Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki odwiedzi Bolesławiec - ZMIANA TERMINU
~~To nie tak niezalogowany
8 godz. 10 min. temu
Krzysztof Stanowski, dziennikarz do Giertycha
- "Panie Romanie, muszę się przyznać, że wiarę w Karola Nawrockiego zacząłem odzyskiwać trochę wcześniej. Mianowicie: gdy pan go zaatakował. Uważam, że każdy człowiek, którego pan atakuje, musi być na swój sposób przyzwoity".
Karol Nawrocki, przyzwoity facet który nie pęka
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Rudozłoty Lilak niezalogowany
54 min. temu
~~tyle pytań napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Krasna Rozplenica napisał(a): I odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku żeby wygrał.I teraz proszę wszystkich o hejt ,wyzwiska bo wy Polacy tylko to potraficie i w tym jesteście dobrzy że ci którzy swoje flustracje i życiowe porażki wyrzucacie na innych w sieci teraz obrzucajcie mnie błotem a mi to wisi hihi

My Polacy tylko to potrafimy... A ty kto , żydu , ukr ?

Też Polak tylko nie hejtuje innych tak jak wy wszyscy te swpje wypociny tu piszecie i jadem plujecie wstyd mi za was
~~ niezalogowany
50 min. temu
Hejt to przecież podstawa istnienia portali społecznościowych w tym takiego jak ten.
To nie piszący powinni się wstydzić a ci którzy do tego dopuszczają a w zasadzie z tego żyją.
~~kupiłem nick niezalogowany
36 min. temu
~~Rudozłoty Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~tyle pytań napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Krasna Rozplenica napisał(a): I odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku żeby wygrał.I teraz proszę wszystkich o hejt ,wyzwiska bo wy Polacy tylko to potraficie i w tym jesteście dobrzy że ci którzy swoje flustracje i życiowe porażki wyrzucacie na innych w sieci teraz obrzucajcie mnie błotem a mi to wisi hihi

My Polacy tylko to potrafimy... A ty kto , żydu , ukr ?
Też Polak tylko nie hejtuje innych tak jak wy wszyscy te swpje wypociny tu piszecie i jadem plujecie wstyd mi za was

To PiSz Kujda ,,my Polacy'' a nie ,,wy Polacy".
~~co tu się wyrabia niezalogowany
32 min. temu
~~To nie tak napisał(a): Krzysztof Stanowski, dziennikarz do Giertycha
- "Panie Romanie, muszę się przyznać, że wiarę w Karola Nawrockiego zacząłem odzyskiwać trochę wcześniej. Mianowicie: gdy pan go zaatakował. Uważam, że każdy człowiek, którego pan atakuje, musi być na swój sposób przyzwoity".
Karol Nawrocki, przyzwoity facet który nie pęka

Roman Giertych

To prawda. Zakradłem się do jego sztabu i kazałem mu kłamać w debacie o mieszkaniach, potem kazałem kłamać że się opiekował emerytem, potem kazałem kłamać, że nie musiał się opiekować, potem kazałem kłamać, że zapłacił za mieszkanie, a na końcu im powiedziałem: zmuście Stanowskiego, aby opowiedział ckliwą historyjkę o rzekomej rozmowie, bo trzeba użyć ostatnich aktywów. Jak kocham babcię, to tak było!
~~Kalinowykardynalska Szydlica niezalogowany
22 min. temu
.. . to po co ten Giertych tak kłamał
o Nawrockim ?

.. . i co było dalej ?
~~Brudny Krwawnik niezalogowany
21 min. temu
Nawrocki to kukła bez swojego zdania ! Alfons ! Zwykły zbir który nigdy nie powinnien zostać prezydentem ! Gonić to ścierwo pisowskie!!
~~Kalinowykardynalska Szydlica niezalogowany
18 min. temu
„ nie bać Tuska, nie bać Tuska"
na co Nawrocki odparł,
"dawno nie było tego okrzyku, ale Białystok nie boi się Tuska".
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza