Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W gminie Gromadka miażdżąco wygrywa Nawrocki!
~~stara doradczyni niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 13:58
~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .

~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .

Trzaskowski zapowiadał że wprowadzi im kasy fiskalne i dlatego przegrał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieski Lilak niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 15:25
~~stara doradczyni napisał(a):
Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .

Ktoś napisał: ~~tak to widzę napisał(a): Jakbym był z Gromadki ,a moja matka pracowałaby jako cichodajka na TiRowskich parkingach , to też bym głosował na Nowogrodzkiego .

Trzaskowski zapowiadał że wprowadzi im kasy fiskalne i dlatego przegrał.

Dokładnie. Każda cichodajka na alfonsa głosowała.
~~Arek niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 16:09
Ci z Borówek i Gromadki, którzy głosowali na Trzaskowskiego muszą wziąć dodatkowe lekcje z patriotyzmu .
~~Niebieski Lilak niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 16:11
~~Arek napisał(a): Ci z Borówek i Gromadki, którzy głosowali na Trzaskowskiego muszą wziąć dodatkowe lekcje z patriotyzmu .

Twoja stara już rano brała po same lule. Trenuje ostro patriotyczka alfonsa.
~~Don-Bum niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 16:55
~~Niebieski Lilak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?
Przecież obecny rząd nic nie robi a Trzaskowski trwoni tylko warszawską kasę.

Oglądałem wczoraj wywiad z Nawrocki, pokazał się z dobrej strony, nic z tych waszych memów nie zauważyłem.
Wstawiać takie obrzydliwe memy na fejsie, to obrzydliwe, sami dukacie, sami jesteście chorzy z nienawiści, zwłaszcza, że większość z was znam i wiem kim jesteście, najczęściej nikim.
Pozdrawiam normalnych ludzi w Gromadce, a ćpuny ćpajcie dalej, podobnie cisi alkoholicy.

Nie pozdrawiam pajaców co to głosowali na alfonsa,ćpuna,sutenera. Załatwi wam robotę to będziecie dumnymi dupodajcami. Szorować dziury !

To jest to o czym pisałem powyżej, sam takim jesteś i dlatego komuś to przypisujesz.
Kto ci takich bzdur nagadał o Nawrockim, TVP Tuska?
Przecież jak się spotkasz z takim jak ty to macie takie samo zdanie o kimś kto nie może się obronić, możesz pieprzyć kłamstwa jakie chcesz, Tępaku.
~~Ledwo doszło niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 18:20
przegrał bo nie zrobił badań antynarkotykowych, spieprzył przed innym kandydatem podczas debaty,co by to było gdyby ono wygrało? dziś Kocham Bolec.Info amento że nie udało się wygrać, żałosny osobnik, jednak opacznośćjeszcze czuwa nad tym narodem, obyśmy mięli jeszcze rząd który będzie pro Polski

Zastosowana autokorekta

~~bolecnauta niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 18:33
~~Don-Bum napisał(a): ~~Niebieski Lilak napisał(a): Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?

Oglądałem wczoraj wywiad z Nawrocki, pokazał się z dobrej strony, nic z tych waszych memów nie zauważyłem.
Wstawiać takie obrzydliwe memy na fejsie, to obrzydliwe, sami dukacie, sami jesteście chorzy z nienawiści, zwłaszcza, że większość z was znam i wiem kim jesteście, najczęściej nikim.
Pozdrawiam normalnych ludzi w Gromadce, a ćpuny ćpajcie dalej, podobnie cisi alkoholicy.

Nie pozdrawiam pajaców co to głosowali na alfonsa,ćpuna,sutenera. Załatwi wam robotę to będziecie dumnymi dupodajcami. Szorować dziury !

To jest to o czym pisałem powyżej, sam takim jesteś i dlatego komuś to przypisujesz.
Przecież jak się spotkasz z takim jak ty to macie takie samo zdanie o kimś kto nie może się obronić, możesz pieprzyć kłamstwa jakie chcesz, Tępaku.

Bzdury wypisujesz i stajesz się takim samym jak ten oszust Nawrocki. Kiedy mógł się bronić i odpowiadać na zadawane pytania uciekał od odpowiedzi a nawet obrażało chamisko dziennikarkę .
Ja tu otwarcie piszę o tym dupku że to kryptofaszysta i co? Myślisz że zrobi to na mnie wrażenie że i mnie wyzwiesz od ''tępaków''?
A wyzywaj .
~~Rudawa Lepnica niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 22:00
~~bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): ~~Niebieski Lilak napisał(a): Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?

Bzdury wypisujesz i stajesz się takim samym jak ten oszust Nawrocki. Kiedy mógł się bronić i odpowiadać na zadawane pytania uciekał od odpowiedzi a nawet obrażało chamisko dziennikarkę .
Ja tu otwarcie piszę o tym dupku że to kryptofaszysta i co? Myślisz że zrobi to na mnie wrażenie że i mnie wyzwiesz od ''tępaków''?
A wyzywaj .

Daj spokój . Te buraki i tak tego nie zrozumieją. Menzen oficjalnie śmiał się z alfonsa i nabijał z całego pisu ,że już gorszego kandydata to nie mogli wybrać ,ale im nie wytłumaczysz. Klapy na oczach i powtarzają te swoje brednie o rudym , niemcach , itd.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza