Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lex Tusk

~~donek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:27
Jest dla mnie bardzo przykre jak TVP przypomina moje rządy, dlaczego nie można tak robić jak TVN tam takich przykrości mi nie robią.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~WilliamSen niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:30
Women's Linen clothing brand
~~KevinDrult niezalogowany
Pink rose greeting card frame with leaves laurel crowns, Floral clip art free, Summer flower clipart download, Wedding floral clipart images, Commercial use flower vector set, Instant download brilliant flowers digital art paintings bundle
~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
''Niech PO z PSL-em nie robią z Polaków idiotów”
Przewodniczący NSZZ „Solidarność” w rozmowie z PAP powiedział: „Niech PO z PSL-em nie robią z Polaków idiotów”. – Mnie żaden sąd ust nie zamknie i powiem krótko: bezrobocie, za ich rządów, w zależności od roku i województwa czy powiatu, wynosiło kilkanaście procent – 14, 15, 17, 19… W woj. wielkopolskim i na Śląsku było najniższe, ale poza tym szalało w całej Polsce, w każdym województwie, powiecie i gminie – mówił.

Piotr Duda dodał, że on wie o tym najlepiej, gdyż przez osiem lat rządów poprzedniej koalicji Solidarność walczyła z PO i PSL-em, bo „to byli ludzie, którzy niszczyli polski rynek pracy i polskiego pracownika”. – Kazano nam pracować aż do śmierci poprzez wydłużenie wieku emerytalnego i psuto kodeks pracy – wskazał.

– Pamiętamy umowy śmieciowe, niepłacenie składek przez pracodawców na ubezpieczenia społeczne,.....''

podnóżek mkkwacza się obudził...;D
zapomniał ile zakładów on z kolesiami doprowadził do ruiny i upadku...
zapomniał jak dla związkowych przywilejów ''dawał dupy''
zapomniał o pracownikach ''szarej strefy'' w związkowym hotelu Bałtyk...

a ja kurna pamiętam ...;D
~~donek niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:36
Klakierki moje, udowodnić czeba że 0,6 jest mniejsze od 1. Dobrze że chociaż nasze sądy są czujne.
~~Fiołkowy Kiścień niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:42
''Sąd orzekł na niekorzyść PiS. Czarnek: Trzeba będzie zrobić jeszcze wiele reform''

są czujne jak widzisz ...;D
jedną z reform powinno być by sąd dopadł i skazał tego kłamcę i matacza podważającego teraz wyrok sądu...
polskiego sądu wydającego wyrok w imieniu Rzeczpospolitej ...
czarnek ''out'' ;D
~~elurarag niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:48
https://xn--h1ahahaok.xn--p1ai/
~~Nie oddamy władzy niezalogowany
26 sierpnia 2023r. o 9:48
Jaki trzeba mieć zryty beret by wyszukiwać
24 godziny na dobę przy kompie na poddaszu
wymyślonych tematów przez łgarza Tuska
Donald to łgarz ,łgarz i jeszcze raz łgarz
przedstaw Janie chociaż jedna pozytywną
wypowiedź w stronę Kaczyńskiego od strony atakujących , ten kto POpiera ten sklejony
wynalazek KOalicyjny o usunięciu PiS
zachowuje się porównawczo do Katyńskich
oprawców likwidujących ponad dwudziestotysięczny obóz inteligencji
ponownie miną dziesięciolecia biedy połączonej z analfabetyzmem widocznej już
na co dzień poprzez zachowanie takich Januszy…

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza