Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Gmina Gromadka

~~Szarawozielony Sit niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 19:06
~~Niebieski Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kawowa Mięta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lipco napisał(a): Naprawdę jesteście tacy tepi? Było wybory wygrał jeden z kandydatów i koniec kropka. To jest demokracja. Nie możecie się z tym pogodzić? Wasz problem idźcie z tym do psychologa. Wasz kandydat tam mówił super o miłości, o tolerancji o tym że będzie budował mosty a nie mury. Wszystkie te hasła nosiliście na ustach a teraz widać wasza miłość i tolerancję. Wg tenczowych demokracja i tolerqncja jest wtedy gdy wygrywacie a jak nie to się obrażacie i wypisujecie idiotyzmy na forach itd. Pokazuje to kto stoi za uśmiechnięta koalicja. W mediach cieszą się że ponad 60% z wyższym wykształceniem głosowało na Rafałka, no to widać jaka mamy w Polsce wykształcona elitę. Ludzi którzy nie potrafią znieść porażki. Ludzi którzy obrażają dzieci. Jesteście naprawdę żałośni i nie dziwcie się jak kolejne wybory też przegracie

Jeszcze należy dodać że pastwienie się nad siedmioletnią córką pana prezydenta elekta to skrajna nikczemność, widać jakiego dna sięgnęło to środowisko, odczłowieczenie!!

Ale kto się pastwi ? Nie słyszałem nic takiego. Nie dzieci wina ,że są upośledzone tylko rodziców. No takie życie. Nie ma co się naśmiewać geny to geny i tyle.

Masz rację. To nie twoja wina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Srebrnobiała Turzyca niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 20:16
Gromadczanie ,po ile jagody?
~~Tomek niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 21:54
Koalicja Osłów, to Koalicja Osłów i tyle ..Przegnać ten rząd , bo zniszczą Polskę.
~~Stachu LO niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 22:04
Coraz więcej niebezpiecznych dziur na drodze Osiedlowej w Gromadce. Uważajcie . Wpadłem dzisiaj w taką i wyrzżnąłem w asfalt. Dzięki Bogu , że czuwał nade mną anioł stróż.
~~Niebieski Lilak niezalogowany
5 czerwca 2025r. o 23:50
~~Stachu LO napisał(a): Coraz więcej niebezpiecznych dziur na drodze Osiedlowej w Gromadce. Uważajcie . Wpadłem dzisiaj w taką i wyrzżnąłem w asfalt. Dzięki Bogu , że czuwał nade mną anioł stróż.

Nie czepiaj się dziury tylko mniej chlej alkoholiku ! A nie ochleje się ciumagi i wydaje mu się ,że z aniołami gada i spaceruje. Szok.
~~Żółtawozielony Kosaciec niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 6:44
Ktoś napisał: ~~Stachu LO napisał(a): Coraz więcej niebezpiecznych dziur na drodze Osiedlowej w Gromadce. Uważajcie . Wpadłem dzisiaj w taką i wyrzżnąłem w asfalt. Dzięki Bogu , że czuwał nade mną anioł stróż.

Nie czepiaj się dziury tylko mniej chlej alkoholiku ! A nie ochleje się ciumagi i wydaje mu się ,że z aniołami gada i spaceruje. Szok.

Ktoś napisał: ~~Stachu LO napisał(a): Coraz więcej niebezpiecznych dziur na drodze Osiedlowej w Gromadce. Uważajcie . Wpadłem dzisiaj w taką i wyrzżnąłem w asfalt. Dzięki Bogu , że czuwał nade mną anioł stróż.

Dziury są bardzo potrzebne. Powodują to , że kierowcy jeżdżą powoli i ostrożnie. Oby takich dziur było jak najwięcej.To
~~Boluś niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 16:59
~~Żółtawozielony Kosaciec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Niebieski Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stachu LO napisał(a): Coraz więcej niebezpiecznych dziur na drodze Osiedlowej w Gromadce. Uważajcie . Wpadłem dzisiaj w taką i wyrzżnąłem w asfalt. Dzięki Bogu , że czuwał nade mną anioł stróż.

~~Niebieski Lilak napisał(a): Ktoś napisał: ~~Stachu LO napisał(a): Coraz więcej niebezpiecznych dziur na drodze Osiedlowej w Gromadce. Uważajcie . Wpadłem dzisiaj w taką i wyrzżnąłem w asfalt. Dzięki Bogu , że czuwał nade mną anioł stróż.

Dziury są bardzo potrzebne. Powodują to , że kierowcy jeżdżą powoli i ostrożnie. Oby takich dziur było jak najwięcej.To

Jak pani radna będzie do was jechała z nakazem podatkowym to niech się porządnie w tą dziurę wpirdzieli.
~~Andrzej niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 8:04
,, Ni ma pieniendzy " , by te dziury , dla bezpieczeństwa nas wszystkich , porządnie załatać.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza