~~Ciepły Wacek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnofioletowy Wyżlin napisał(a): Karol Nawrocki wygra 2 turę.
Nic to nie zmieni. Jeden po wytyczne będzie jeździł do Waszyngtonu, drugi do Brukseli (nie będę wybierał mniejszego zła). Mojego kandydata już nie ma (wstrzymuje się odgłosu). Konfederat.
~~Ciepły Wacek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciepły Wacek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarnofioletowy Wyżlin napisał(a): Karol Nawrocki wygra 2 turę.
Nic to nie zmieni. Jeden po wytyczne będzie jeździł do Waszyngtonu, drugi do Brukseli (nie będę wybierał mniejszego zła). Mojego kandydata już nie ma (wstrzymuje się odgłosu). Konfederat.
Zostań ciepły, Konfa to kumple AfD , a oni to kumple Putina. Siedź w domu Rosja już tu jest.
~~bazyliszek napisał(a): Kilka słów do wyborców Nawrockiego.
Gdyby nie to, że został namaszczony przez Kaczyńskiego i wspierany przez PiS — sami wiecie, że NIGDY nie chcielibyście go jako prezydenta.
Wybieracie go z plemiennej lojalności. Bo „nie można dać wygrać tamtym”.
Bo prawda jest taka, że go nie znacie.
Nie wiecie, kim jest. A jeśli chce się poznać człowieka, to pyta się tych, którzy żyją obok niego. Znają go od lat.
Więc zapytajcie Gdańsk.
To nie „Tuskowe miasto”. To miasto tak samo podzielone jak cała Polska. Ale Gdańsk zna Nawrockiego.
I Gdańsk właśnie wystawił mu ocenę: 16% w pierwszej turze.
To mówi więcej niż tysiąc billboardów.
~~skorn napisał(a): Głosuje na Trzaskowskiego. Mimo że jestem w nielicznej grupie głosujących na Mentzena. Nawrocki to jakaś anomalia, jak PiS. Prezydent i ustawki , ja pi..lę gdzie my żyjemy? Już bardziej nie można z wyborców PiS robić id/iot/ów. To jak obrażanie inteligencji.
~~taka jest prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~skorn napisał(a): Głosuje na Trzaskowskiego. Mimo że jestem w nielicznej grupie głosujących na Mentzena. Nawrocki to jakaś anomalia, jak PiS. Prezydent i ustawki , ja pi..lę gdzie my żyjemy? Już bardziej nie można z wyborców PiS robić id/iot/ów. To jak obrażanie inteligencji.
Brawo Paweł .Ja mam pytanie. jak bardzo trzeba nienawidzić Tuska żeby wybierać ulicznego złodzieja i lichwiarza na urząd państwowy.
Gdzie się ukrywa ta nienawiść ? Chcą wybrać typa co niczego sobą nie reprezentuje. Żadnej wartości. NIC ?!