Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec - ZMIANA TERMINU
~~klucznick niezalogowany
19 godz. 29 min. temu
~~Kalinowykardynalska Szydlica napisał(a): .. . to po co ten Giertych tak kłamał
o Nawrockim ?

.. . i co było dalej ?

Mówisz i masz ;

Roman Giertych

Wzruszyłem się i ja. Tak musiało być. Nawrocki zagadnął Pana szczerze, a Pan szczerze zwątpił w swoje zwątpienie w niego. Co za urocza chwila, w której człowiek spotyka człowieka i nie ma już polityki, a jest spotkanie dwóch serc. Jedno serce Pana, i drugie serce Karola, który pyta czy Pan w niego aby nie zwątpił? Pan ze wstydem przyznaje, że miał Pan chwilę słabości, a on z wyrozumiałością wybacza ją Panu. Już widzę ten wzrok Karola, gdy źrenice jego oczu spojrzały na pana jak na niewiernego Tomasza, a Pan w zawstydzeniu porzuca swoje zwątpienie by znów stanąć przy decyzji Kaczyńskiego. Gdy wasze oczy spotkały się, to nagle łzy Panu pociekły na brodę tworząc na niej przejrzyste stalaktyty. Wówczas wzruszenie odebrało Panu głos, ale zanim to zrobiło powtórzył Pan: niech Pan nie głosuje na mnie, bo ja zagłosuję na Pana. I po chwili przycisnął Pan rękę Nawrockiego do ust z cicha tylko zawodząc słowami: „Karol, jam ran twych medialnych nie godzien całować”. A on położył Panu na głowę rękę w geście wybaczenia i szepnął: mój ci tak jak Wielki BU. Tak było, przysięgam.
(Nie wierzę we wstrętne pomówienia tych, którzy przyjmują, że ta poruszająca emocjami scena poprzedzona była krótkim przypomnieniem ile Pan kasy wziął od firm rządzonych przez PiS.) Nie wierzę bo porusza mnie do głębi ten moment, w którym rozpoznał Pan w Karolu skrzywdzonego medialnie człowieka przez Tuska, Onet, Sieć na Wybory, Gdańsk, pana Jerzego, jego syna i opiekunkę pana Jerzego i ta krzywda wzruszyła Pana do tego stopnia, że postanowił Pan zrezygnować z wyborów i poprzeć pana Karola. A on zapewnił Panu dożywotnio opiekę i w razie czego przewiezienie rzeczy do DPS, no i pochówek na swój koszt.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Oszust smolenski niezalogowany
19 godz. 22 min. temu
Kaczyński popiera Rafała Trzaskowskiego bo nie chce skończyć w DPS-ie jak Pan Jerzy.
~~Jurek z Hannoversche niezalogowany
18 godz. 25 min. temu
Zmiana terminu? Myślę że tu nie przyjedzie .
Dla kogo? Facet wie że jest umoczony i jego sprawa śmierdzi łajnem na odległość. Kto wie czy już nie instruuje Marty jak regulować grzejniki. Zresztą ona sama też nie wie jak skończy.
~~Julek niezalogowany
16 godz. 43 min. temu
Jurek, a którym wagonem jechać?
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
15 godz. 43 min. temu
Równo za tydzień będziemy się ustawiali w kolejkach do naszych lokali wyborczych. Nasze głosy będą fundamentem, na którym zbudujemy przyszłość Polski. Wyniki głosowania, które odbędzie się za tydzień, mogą zmienić kształt polskiej sceny politycznej i z pewnością będą miały wpływ na następne wybory parlamentarne. Pamiętajmy o tym i bądźmy świadomi odpowiedzialności jaka na nas spoczywa. Jednocześnie bądźmy wdzięczni naszym przodkom ale i sobie samym, za ten niesamowity dar jakim jest DEMOKRACJA i możliwość decydowania o losach kraju. Nie wszyscy mogą się cieszyć (albo wkurzać ) na wolne media w kraju. Nie wszyscy mogą otwarcie krytykować rząd a potem bezpiecznie iść do pracy. Nie wszyscy mogą mieć nieograniczony dostęp do informacji a podróże po całej UE nie dla każdego są tak proste i łatwe jak dla nas. Nie szukając daleko, wśród naszych bliższych i dalszych sąsiadów ta wolność, o której mówię nie istnieje. Od Rosji, poprzez Białoruś i niestety na Węgry patrząc, niektóre z tych elementów charakteryzujących kraje demokratyczne, zwyczajne już nie istnieją.

Walczmy o wolność w Polsce i głosujmy na kandydatów z koalicji demokratycznej. O to walczyliśmy i to wygraliśmy w 2023 roku. Ja i moja rodzina oddamy głos na Rafała Trzaskowskiego w I i II turze wyborów. Wiem, że w I turze głosy miłośników demokracji rozłożą się na kilkoro kandydatów. To dobrze, bo to jest właśnie wolność i demokracja. Mam nadzieję, że w drugiej turze wszyscy wspólnie zagłosujemy na kandydata demokratę i odetchniemy.
Na pohybel staremu dziadowi , miłej niedzieli.
~~Jasnobłękitna Miodunka niezalogowany
15 godz. 16 min. temu
~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Równo za tydzień będziemy się ustawiali w kolejkach do naszych lokali wyborczych. Nasze głosy będą fundamentem, na którym zbudujemy przyszłość Polski. Wyniki głosowania, które odbędzie się za tydzień, mogą zmienić kształt polskiej sceny politycznej i z pewnością będą miały wpływ na następne wybory parlamentarne. Pamiętajmy o tym i bądźmy świadomi odpowiedzialności jaka na nas spoczywa. Jednocześnie bądźmy wdzięczni naszym przodkom ale i sobie samym, za ten niesamowity dar jakim jest DEMOKRACJA i możliwość decydowania o losach kraju. Nie wszyscy mogą się cieszyć (albo wkurzać ) na wolne media w kraju. Nie wszyscy mogą otwarcie krytykować rząd a potem bezpiecznie iść do pracy. Nie wszyscy mogą mieć nieograniczony dostęp do informacji a podróże po całej UE nie dla każdego są tak proste i łatwe jak dla nas. Nie szukając daleko, wśród naszych bliższych i dalszych sąsiadów ta wolność, o której mówię nie istnieje. Od Rosji, poprzez Białoruś i niestety na Węgry patrząc, niektóre z tych elementów charakteryzujących kraje demokratyczne, zwyczajne już nie istnieją.

Walczmy o wolność w Polsce i głosujmy na kandydatów z koalicji demokratycznej. O to walczyliśmy i to wygraliśmy w 2023 roku. Ja i moja rodzina oddamy głos na Rafała Trzaskowskiego w I i II turze wyborów. Wiem, że w I turze głosy miłośników demokracji rozłożą się na kilkoro kandydatów. To dobrze, bo to jest właśnie wolność i demokracja. Mam nadzieję, że w drugiej turze wszyscy wspólnie zagłosujemy na kandydata demokratę i odetchniemy.

A ja z rodziną skorzystam z demokracji i wolności i zagłosujemy na Nawrockiego.
~~Lucjan niezalogowany
15 godz. 9 min. temu
~~Jasnobłękitna Miodunka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurgen z Hamburga napisał(a): Równo za tydzień będziemy się ustawiali w kolejkach do naszych lokali wyborczych. Nasze głosy będą fundamentem, na którym zbudujemy przyszłość Polski. Wyniki głosowania, które odbędzie się za tydzień, mogą zmienić kształt polskiej sceny politycznej i z pewnością będą miały wpływ na następne wybory parlamentarne. Pamiętajmy o tym i bądźmy świadomi odpowiedzialności jaka na nas spoczywa. Jednocześnie bądźmy wdzięczni naszym przodkom ale i sobie samym, za ten niesamowity dar jakim jest DEMOKRACJA i możliwość decydowania o losach kraju. Nie wszyscy mogą się cieszyć (albo wkurzać ) na wolne media w kraju. Nie wszyscy mogą otwarcie krytykować rząd a potem bezpiecznie iść do pracy. Nie wszyscy mogą mieć nieograniczony dostęp do informacji a podróże po całej UE nie dla każdego są tak proste i łatwe jak dla nas. Nie szukając daleko, wśród naszych bliższych i dalszych sąsiadów ta wolność, o której mówię nie istnieje. Od Rosji, poprzez Białoruś i niestety na Węgry patrząc, niektóre z tych elementów charakteryzujących kraje demokratyczne, zwyczajne już nie istnieją.

A ja z rodziną skorzystam z demokracji i wolności i zagłosujemy na Nawrockiego.

Złodziej głosuje na złodzieja, alfons na alfonsa ,a demokrata na demokratę . Mamy wybór i wolną wolę.
~~Błękitna Mięta niezalogowany
15 godz. 0 min. temu
~~Jurek z Hannoversche niezalogowany
3 godz. 8 min. temu

Zmiana terminu?
Myślę że tu nie przyjedzie .
Dla kogo? .. .. ”

Herr Jurek aus Hanover .. . ..

Nawrocki ..
przyjedzie , przyjedzie
do pana Piotra Romana , dopytać kolegę
z PiS-u ,
czy zakończył już wyburzanie
byłych
niemieckich nazistowskich obozów na
ul Concordiastrasse i na ul Menzelstrasse
w Bunzlau

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.