~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
No ale jak nie idzie Batyrowi to są w desperacji..
Ależ to jest shit!
~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a): upaśc już niżej nie mogłeś.!!
~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
Ależ to jest shit!
upaśc już niżej nie mogłeś.!!
~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a): Człowiek,który nie rozwiązał spraw wyłudzeń mieszkań ,cierpień ,śmierci pokrzywdzanych ,ma zostać prezydentem ?
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
Ależ to jest shit!
upaśc już niżej nie mogłeś.!!
Prince Polo nie jest polskie.
Każdy ma swojego farmera.
Białorusini mają Łukaszenke od ziemniaków.
A my mamy Trzaskowskiego od ogórków.
W necie są zdjęcia nalepek ze słoików z tymi słynnymi ogórkami informujące iż są wyprodukowane w Niemczech dla dystrybutora jakim są bracia Urbankowie