Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Łososiowa Hakonechloa niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:17
czyli nie potrafisz odnaleźć pytania? ;D
prawda że tak bezpieczniej?...a że wychodzisz na ''głomba'' nic to ...;D

a co do karty nie manipuluj ludźmi...
zanim weźmiesz kartę musisz się okazać dowodem ...później jasno i wyraźnie żądasz wpisu przy nazwisku że nie pobierasz karty do ''referendum''...
ja tak zrobię ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurko61 niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:19
~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a): nie tylko on...
popatrz jak cichutko teraz siedzą forumowi piSSdzielce...;D

tracą grunt pod nogami ...już nie ma jak bronić tych oszustów ,kłamców i złodziei piSSlamskich...od ''budynia'' w dół ...;D

jak ja to lubię ...
aż kawę sobie zrobię na tą okoliczność bo czym gorzej dla piSSdzielców tym dla mnie lepiej...;D

a kto jeszcze popiera piSSdzielców ten zdrajca ,sprzedawczyk i żaden z niego Polak skoro popiera ''wrogów ludu'' ;D

Wyhamuj Janie by ci się czkawką nie odbiło , możesz mieć inne zdanie lecz nie obrażaj bo wiesz…………

a kogo ja tu obrażam?
piszę prawdę ...brutalną prawdę o piSSdzielcach ...i tych którzy ich popierają ...
żaden przyzwoity Polak nie poprze tej złodziejskiej ,kłamliwej bandy nieudaczników ...

czkawka?...oj to chyba piSSdzielce są od długiego czasu na bezdechu...to skutkuje niedotlenieniem a tym samym obrzękiem mózgu i często upośledzeniem umysłowym...
czyli objawy wypisz -wymaluj pasujące do ''kaczystów'' ;D

zaraz a to? ...'' bo wiesz…………''
no właśnie nie wiem...;D

to ci wyjaśnię rozhulałeś się , „ sprzedawczyk” popierający PiS ……
a to przekracza granice przyzwoitości do obywateli mających
inne przekonanie , wiec wyhamuj z takim określeniem ,
a może bezpośrednio zwróć się do mnie w ten sposób.…???
~~Karminowa tojeść niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:20
Julek z ciebie to zwykły leszcz. Boisz się odpowiadać na pytania to po co je sam innym zadajesz?
~~Jurko61 niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:26
~~Karminowa tojeść napisał(a): Julek z ciebie to zwykły leszcz. Boisz się odpowiadać na pytania to po co je sam innym zadajesz?

Przytyłem niemiłosiernie , pytałem o dietę cud i żadnej odpowiedzi .
~~J23 niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:27
PiS 32,4 %
KO 30,06 %
Konfederacja 11,8 %
Trzecia Droga 9 %
Lewica 7,7 %
Sondaż Ibris dla Wydarzeń 19:26 , 22.08.2023
~~Łososiowa Hakonechloa niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:32
~~Jurko61 napisał(a): ~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a): nie tylko on...
popatrz jak cichutko teraz siedzą forumowi piSSdzielce...;D

tracą grunt pod nogami ...już nie ma jak bronić tych oszustów ,kłamców i złodziei piSSlamskich...od ''budynia'' w dół ...;D

jak ja to lubię ...
aż kawę sobie zrobię na tą okoliczność bo czym gorzej dla piSSdzielców tym dla mnie lepiej...;D

a kto jeszcze popiera piSSdzielców ten zdrajca ,sprzedawczyk i żaden z niego Polak skoro popiera ''wrogów ludu'' ;D

Wyhamuj Janie by ci się czkawką nie odbiło , możesz mieć inne zdanie lecz nie obrażaj bo wiesz…………

a kogo ja tu obrażam?
piszę prawdę ...brutalną prawdę o piSSdzielcach ...i tych którzy ich popierają ...
żaden przyzwoity Polak nie poprze tej złodziejskiej ,kłamliwej bandy nieudaczników ...

czkawka?...oj to chyba piSSdzielce są od długiego czasu na bezdechu...to skutkuje niedotlenieniem a tym samym obrzękiem mózgu i często upośledzeniem umysłowym...
czyli objawy wypisz -wymaluj pasujące do ''kaczystów'' ;D

zaraz a to? ...'' bo wiesz…………''
no właśnie nie wiem...;D

to ci wyjaśnię rozhulałeś się , „ sprzedawczyk” popierający PiS ……
a to przekracza granice przyzwoitości do obywateli mających
inne przekonanie , wiec wyhamuj z takim określeniem ,
a może bezpośrednio zwróć się do mnie w ten sposób.…???

no i po co się podniecasz ? ...nie wspominaj tu o granicach przyzwoitości bo ci których popierasz już je dawno przekroczyli...
ja mam się hamować w stosunku do innych o innych przekonaniach? ..a niby dlaczego skoro ci o odmiennych do moich sypią wyzwiskami od ''hołot'' i ''ścierw'' itd.
do ciebie bezpośrednio?...a czym sobie na to zasłużyłeś? ...a zasłużyłeś? ;D

ty potrafisz ogarnąć to że ja pisząc o piSSdzielcach oszuści i złodzieje mam solidne podstawy do tego?... oni okradają i oszukują Polskę a tym samym Polaków...czyli mnie...nie ciebie Jurko ,nie ciebie bo ty pracujesz na PKB Niemców nie Polaków...
dlatego z pełną świadomością piszę że wszyscy popierający złodziejskie praktyki piSSdzielców są niczym pomocnik włamywacza który stoi tylko ''na czatach'' ale jest współodpowiedzialny za przestępstwo bo ...
''kto wspólnie i w porozumieniu...'' itd. ;D

łapiesz przekaz ?
~~Makowa Metasekwoja niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 19:34
~~J23 napisał(a): PiS 32,4 %
KO 30,06 %
Konfederacja 11,8 %
Trzecia Droga 9 %
Lewica 7,7 %

PiS 34,5 %
KO 31,2%
Konfederacja 7,8 %
Trzecia Droga 9 %
Lewica 7,1 %

Cela + coraz blizej
~~Polak niezalogowany
22 sierpnia 2023r. o 20:03
~~Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Karminowa tojeść napisał(a): Julek z ciebie to zwykły leszcz. Boisz się odpowiadać na pytania to po co je sam innym zadajesz?

Przytyłem niemiłosiernie , pytałem o dietę cud i żadnej odpowiedzi .

To ja ci odpowiem . Kieruj się słowami twojego oszusta którego popierasz . Zapierda/la/j za miskę ryżu a resztę przekaż na Nowogrodzką.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza