~~pinochet napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasnobrunatny Ubiorek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Śmieszą mnie ruskie onuce, nie mające żadnych merytorycznych zarzutów wobec Rafała, przypie^dalające się o ogórki i Prince Polo .Już takie drobiazgi próbują traktować jako punkt zaczepienia, gdzie był, co trzymał w ręce, na kogo popatrzył, z kim się sfotografował...
Ależ to jest shit!
No ale jak nie idzie Batyrowi to są w desperacji..
Ależ to jest shit!
upaśc już niżej nie mogłeś.!!
Prince Polo nie jest polskie.
Każdy ma swojego farmera.
Białorusini mają Łukaszenke od ziemniaków.
A my mamy Trzaskowskiego od ogórków.
W necie są zdjęcia nalepek ze słoików z tymi słynnymi ogórkami informujące iż są wyprodukowane w Niemczech dla dystrybutora jakim są bracia Urbankowie
Pinochet
Żadna nowość.
Drzewa posadzone Warszawie tez najlepiej pną się do góry bo niemieckie.
Przecież jak ten ukryty pedałowiec zostanie prezydentem to Polska zostanie landem niemieckim.
~~J23 napisał(a): Inwestuje nasz Rafałek..,.W Warszawie ufundował niebieskie jajo .....Dzieło kosztowało ćwierć miliona złotych :-)
Przytulając się do instalacji, można nie tylko usłyszeć dźwięki, ale również poczuć drgania. Jajo aktywuje się, kiedy ktoś do niego podejdzie......
Hahaha... Taki to gospodarny prezydent
~~Kupiłem nick napisał(a): Pinochet
W necie krążą też filmiki jak Herr Tusk mówił o legalizacji marihuany , że mu to nie przeszkadza , było to przed wyborami.
A jak został już premierem to zmienił zdanie , mówiąc że do kiedy on będzie premierem to nigdy marihuana nie będzie legalna.
Wszyscy politycy to oszuści.
Żeby było dobrze w Polsce , to powinno być jak w Szwajcarii. Demokratyczne wybory , że społeczeństwo decyduje o ustawach a niż rząd.
~~ksiądz doktor napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Pinochet
W necie krążą też filmiki jak Herr Tusk mówił o legalizacji marihuany , że mu to nie przeszkadza , było to przed wyborami.
A jak został już premierem to zmienił zdanie , mówiąc że do kiedy on będzie premierem to nigdy marihuana nie będzie legalna.
Wszyscy politycy to oszuści.
Żeby było dobrze w Polsce , to powinno być jak w Szwajcarii. Demokratyczne wybory , że społeczeństwo decyduje o ustawach a niż rząd.
Jak tak co dzień i do odcięcia będziesz ćpał , to długo nie pożyjesz . W domu wszyscy zdrowi czy zginęli w wypadku , jaka jest wersja na dziś ?