Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~Wieszcz niezalogowany
25 maja 2025r. o 16:43
Polityka to nie wygłupy ,
lepiej mieć prezydenta który da komuś w zęby ,
jak Nawrocki
a nie takiego który da komuś d.u.p.y,
jak Trzaskowski
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~bolecnauta niezalogowany
25 maja 2025r. o 17:12
Jesteś zwykłym du/n/iem sądząc po tym wpisie. Bo gdyby znalazł się tu ktoś kto by chciał cię w pewien sposób od tego oduczyć to szybko by się okazało jak takim wpisem właśnie ty ,,dałeś dupy'' ;]]
~~Dla prawdy niezalogowany
25 maja 2025r. o 18:46
~~bolecnauta napisał(a): Jesteś zwykłym du/n/iem sądząc po tym wpisie. Bo gdyby znalazł się tu ktoś kto by chciał cię w pewien sposób od tego oduczyć to szybko by się okazało jak takim wpisem właśnie ty ,,dałeś dupy'' ;]]

Facet tylko zacytował wypowiedź pani profesor Lucyny Kulińskiej który jest w necie
~~Szarobłękitny Osteospermum niezalogowany
25 maja 2025r. o 19:24
chcesz kogoś czy siebie tłumaczyć? Nie było by to potrzebne gdyby od razu odpowiednio zaznaczono że to cytat.
odpowiem ci tak...jeśli nazwę Ążeja ,,gnojkiem,, lub ,,śmierdzielem,, to będą moje słowa czy kogoś o kim teraz nie wspominam. ktoś widząc taki wpis może mnie za nie pozwać ....czy zrobi to jeśli napiszę że to cytat?

z innej beki...
czy mogę otwarcie pisać że mogę poręczyć inteligencję i konsekwencję za Władka Putina?
mogę czy nie?

~~J23 niezalogowany
25 maja 2025r. o 21:03
~~Szarobłękitny Osteospermum napisał(a): chcesz kogoś czy siebie tłumaczyć? Nie było by to potrzebne gdyby od razu odpowiednio zaznaczono że to cytat.
odpowiem ci tak...jeśli nazwę Ążeja ,,gnojkiem,, lub ,,śmierdzielem,, to będą moje słowa czy kogoś o kim teraz nie wspominam. ktoś widząc taki wpis może mnie za nie pozwać ....czy zrobi to jeśli napiszę że to cytat?

z innej beki...
czy mogę otwarcie pisać że mogę poręczyć inteligencję i konsekwencję za Władka Putina?
mogę czy nie?

Słuchajcie dokładnie propozycji Jana , policja , kapownik , prokurator i sprawa .. tak , tak , to mu najlepiej wychodzi …,
Cioć ostatnio poległ .. bracia go załatwili
~~pinochet niezalogowany
25 maja 2025r. o 21:54
Wszystko trafnie określiłeś oprócz tego że bracia go załatwili bo to właśnie ich Jan postawił do kąta.
Odpowiednio ich załatwił.
~~j24 niezalogowany
25 maja 2025r. o 21:56
Jednak nie. Teraz jan już nie ma po co biegac na policje , bo tylko by sie osmieszył .
~~wiem to się wypowiem niezalogowany
25 maja 2025r. o 21:58
A po co na policję jak sprawa w prokuraturze?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK