~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .
~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .
~~stara doradczyni napisał(a):Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .
Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .
Trzaskowski zapowiadał że wprowadzi im kasy fiskalne i dlatego przegrał.
Dokładnie. Każda cichodajka na alfonsa głosowała.
~~Arek napisał(a): Ci z Borówek i Gromadki, którzy głosowali na Trzaskowskiego muszą wziąć dodatkowe lekcje z patriotyzmu .
~~Niebieski Lilak napisał(a):Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?
Przecież obecny rząd nic nie robi a Trzaskowski trwoni tylko warszawską kasę.
Oglądałem wczoraj wywiad z Nawrocki, pokazał się z dobrej strony, nic z tych waszych memów nie zauważyłem.
Wstawiać takie obrzydliwe memy na fejsie, to obrzydliwe, sami dukacie, sami jesteście chorzy z nienawiści, zwłaszcza, że większość z was znam i wiem kim jesteście, najczęściej nikim.
Pozdrawiam normalnych ludzi w Gromadce, a ćpuny ćpajcie dalej, podobnie cisi alkoholicy.
Nie pozdrawiam pajaców co to głosowali na alfonsa,ćpuna,sutenera. Załatwi wam robotę to będziecie dumnymi dupodajcami. Szorować dziury !
Zastosowana autokorekta
~~Don-Bum napisał(a): ~~Niebieski Lilak napisał(a): Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?
Oglądałem wczoraj wywiad z Nawrocki, pokazał się z dobrej strony, nic z tych waszych memów nie zauważyłem.
Wstawiać takie obrzydliwe memy na fejsie, to obrzydliwe, sami dukacie, sami jesteście chorzy z nienawiści, zwłaszcza, że większość z was znam i wiem kim jesteście, najczęściej nikim.
Pozdrawiam normalnych ludzi w Gromadce, a ćpuny ćpajcie dalej, podobnie cisi alkoholicy.
~~bolecnauta napisał(a):Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): ~~Niebieski Lilak napisał(a): Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?
Nie pozdrawiam pajaców co to głosowali na alfonsa,ćpuna,sutenera. Załatwi wam robotę to będziecie dumnymi dupodajcami. Szorować dziury !
To jest to o czym pisałem powyżej, sam takim jesteś i dlatego komuś to przypisujesz.
Kto ci takich bzdur nagadał o Nawrockim, TVP Tuska?
Przecież jak się spotkasz z takim jak ty to macie takie samo zdanie o kimś kto nie może się obronić, możesz pieprzyć kłamstwa jakie chcesz, Tępaku.
Bzdury wypisujesz i stajesz się takim samym jak ten oszust Nawrocki. Kiedy mógł się bronić i odpowiadać na zadawane pytania uciekał od odpowiedzi a nawet obrażało chamisko dziennikarkę .
Ja tu otwarcie piszę o tym dupku że to kryptofaszysta i co? Myślisz że zrobi to na mnie wrażenie że i mnie wyzwiesz od ''tępaków''?
A wyzywaj .