Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sukcesy nowego rządu

~~kupiłem nick niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 10:41
,,Ci to wy''....seplenisz tłuku ?
Nie czuję nienawiści do czarnych pasterzy z Dąbrowy Górniczej.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 18:53
~~ napisał(a): Panowie a może coś na temat reakcji Rządu na ataki Izraela na Palestynę ?
Palestyńczycy są u siebie. Pod ludobójczą okupacją rasistów i telologicznych świrów izraelskich, którym się wydaje, że reguły cywilizowanego świata się ich nie tyczą.
18 000 dzieci. Rozczłonkowanych, z obciętymi głowami.
100 szpitali.
Dwustu dziennikarzy....
Nie wolno zapominać kto kogo zaatakował i kto jest bandytą w tej wojnie. Dodatkowo przypominam Izraeell zaatakował Iran a Ammeerykanie przyłaczyli się do tego bandytyzmu również bommbardując ten kraj i wspierając militarnie zbrodniczy Izrraael. Światu nie wolno zapomnieć tych wybryków wilka w owczej skórze.... Co na to Tusk ?
Ja od zawsze słyszę że już w latach 90 Iran był bliski broni atomowej czy Irak chemicznej a Palestyńczycy zawsze byli tymi złymi i jak to Izraelczycy mówią że to nie są ludzie...

ciekawy post tylko jak widzę nikt nie podjął tematu ...
a ja tam popieram Iran i jestem za tym by w końcu przypie ....ł w ''pejsiastych'' ...
Pakistan , Chiny ,Rosja też popiera Iran...
a kto wejdzie w dupsko ''zaczesanemu'' bo jak na tą chwilę nikt nie myśli się tam angażować... ;D
~~Piernikowa Gęsiówka niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 20:41
Janusz wysłałeś już do sądu najwyższego list z PESEL Giertych. Ourwa co za DEBILE.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 20:52
nie ale czekam na pozew ze sądu najwyższego ;D bo taki jeden obiecał mi że przedstawi w odpowiednim miejscu moje ''wulgaryzmy'' jakimi go ponoć obrzucałem...;D
~~Żółtawordzawa Goryczka niezalogowany
23 czerwca 2025r. o 23:41
raczej się nie doczekasz
~~Jasiu niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 13:51
— ,,Podjęliśmy decyzję, że indywidualny odbiorca energii elektrycznej może spać spokojnie. Mroziliśmy ceny energii do września. Teraz podjęliśmy decyzję, że spokojnie do końca roku możemy mrozić ceny ''— mówił dzisiaj premier Donald Tusk w swoim przemówieniu ,przed rozpoczęciem posiedzenia Rady Ministrów.

Brawo premier Tusk, brawo koalicja 15 X , na pohybel staremu , oszczanemu dziadowi.
~~dawny jego znajomy niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 14:34
~~Żółtawordzawa Goryczka napisał(a): raczej się nie doczekasz

Pewnie że się nie doczeka bo przesiąknięty kłamstwami Lucjan wie że by poległ a jego wypisywane tu legendy poszły by w pisdu .
Znam gościa ale nie mam ochoty by wchodzić z nim w odnawianie znajomości bo to wredny typ człowieka a takich należy unikać jak ognia.
~~KOalicja przegrywów niezalogowany
24 czerwca 2025r. o 17:02
~~Jasiu napisał(a): — ,,Podjęliśmy decyzję, że indywidualny odbiorca energii elektrycznej może spać spokojnie. Mroziliśmy ceny energii do września. Teraz podjęliśmy decyzję, że spokojnie do końca roku możemy mrozić ceny ''— mówił dzisiaj premier Donald Tusk w swoim przemówieniu ,przed rozpoczęciem posiedzenia Rady Ministrów.

To jedna z największych i najwspanialszych reform tego rządu!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza