~~Brunatnoceglasty Ognik napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ceglasty Oczar napisał(a):
a co tam ...
Świątek klasycznie przegrała Bogdanka wygrała ,Paul i i Jasmin wygrali więc co jak co ale sukces jest...
szkoda tylko że Madison zrobiła mi ,,suprajsika'' in minus na dwóch kuponach...
ale co tam ...jutro też jest dzień...;D
poczytałem trochę komentarzy na tenis.com i nieźle mnie rozbawił Fibak mówiący że- ''być może w nadchodzącym Rolandzie Iga będzie miała łatwiejszą drabinkę'' HAHAHAHAHAHAH
czyli co?...ma się ''prześlizgać''...;D
teraz będzie coraz trudniej bo Świątek spada w rankingu na czwarte miejsce a więc już na początku może trafić na trudną przeciwniczkę i co? ;D
Tą wypowiedź Fibaka to tylko skomentujesz takim....... hahahaha? To są sytuacje nieprawdopodobne i codziennie najważniejsze.
Jakaś riposta może? Może tak byś coś Wojtkowi odpowiedział? Hahahaha to słabe jest.
a co tu go komentować?...facet po prostu powiedział że Świątek może wygrać (sic!) ja trafi na łatwiejsza ''drabinkę''...HAHAHAHA
JESZCZE DALEJ POSZEDŁ PAJACOWATY SIDOR MÓWIĄCY O TRENERZE ŚWIĄTEK ŻE TEN ''NIE ZNAJDZIE PRACY NAWET W SUPERMARKECIE''
śmieszny gostek chyba nie wie kogo wcześniej trenował jej trener a Sidor? ...kogo on trenował ?...kto dzięki niemu odniósł jakiś znaczący sukces?
a kim on jest? ...kim był ?...tenisistą który NIGDY nie zaistniał w światowym ,zawodowym tenisie a teraz dorabia na komentowaniu ....
błędem Świątek było pozbycie się jej wcześniejszego trenera a zwłaszcza trwanie przy tej swojej Darii...;D