoją ignorancję ,krótkowzroczność i głupotę?
~~Julek niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 18:30
A co wy dzieci jesteście że macie tyle pytań?
Niech Jasiu ustali jedno konkretne pytanie to może się zastanowię. Ale nie w rodzaju czy Tusk ma unieważnić wiek?
22 sierpnia 2023r. o 18:33
przecież jedno konkretne ci zadałem więc nie rżnij głupa...;D
zwiałeś po cichutku podkulając kitę...;D
~~Kołodziejczyk prezydent niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 18:40
Będę prezydentem Polski , Janusz mnie POprze bo jestem najmądrzejszy aktualnie politykiem z PEŁO. Gdzie do mnie Jachira,Spurek i ta reszta baranów z Donaldem .
22 sierpnia 2023r. o 18:40
''Nie milkną komentarze po ostatnich wypowiedziach Michała Kołodziejczaka. Lider Agrounii twierdzi, że Kornel Morawiecki przestrzegał go przed swoim synem. Zbulwersowany Joachim Brudziński uważa, że przekroczono kolejną granicę.

"Jak nisko trzeba upaść, by wykorzystywać autorytet zmarłego ojca Premiera i tak kłamać? Jaką hieną trzeba być, Panie Tusk i Kołodziejczak? Po Urbanie i Palikocie teraz czas na Kołodziejczaka? Nie ma granic, których ta #kulturowaDzicz nie byłaby gotowa przekroczyć" - napisał na Twitterze Joachim Brudziński.''

jojo a ty?...jak nisko upadłeś by okradać młodszych kolegów a później pasażerów kolejki ? ;D
no i kto niżej upadł ? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza