Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~Ciemnożółty Dziurawiec niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:52
~~Fiołkowy Kiścień napisał(a): ''Niech PO z PSL-em nie robią z Polaków idiotów”
Przewodniczący NSZZ „Solidarność” w rozmowie z PAP powiedział: „Niech PO z PSL-em nie robią z Polaków idiotów”. – Mnie żaden sąd ust nie zamknie i powiem krótko: bezrobocie, za ich rządów, w zależności od roku i województwa czy powiatu, wynosiło kilkanaście procent – 14, 15, 17, 19… W woj. wielkopolskim i na Śląsku było najniższe, ale poza tym szalało w całej Polsce, w każdym województwie, powiecie i gminie – mówił.

Piotr Duda dodał, że on wie o tym najlepiej, gdyż przez osiem lat rządów poprzedniej koalicji Solidarność walczyła z PO i PSL-em, bo „to byli ludzie, którzy niszczyli polski rynek pracy i polskiego pracownika”. – Kazano nam pracować aż do śmierci poprzez wydłużenie wieku emerytalnego i psuto kodeks pracy – wskazał.

– Pamiętamy umowy śmieciowe, niepłacenie składek przez pracodawców na ubezpieczenia społeczne,.....''

podnóżek mkkwacza się obudził...;D
zapomniał ile zakładów on z kolesiami doprowadził do ruiny i upadku...
zapomniał jak dla związkowych przywilejów ''dawał dupy''
zapomniał o pracownikach ''szarej strefy'' w związkowym hotelu Bałtyk...

a ja kurna pamiętam ...;D

Wymień kilka które pamiętasz populisto ??

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~donek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 10:05
Jestem gwarantem że PiS nie podniesie wieku emerytalnego. To mogę gwarantować.
Aha i że mur nie zostanie rozebrany na złom.
Nie wspomnę o nielegalnych imigrantach i prywatyzacji to ja gwarantuje.
POzostałe pytania przesyłajcie do kolegi Jana on łapie moje gwarancję w LOT:)
~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 10:07
~~Ciemnożółty Dziurawiec napisał(a): ~~Fiołkowy Kiścień napisał(a): ''Niech PO z PSL-em nie robią z Polaków idiotów”
Przewodniczący NSZZ „Solidarność” w rozmowie z PAP powiedział: „Niech PO z PSL-em nie robią z Polaków idiotów”. – Mnie żaden sąd ust nie zamknie i powiem krótko: bezrobocie, za ich rządów, w zależności od roku i województwa czy powiatu, wynosiło kilkanaście procent – 14, 15, 17, 19… W woj. wielkopolskim i na Śląsku było najniższe, ale poza tym szalało w całej Polsce, w każdym województwie, powiecie i gminie – mówił.

Piotr Duda dodał, że on wie o tym najlepiej, gdyż przez osiem lat rządów poprzedniej koalicji Solidarność walczyła z PO i PSL-em, bo „to byli ludzie, którzy niszczyli polski rynek pracy i polskiego pracownika”. – Kazano nam pracować aż do śmierci poprzez wydłużenie wieku emerytalnego i psuto kodeks pracy – wskazał.

– Pamiętamy umowy śmieciowe, niepłacenie składek przez pracodawców na ubezpieczenia społeczne,.....''

podnóżek mkkwacza się obudził...;D
zapomniał ile zakładów on z kolesiami doprowadził do ruiny i upadku...
zapomniał jak dla związkowych przywilejów ''dawał dupy''
zapomniał o pracownikach ''szarej strefy'' w związkowym hotelu Bałtyk...

a ja kurna pamiętam ...;D

Wymień kilka które pamiętasz populisto ??

uderz w czuły punkt a szybko doczekasz się reakcji...;D
tylko dlaczego z ''konspiry''? ;D
26 sierpnia 2023r. o 10:11
~~Nie oddamy władzy napisał(a): Jaki trzeba mieć zryty beret by wyszukiwać
24 godziny na dobę przy kompie na poddaszu ...

biedy połączonej z analfabetyzmem widocznej już
na co dzień poprzez zachowanie takich Januszy…

nie trzeba siedzieć przy kompie 24/h bo wystarczy go otworzyć raz na jakiś czas by poczytać kolejnej piSSdzielskiej aferze, łgarstwie czy oszustwie...
masz rację z tym analfabetyzmem ...w twoim przypadku wtórnym...;D
~~Wiwat PiS niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 10:13
Nie wolno, nie mamy prawa dopuścić, aby zapowiedziane demonstracje antyrządowych awanturników pod przewodnictwem Donalda Tuska stały się iskrą, od której zapłonąć może cały kraj. Instynkt samozachowawczy narodu musi dojść do głosu. Awanturnikom trzeba skrępować ręce, zanim wtrącą ojczyznę w otchłań bratobójczej walki.
Obywatelki i obywatele!
Wielki jest ciężar odpowiedzialności, jaka spada na PiS w tym dramatycznym momencie polskiej historii. Obowiązkiem naszym jest wziąć tę odpowiedzialność – chodzi o przyszłość Polski, o którą moje pokolenie walczyło na wszystkich frontach całego kraju z komunistycznymi anarchistami i której oddało najlepsze lata swego życia. Ogłaszam, że w dniu Referendum i Wyborów 15 października powinnismy pokazać środkowy palec łgarzom ,oszustom i uciekinierom Brukselskim .
26 sierpnia 2023r. o 10:17
z jakich przywilejów korzystasz ''dziurawiec'' że tak bronisz tych ''podnóżków mkkwacza''? ;D
bony jakieś czy ''blaszki'' do marynary? ;D
26 sierpnia 2023r. o 10:19
~~Wiwat PiS napisał(a): Nie wolno, nie mamy prawa dopuścić, aby zapowiedziane demonstracje antyrządowych awanturników pod przewodnictwem Donalda Tuska stały się iskrą, od której zapłonąć może cały kraj. Instynkt samozachowawczy narodu musi dojść do głosu. Awanturnikom trzeba skrępować ręce, zanim wtrącą ojczyznę w otchłań bratobójczej walki.
Obywatelki i obywatele!
Wielki jest ciężar odpowiedzialności, jaka spada na PiS w tym dramatycznym momencie polskiej historii. Obowiązkiem naszym jest wziąć tę odpowiedzialność – chodzi o przyszłość Polski, o którą moje pokolenie walczyło na wszystkich frontach całego kraju z komunistycznymi anarchistami i której oddało najlepsze lata swego życia. Ogłaszam, że w dniu Referendum i Wyborów 15 października powinnismy pokazać środkowy palec łgarzom ,oszustom i uciekinierom Brukselskim .

nie pal głupa'' ;D
nadchodzi czas deratyzacji i znikniecie ....;D
tak należy postępować z hołotą ...;D ...okradającą Polskę i Polaków ...
~~donek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 10:31
Jasiu posłuchaj Rafała na campusie on mówi o miłości i szacunku i nie używaniu wulgaryzmów i brzydkich słów i ogólnie o ekologii o ochronie przyrody, dlatego wybudował Czajkę ......
i ty z niego bierz przykład.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza