~~Danka napisał(a): Pradziadek Trzaskowskiego Iwan Trzaskowski był majorem w ZSRR. Historia zna jego niecne czyny ,o których było głośno w okresie stalinowskim.
~~PO Rafałku napisał(a): Sondaże wskazują, że Rafał Trzaskowski nie tylko nie zwyciężyłby w pierwszej turze wyborów prezydenckich, ale także ma coraz mniejszą przewagę nad Karolem Nawrockim. Według ustaleń dziennikarzy wPolsce24 Donald Tusk ma być niezadowolony z dotychczasowej działalności kampanijnej swojego kandydata. Przypomnijmy, że oficjalna kampania wyborcza jeszcze się nie rozpoczęła."- Myślę, że to stan alarmu w Platformie i przypuszczalnie Tusk jest wściekły – ja też mam takie informacje – jest wściekły na Trzaskowskiego i z tego wynika absolutnie logiczny wniosek i o tym się mówi coraz bardziej w kręgu wewnętrznym Platformy, że trzeba tego kandydata wymienić, bo on po prostu nie daje rady – mówił na antenie wPolsce24 Michał Karnowski."
~~Ewa napisał(a):Ktoś napisał: ~~PO Rafałku napisał(a): Sondaże wskazują, że Rafał Trzaskowski nie tylko nie zwyciężyłby w pierwszej turze wyborów prezydenckich, ale także ma coraz mniejszą przewagę nad Karolem Nawrockim. Według ustaleń dziennikarzy wPolsce24 Donald Tusk ma być niezadowolony z dotychczasowej działalności kampanijnej swojego kandydata. Przypomnijmy, że oficjalna kampania wyborcza jeszcze się nie rozpoczęła."- Myślę, że to stan alarmu w Platformie i przypuszczalnie Tusk jest wściekły – ja też mam takie informacje – jest wściekły na Trzaskowskiego i z tego wynika absolutnie logiczny wniosek i o tym się mówi coraz bardziej w kręgu wewnętrznym Platformy, że trzeba tego kandydata wymienić, bo on po prostu nie daje rady – mówił na antenie wPolsce24 Michał Karnowski."
Powinni wystawić na kandydata tego pijaczynę od spraw powodzi. Miałby większą szansę.
~~skorn napisał(a): Zna ktoś program konfederacji ? Pamiętam tylko ,,nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej''.
"Trzeba mówić ludziom, że Żydzi dostaną naszą polską ziemię, założą Polakom chomąto i będą uprawiać nimi pole. To chwyci. Jak Braun opowiada o batożeniu homoseksualistów, to nam poparcie rośnie!".
Mają coś jeszcze?
~~Makler napisał(a): Tylko Szymon Hołownia nas wyzwoli z wojny polsko-polskiej.Gówniarze życia jeszcze nie znają i głosują na populistów typu Konfidencja itp.Młode gnoje teraz na Konfidencję,a za 10 lat bedą szukać socjalistów,bo im na życie brakuje.Dzisiaj myślą,że każdy założy firmę i bedzie bogaty.