A co wy dzieci jesteście że macie tyle pytań?
Niech Jasiu ustali jedno konkretne pytanie to może się zastanowię. Ale nie w rodzaju czy Tusk ma unieważnić wiek?
~~Kołodziejczyk prezydent niezalogowany 22 sierpnia 2023r. o 18:40
Będę prezydentem Polski , Janusz mnie POprze bo jestem najmądrzejszy aktualnie politykiem z PEŁO. Gdzie do mnie Jachira,Spurek i ta reszta baranów z Donaldem .
~~Łososiowa Hakonechloa niezalogowany 22 sierpnia 2023r. o 18:40
''Nie milkną komentarze po ostatnich wypowiedziach Michała Kołodziejczaka. Lider Agrounii twierdzi, że Kornel Morawiecki przestrzegał go przed swoim synem. Zbulwersowany Joachim Brudziński uważa, że przekroczono kolejną granicę.
"Jak nisko trzeba upaść, by wykorzystywać autorytet zmarłego ojca Premiera i tak kłamać? Jaką hieną trzeba być, Panie Tusk i Kołodziejczak? Po Urbanie i Palikocie teraz czas na Kołodziejczaka? Nie ma granic, których ta #kulturowaDzicz nie byłaby gotowa przekroczyć" - napisał na Twitterze Joachim Brudziński.''
jojo a ty?...jak nisko upadłeś by okradać młodszych kolegów a później pasażerów kolejki ? ;D
no i kto niżej upadł ? ;D
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.