Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec pierwszej dekadzie kwietnia
~~Jasnobrunatny Ubiorek niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 20:21
Człowiek,który nie rozwiązał spraw wyłudzeń mieszkań ,cierpień ,śmierci pokrzywdzanych ,ma zostać prezydentem ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnobrunatny Ubiorek niezalogowany
5 kwietnia 2025r. o 20:23
~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
No ale jak nie idzie Batyrowi to są w desperacji..
Ależ to jest shit!

upaśc już niżej nie mogłeś.!!
14240
M21W2
6 kwietnia 2025r. o 11:33
~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a): upaśc już niżej nie mogłeś.!!

Zajmują się drobiazgami a PLANETA PŁONIE ..

~~Kupiłem nick niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 11:43
~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
Ależ to jest shit!

Prince Polo nie jest polskie.

Każdy ma swojego farmera.

Białorusini mają Łukaszenke od ziemniaków.
A my mamy Trzaskowskiego od ogórków.
~~Kupiłem nick niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 11:47
Jak Rafcio zostanie prezydentem to będzie przynajmniej wesoło w Polsce. Będzie coś się działo , będzie ta adrenalina.
~~By uniknąć manipulacji PiS niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 11:57
~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a): Człowiek,który nie rozwiązał spraw wyłudzeń mieszkań ,cierpień ,śmierci pokrzywdzanych ,ma zostać prezydentem ?

Gdybyś oglądał komisję sejmową pod przewodnictwem Jakiego to byś wiedział kto stał za wyłudzeniem mieszkań, to byś widział dlaczego przez 8 lat rządów PiS nawet nie podjęli się wyjaśnienia tej sprawy oraz śmierci pani Jolanty. Nie pisz bzdur.
~~pinochet niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 11:58
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
Ależ to jest shit!

Prince Polo nie jest polskie.

Każdy ma swojego farmera.

Białorusini mają Łukaszenke od ziemniaków.
A my mamy Trzaskowskiego od ogórków.

W necie są zdjęcia nalepek ze słoików z tymi słynnymi ogórkami informujące iż są wyprodukowane w Niemczech dla dystrybutora jakim są bracia Urbankowie
~~J23 niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:28
Inwestuje nasz Rafałek..,.W Warszawie ufundował niebieskie jajo .....Dzieło kosztowało ćwierć miliona złotych :-)
Przytulając się do instalacji, można nie tylko usłyszeć dźwięki, ale również poczuć drgania. Jajo aktywuje się, kiedy ktoś do niego podejdzie......

Hahaha... Taki to gospodarny prezydent
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo