Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen, Trzaskowski, Hołownia… a Ty? Na kogo postawisz w wyborach Prezydenta RP 2025? [SONDA]
~~J23 niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 8:51
~~Danka napisał(a): Pradziadek Trzaskowskiego Iwan Trzaskowski był majorem w ZSRR. Historia zna jego niecne czyny ,o których było głośno w okresie stalinowskim.

To jest nieprawda...." Na Facebooku pojawiają się wpisy ze zdjęciem wąsatego mężczyzny. Przedstawiany opis głosi: „Trzaskowski myślał, że się nie wyda! Oto Iwan Trzaskowski jego pradziadek! W kwietniu 1945 r. zgwałcił i zamordował dwie młode dziewczyny. Nie poniósł konsekwencji, ponieważ był majorem ZSRR. Taka krew płynie w Trzaskowskich!” – czytamy. Informacje te nie są jednak zgodne z prawdą."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~ niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 8:55
Wiadomości wPolsce24: Czy Trzaskowski wytrwa do startu kampanii prezydenckiej?
Dziennikarze telewizji wPolsce24 ustalili, że w Platformie Obywatelskie rośnie niezadowolenie z prekampanii Rafała Trzaskowskiego. Donald Tusk ma rozważać nawet wymianę kandydata.
~~PO Rafałku niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 8:57
Sondaże wskazują, że Rafał Trzaskowski nie tylko nie zwyciężyłby w pierwszej turze wyborów prezydenckich, ale także ma coraz mniejszą przewagę nad Karolem Nawrockim. Według ustaleń dziennikarzy wPolsce24 Donald Tusk ma być niezadowolony z dotychczasowej działalności kampanijnej swojego kandydata. Przypomnijmy, że oficjalna kampania wyborcza jeszcze się nie rozpoczęła."- Myślę, że to stan alarmu w Platformie i przypuszczalnie Tusk jest wściekły – ja też mam takie informacje – jest wściekły na Trzaskowskiego i z tego wynika absolutnie logiczny wniosek i o tym się mówi coraz bardziej w kręgu wewnętrznym Platformy, że trzeba tego kandydata wymienić, bo on po prostu nie daje rady – mówił na antenie wPolsce24 Michał Karnowski."
~~MKOI niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 8:59
Duda powinien mieć zakaz pełnienia jakiejkolwiek funkcji. Śmietnik historii.
~~Ewa niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 9:08
~~PO Rafałku napisał(a): Sondaże wskazują, że Rafał Trzaskowski nie tylko nie zwyciężyłby w pierwszej turze wyborów prezydenckich, ale także ma coraz mniejszą przewagę nad Karolem Nawrockim. Według ustaleń dziennikarzy wPolsce24 Donald Tusk ma być niezadowolony z dotychczasowej działalności kampanijnej swojego kandydata. Przypomnijmy, że oficjalna kampania wyborcza jeszcze się nie rozpoczęła."- Myślę, że to stan alarmu w Platformie i przypuszczalnie Tusk jest wściekły – ja też mam takie informacje – jest wściekły na Trzaskowskiego i z tego wynika absolutnie logiczny wniosek i o tym się mówi coraz bardziej w kręgu wewnętrznym Platformy, że trzeba tego kandydata wymienić, bo on po prostu nie daje rady – mówił na antenie wPolsce24 Michał Karnowski."

Powinni wystawić na kandydata tego pijaczynę od spraw powodzi. Miałby większą szansę.
~~Haha niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 9:12
~~Ewa napisał(a):
Ktoś napisał: ~~PO Rafałku napisał(a): Sondaże wskazują, że Rafał Trzaskowski nie tylko nie zwyciężyłby w pierwszej turze wyborów prezydenckich, ale także ma coraz mniejszą przewagę nad Karolem Nawrockim. Według ustaleń dziennikarzy wPolsce24 Donald Tusk ma być niezadowolony z dotychczasowej działalności kampanijnej swojego kandydata. Przypomnijmy, że oficjalna kampania wyborcza jeszcze się nie rozpoczęła."- Myślę, że to stan alarmu w Platformie i przypuszczalnie Tusk jest wściekły – ja też mam takie informacje – jest wściekły na Trzaskowskiego i z tego wynika absolutnie logiczny wniosek i o tym się mówi coraz bardziej w kręgu wewnętrznym Platformy, że trzeba tego kandydata wymienić, bo on po prostu nie daje rady – mówił na antenie wPolsce24 Michał Karnowski."

Powinni wystawić na kandydata tego pijaczynę od spraw powodzi. Miałby większą szansę.

Albo Ewę Kopacz w ramach parytetów partyjnych :-)
~~pinochet niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 10:32
~~skorn napisał(a): Zna ktoś program konfederacji ? Pamiętam tylko ,,nie chcemy Żydów, homoseksualistów, aborcji, podatków i Unii Europejskiej''.
"Trzeba mówić ludziom, że Żydzi dostaną naszą polską ziemię, założą Polakom chomąto i będą uprawiać nimi pole. To chwyci. Jak Braun opowiada o batożeniu homoseksualistów, to nam poparcie rośnie!".

Mają coś jeszcze?

Poczytaj i pooglądać coś więcej oprócz bolca,to się dowiesz.
~~pinochet niezalogowany
17 grudnia 2024r. o 10:35
~~Makler napisał(a): Tylko Szymon Hołownia nas wyzwoli z wojny polsko-polskiej.Gówniarze życia jeszcze nie znają i głosują na populistów typu Konfidencja itp.Młode gnoje teraz na Konfidencję,a za 10 lat bedą szukać socjalistów,bo im na życie brakuje.Dzisiaj myślą,że każdy założy firmę i bedzie bogaty.

Piękna autoironią,bo nie wierzę,że ktoś na poważnie pisze,że chce głosować na klauna Holownie
REKLAMA BAU zaprasza