Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Rafał Trzaskowski odwiedzi Bolesławiec pierwszej dekadzie kwietnia
~~Kupiłem nick niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:33
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
No ale jak nie idzie Batyrowi to są w desperacji..
Ależ to jest shit!

upaśc już niżej nie mogłeś.!!

Prince Polo nie jest polskie.

Każdy ma swojego farmera.

Białorusini mają Łukaszenke od ziemniaków.
A my mamy Trzaskowskiego od ogórków.
W necie są zdjęcia nalepek ze słoików z tymi słynnymi ogórkami informujące iż są wyprodukowane w Niemczech dla dystrybutora jakim są bracia Urbankowie

Pinochet

Żadna nowość.
Drzewa posadzone Warszawie tez najlepiej pną się do góry bo niemieckie.

Przecież jak ten ukryty pedałowiec zostanie prezydentem to Polska zostanie landem niemieckim.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bubu niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:35
~~J23 napisał(a): Inwestuje nasz Rafałek..,.W Warszawie ufundował niebieskie jajo .....Dzieło kosztowało ćwierć miliona złotych :-)
Przytulając się do instalacji, można nie tylko usłyszeć dźwięki, ale również poczuć drgania. Jajo aktywuje się, kiedy ktoś do niego podejdzie......

Hahaha... Taki to gospodarny prezydent

A CO POWIESZ O BOLESŁAWIECKIM ,,GOSPODARZU'' CO TO SOLANKĘ XUJ WIE KOMU ZAFUNDOWAŁ I ZA CZYJE?
~~Myszaty Głóg niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:36
Jak na razie idzie mu nieźle.Liczę ,że jak zostanie prezydentem to wyda dekret aby umieścić Kaczora w miejscu gdzie są pomieszczenia bez klamek.
6 kwietnia 2025r. o 12:39
Pinochet

W necie krążą też filmiki jak Herr Tusk mówił o legalizacji marihuany , że mu to nie przeszkadza , było to przed wyborami.

A jak został już premierem to zmienił zdanie , mówiąc że do kiedy on będzie premierem to nigdy marihuana nie będzie legalna.

Wszyscy politycy to oszuści.

Żeby było dobrze w Polsce , to powinno być jak w Szwajcarii. Demokratyczne wybory , że społeczeństwo decyduje o ustawach a niż rząd.
~~ksiądz doktor niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:46
~~Kupiłem nick napisał(a): Pinochet

W necie krążą też filmiki jak Herr Tusk mówił o legalizacji marihuany , że mu to nie przeszkadza , było to przed wyborami.

A jak został już premierem to zmienił zdanie , mówiąc że do kiedy on będzie premierem to nigdy marihuana nie będzie legalna.

Żeby było dobrze w Polsce , to powinno być jak w Szwajcarii. Demokratyczne wybory , że społeczeństwo decyduje o ustawach a niż rząd.

Jak tak co dzień i do odcięcia będziesz ćpał , to długo nie pożyjesz . W domu wszyscy zdrowi czy zginęli w wypadku , jaka jest wersja na dziś ?
~~Zenek niezalogowany
6 kwietnia 2025r. o 12:48
Już teraz ośmiesza siebie i Polskę . A co by było gdyby został prezydentem ?
6 kwietnia 2025r. o 12:52
~~ksiądz doktor napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Pinochet

Jak tak co dzień i do odcięcia będziesz ćpał , to długo nie pożyjesz . W domu wszyscy zdrowi czy zginęli w wypadku , jaka jest wersja na dziś ?

Człowieku nadal mi nie odpisałem co ĆPAM?? Bo pi€€€€rdolisz ciągle o tym jak mantrę.

I jak byś czytał ze zrozumieniem to byś wiedział że teściowa i żona została zjedzona w Mielnie przez rekina a mamę nie zjadł i wypuścił ją w morzu północnym 6 miesięcy później. Przez 6 miesięcy zwiedziła z rekinem
Ocean Spokojny , Ocean Indyjski , Ocean Atlantycki aż w końcu dopłynęli do morza północnego. I moja mama tera trzyma tego rekina jako psa.
6 kwietnia 2025r. o 12:55
I tego rekino-psa nazwała puszek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo