Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec - ZMIANA TERMINU
~~Bladoróżowa Serduszka niezalogowany
11 maja 2025r. o 18:49
Tylko Nawrocki na prezydenta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brązowa Jodła niezalogowany
11 maja 2025r. o 19:00
~~DePeES napisał(a): Przyjedzie sam czy od razu z notariuszem?

Na trzaskowskim przyjedzie
~~pytanie 4 niezalogowany
11 maja 2025r. o 19:02
~~Bladoróżowa Serduszka napisał(a): Tylko Nawrocki na prezydenta.

Trudno uwierzyć, że są ludzie, którzy z dowolnych powodów są tak obłąkani, że mimo wszystkich czerwonych flag, dalej wspierają tego gangusa. I to po co? Żeby został prezydentem tego kraju? Czy wyście ludzie już do końca zwariowali, ha?
~~Srebrzystoszara Kapusta niezalogowany
11 maja 2025r. o 19:58
~~DePeES napisał(a): Przyjedzie sam czy od razu z notariuszem?

Na trzaskowskim przyjedzie
~~pytanie 4 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bladoróżowa Serduszka napisał(a): Tylko Nawrocki na prezydenta.

Trudno uwierzyć, że są ludzie, którzy z dowolnych powodów są tak obłąkani, że mimo wszystkich czerwonych flag, dalej wspierają tego gangusa. I to po co? Żeby został prezydentem tego kraju? Czy wyście ludzie już do końca zwariowali, ha?

Druga strona o Tobie mówi dokładnie to samo co ty o nich ;)
~~Hebanowa Cebula niezalogowany
11 maja 2025r. o 20:01
Gonić pisowskich kłamców i złodziei!!
~~Ochrowy Orlik niezalogowany
11 maja 2025r. o 21:10
~~Hebanowa Cebula napisał(a): Gonić pisowskich kłamców i złodziei!!

Morda KałOwcu
~~To nie tak niezalogowany
11 maja 2025r. o 21:30
~~klucznick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kalinowykardynalska Szydlica napisał(a): .. . to po co ten Giertych tak kłamał
o Nawrockim ?

.. . i co było dalej ?

Mówisz i masz ;

Roman Giertych

Wzruszyłem się i ja. Tak musiało być. Nawrocki zagadnął Pana szczerze, a Pan szczerze zwątpił w swoje zwątpienie w niego. Co za urocza chwila, w której człowiek spotyka człowieka i nie ma już polityki, a jest spotkanie dwóch serc. Jedno serce Pana, i drugie serce Karola, który pyta czy Pan w niego aby nie zwątpił? Pan ze wstydem przyznaje, że miał Pan chwilę słabości, a on z wyrozumiałością wybacza ją Panu. Już widzę ten wzrok Karola, gdy źrenice jego oczu spojrzały na pana jak na niewiernego Tomasza, a Pan w zawstydzeniu porzuca swoje zwątpienie by znów stanąć przy decyzji Kaczyńskiego. Gdy wasze oczy spotkały się, to nagle łzy Panu pociekły na brodę tworząc na niej przejrzyste stalaktyty. Wówczas wzruszenie odebrało Panu głos, ale zanim to zrobiło powtórzył Pan: niech Pan nie głosuje na mnie, bo ja zagłosuję na Pana. I po chwili przycisnął Pan rękę Nawrockiego do ust z cicha tylko zawodząc słowami: „Karol, jam ran twych medialnych nie godzien całować”. A on położył Panu na głowę rękę w geście wybaczenia i szepnął: mój ci tak jak Wielki BU. Tak było, przysięgam.
(Nie wierzę we wstrętne pomówienia tych, którzy przyjmują, że ta poruszająca emocjami scena poprzedzona była krótkim przypomnieniem ile Pan kasy wziął od firm rządzonych przez PiS.) Nie wierzę bo porusza mnie do głębi ten moment, w którym rozpoznał Pan w Karolu skrzywdzonego medialnie człowieka przez Tuska, Onet, Sieć na Wybory, Gdańsk, pana Jerzego, jego syna i opiekunkę pana Jerzego i ta krzywda wzruszyła Pana do tego stopnia, że postanowił Pan zrezygnować z wyborów i poprzeć pana Karola. A on zapewnił Panu dożywotnio opiekę i w razie czego przewiezienie rzeczy do DPS, no i pochówek na swój koszt.

No to jeszcze odpowiedź Stanowskiego:
- "Panie Romanie, muszę się przyznać, że wiarę w Karola Nawrockiego zacząłem odzyskiwać trochę wcześniej. Mianowicie: gdy pan go zaatakował. Uważam, że każdy człowiek, którego pan atakuje, musi być na swój sposób przyzwoity".
~~Kali-naczelny wieści spod palmy niezalogowany
11 maja 2025r. o 22:23
~~Czerwonobrunatny Kokorycz napisał(a): Napędzani nieświadomością , przyjmijcie do swoich noszonych bezużytecznych na karku „pustostanów”
w jakich to było okolicznościach i czasie , sam jestem posiadaczem takich dwóch mieszkań , była możliwość wykupienia za niskie ceny , ponieważ spółdzielnie nie były wstanie udźwignąć kosztów remontowych, jedno od brata , drugie od ciotki wykupiłem , łącznie pokryłem koszta zakupu około 45 tysięcy, dzisiaj nikt nie ma pretensji i żalu , a mieszkania mają obecnie wartość 550-600 tysięcy , sytuacja pana Karola Nawrockiego jest podobna , pomógł niezaradnemu
panu Jerzemu , tylko dzięki Bogu ja nie jestem kandydatem na prezydenta, a strach i świadomość
głównego kontrkandydata o przegranej , dała efekty do jakich podłości potrafią się posunąć obecnie rządzący , pokażcie mi jeden kraj by zrobili za 28 metrów kwadratowych tak nadmuchaną aferę ,
a wy powielający ten temat idziecie jak barany na rzeź .

Jestem za podatkiem kastralnym od dwóch i więcej mieszkań (nawet 30%).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo