~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a): nie tylko on...
popatrz jak cichutko teraz siedzą forumowi piSSdzielce...;D
tracą grunt pod nogami ...już nie ma jak bronić tych oszustów ,kłamców i złodziei piSSlamskich...od ''budynia'' w dół ...;D
jak ja to lubię ...
aż kawę sobie zrobię na tą okoliczność bo czym gorzej dla piSSdzielców tym dla mnie lepiej...;D
a kto jeszcze popiera piSSdzielców ten zdrajca ,sprzedawczyk i żaden z niego Polak skoro popiera ''wrogów ludu'' ;D
Wyhamuj Janie by ci się czkawką nie odbiło , możesz mieć inne zdanie lecz nie obrażaj bo wiesz…………
a kogo ja tu obrażam?
piszę prawdę ...brutalną prawdę o piSSdzielcach ...i tych którzy ich popierają ...
żaden przyzwoity Polak nie poprze tej złodziejskiej ,kłamliwej bandy nieudaczników ...
czkawka?...oj to chyba piSSdzielce są od długiego czasu na bezdechu...to skutkuje niedotlenieniem a tym samym obrzękiem mózgu i często upośledzeniem umysłowym...
czyli objawy wypisz -wymaluj pasujące do ''kaczystów'' ;D
zaraz a to? ...'' bo wiesz…………''
no właśnie nie wiem...;D
to ci wyjaśnię rozhulałeś się , „ sprzedawczyk” popierający PiS ……
a to przekracza granice przyzwoitości do obywateli mających
inne przekonanie , wiec wyhamuj z takim określeniem ,
a może bezpośrednio zwróć się do mnie w ten sposób.…???
~~Karminowa tojeść napisał(a): Julek z ciebie to zwykły leszcz. Boisz się odpowiadać na pytania to po co je sam innym zadajesz?
~~Jurko61 napisał(a): ~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Łososiowa Hakonechloa napisał(a): nie tylko on...
popatrz jak cichutko teraz siedzą forumowi piSSdzielce...;D
tracą grunt pod nogami ...już nie ma jak bronić tych oszustów ,kłamców i złodziei piSSlamskich...od ''budynia'' w dół ...;D
jak ja to lubię ...
aż kawę sobie zrobię na tą okoliczność bo czym gorzej dla piSSdzielców tym dla mnie lepiej...;D
a kto jeszcze popiera piSSdzielców ten zdrajca ,sprzedawczyk i żaden z niego Polak skoro popiera ''wrogów ludu'' ;D
Wyhamuj Janie by ci się czkawką nie odbiło , możesz mieć inne zdanie lecz nie obrażaj bo wiesz…………
a kogo ja tu obrażam?
piszę prawdę ...brutalną prawdę o piSSdzielcach ...i tych którzy ich popierają ...
żaden przyzwoity Polak nie poprze tej złodziejskiej ,kłamliwej bandy nieudaczników ...
czkawka?...oj to chyba piSSdzielce są od długiego czasu na bezdechu...to skutkuje niedotlenieniem a tym samym obrzękiem mózgu i często upośledzeniem umysłowym...
czyli objawy wypisz -wymaluj pasujące do ''kaczystów'' ;D
zaraz a to? ...'' bo wiesz…………''
no właśnie nie wiem...;D
to ci wyjaśnię rozhulałeś się , „ sprzedawczyk” popierający PiS ……
a to przekracza granice przyzwoitości do obywateli mających
inne przekonanie , wiec wyhamuj z takim określeniem ,
a może bezpośrednio zwróć się do mnie w ten sposób.…???
no i po co się podniecasz ? ...nie wspominaj tu o granicach przyzwoitości bo ci których popierasz już je dawno przekroczyli...
ja mam się hamować w stosunku do innych o innych przekonaniach? ..a niby dlaczego skoro ci o odmiennych do moich sypią wyzwiskami od ''hołot'' i ''ścierw'' itd.
do ciebie bezpośrednio?...a czym sobie na to zasłużyłeś? ...a zasłużyłeś? ;D
ty potrafisz ogarnąć to że ja pisząc o piSSdzielcach oszuści i złodzieje mam solidne podstawy do tego?... oni okradają i oszukują Polskę a tym samym Polaków...czyli mnie...nie ciebie Jurko ,nie ciebie bo ty pracujesz na PKB Niemców nie Polaków...
dlatego z pełną świadomością piszę że wszyscy popierający złodziejskie praktyki piSSdzielców są niczym pomocnik włamywacza który stoi tylko ''na czatach'' ale jest współodpowiedzialny za przestępstwo bo ...
''kto wspólnie i w porozumieniu...'' itd. ;D
łapiesz przekaz ?
~~J23 napisał(a): PiS 32,4 %
KO 30,06 %
Konfederacja 11,8 %
Trzecia Droga 9 %
Lewica 7,7 %
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karminowa tojeść napisał(a): Julek z ciebie to zwykły leszcz. Boisz się odpowiadać na pytania to po co je sam innym zadajesz?
Przytyłem niemiłosiernie , pytałem o dietę cud i żadnej odpowiedzi .