Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Ceglasty Oczar niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:01
~~Brunatnoceglasty Ognik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ceglasty Oczar napisał(a):
a co tam ...
Świątek klasycznie przegrała Bogdanka wygrała ,Paul i i Jasmin wygrali więc co jak co ale sukces jest...
szkoda tylko że Madison zrobiła mi ,,suprajsika'' in minus na dwóch kuponach...
ale co tam ...jutro też jest dzień...;D

poczytałem trochę komentarzy na tenis.com i nieźle mnie rozbawił Fibak mówiący że- ''być może w nadchodzącym Rolandzie Iga będzie miała łatwiejszą drabinkę'' HAHAHAHAHAHAH
czyli co?...ma się ''prześlizgać''...;D
teraz będzie coraz trudniej bo Świątek spada w rankingu na czwarte miejsce a więc już na początku może trafić na trudną przeciwniczkę i co? ;D

Tą wypowiedź Fibaka to tylko skomentujesz takim....... hahahaha? To są sytuacje nieprawdopodobne i codziennie najważniejsze.
Jakaś riposta może? Może tak byś coś Wojtkowi odpowiedział? Hahahaha to słabe jest.

a co tu go komentować?...facet po prostu powiedział że Świątek może wygrać (sic!) ja trafi na łatwiejsza ''drabinkę''...HAHAHAHA
JESZCZE DALEJ POSZEDŁ PAJACOWATY SIDOR MÓWIĄCY O TRENERZE ŚWIĄTEK ŻE TEN ''NIE ZNAJDZIE PRACY NAWET W SUPERMARKECIE''
śmieszny gostek chyba nie wie kogo wcześniej trenował jej trener a Sidor? ...kogo on trenował ?...kto dzięki niemu odniósł jakiś znaczący sukces?
a kim on jest? ...kim był ?...tenisistą który NIGDY nie zaistniał w światowym ,zawodowym tenisie a teraz dorabia na komentowaniu ....
błędem Świątek było pozbycie się jej wcześniejszego trenera a zwłaszcza trwanie przy tej swojej Darii...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~J23 niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:05
DM kontratakuje...dla odwrócenia uwagi pisze o swoim hazardzie w dodatku sam ze sobą :-) Jaki wyboprca taki sukces :-)
~~J23 niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:09
To już wyjaśniono ..."Sporo szumu wywołała dziś informacja o tym, że Tusk podróżował do Kijowa w osobnym wagonie, a nie z przywódcami Francji, Niemiec i Wielkiej Brytanii. Jak właśnie ujawnił rzecznik MSZ, Paweł Wroński o "miejscówce" Tuska zadecydowała strona ukraińska."....
Jasiu jesteś zadowolony że Tusk kontynuje politykę PiS?
~~Daglezja zdobna niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:09
~~J23 napisał(a): Niemcy zawsze mieli osobne wagony dla "sąsiadów" ! Ale żeby swojego ?

Nie pierd///ol niedouku. W amerykańskiej ,,demokracji'' do dzisiaj na południu kursują tramwaje z tabliczkami ,,only Neger'' Do dzisiaj działają ,,kukluksi''
Doucz się lub skończ tu się udzielać śmieszny gostku.
~~Hortensja ogrodowa niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:13
~~J23 napisał(a): DM kontratakuje...dla odwrócenia uwagi pisze o swoim hazardzie w dodatku sam ze sobą :-) Jaki wyboprca taki sukces :-)

Wal się na ryj frajerze.
I nie podniecaj się ,,wyboPrco'' bo zakleksisz pampersa tłuku.
~~J23 niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:13
"Dzisiejsza podróż na Ukrainę to dla "naszego premiera" pasmo despektów. "Gumkowanie" Tuska przez niemieckie media, lekceważenie przez innych polityków w Kijowie, gdy z Tuskiem, niczym z trędowatym, nikt nie chciał poza protokołem rozmawiać, a nawet traktowano go jak powietrze, no i sama podróż koleją, którą lider koalicji 13 grudnia odbył w osobnym wagonie, a nie z innymi przywódcami Europy, do grona których, jak twierdzi - należy.

Początkowo spekulowano, że to sami towarzysze podróży nie życzyli sobie jego obecności w tym samym przedziale. Teraz wyszły na jaw, i to z polskiego MSZ, jeszcze bardziej deprecjonujące polskiego premiera fakty. "Taka sytuacja wyniknęła [pisownia oryginalna - przyp. red.] z tego, że pociąg podstawiała strona ukraińska", przekazał portalowi gazeta.pl rzecznik resortu Sikorskiego Paweł Wroński."

Ciekawe w jakiej klasie będzie na ukraine kursował "vice Tusk" Rafał ? Jasiu coś ustaliłeś na TVN-ie ?
~~ niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:16
Ursula nie musi mnie pytać ! Ja i tak się zgodzę !!!
~~J23 niezalogowany
10 maja 2025r. o 21:18
....media niemieckie postanowiły, że w artykułach opisujących spotkanie światowych przywódców - na zdjęciach nie uwzględnią obecności Donalda Tuska! Pisał o tym na X Cezary Gmyz.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza