Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W gminie Gromadka miażdżąco wygrywa Nawrocki!
~~Liliowoczerwony Modrzew niezalogowany
6 czerwca 2025r. o 22:13
~~Rudawa Lepnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~bolecnauta napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): ~~Niebieski Lilak napisał(a): Ktoś napisał: ~~Don-Bum napisał(a): Zastanawiam się na co liczyli ludzie głosujący na Trzaskowskiego, co nimi kierowało?
Przecież obecny rząd nic nie robi a Trzaskowski trwoni tylko warszawską kasę.

Oglądałem wczoraj wywiad z Nawrocki, pokazał się z dobrej strony, nic z tych waszych memów nie zauważyłem.
Wstawiać takie obrzydliwe memy na fejsie, to obrzydliwe, sami dukacie, sami jesteście chorzy z nienawiści, zwłaszcza, że większość z was znam i wiem kim jesteście, najczęściej nikim.
Pozdrawiam normalnych ludzi w Gromadce, a ćpuny ćpajcie dalej, podobnie cisi alkoholicy.

Nie pozdrawiam pajaców co to głosowali na alfonsa,ćpuna,sutenera. Załatwi wam robotę to będziecie dumnymi dupodajcami. Szorować dziury !

To jest to o czym pisałem powyżej, sam takim jesteś i dlatego komuś to przypisujesz.
Kto ci takich bzdur nagadał o Nawrockim, TVP Tuska?
Przecież jak się spotkasz z takim jak ty to macie takie samo zdanie o kimś kto nie może się obronić, możesz pieprzyć kłamstwa jakie chcesz, Tępaku.

Bzdury wypisujesz i stajesz się takim samym jak ten oszust Nawrocki. Kiedy mógł się bronić i odpowiadać na zadawane pytania uciekał od odpowiedzi a nawet obrażało chamisko dziennikarkę .
Ja tu otwarcie piszę o tym dupku że to kryptofaszysta i co? Myślisz że zrobi to na mnie wrażenie że i mnie wyzwiesz od ''tępaków''?
A wyzywaj .

Daj spokój . Te buraki i tak tego nie zrozumieją. Menzen oficjalnie śmiał się z alfonsa i nabijał z całego pisu ,że już gorszego kandydata to nie mogli wybrać ,ale im nie wytłumaczysz. Klapy na oczach i powtarzają te swoje brednie o rudym , niemcach , itd.

Nie zastawiaj się Mentzenem, bo tu nie o to chodzi.
Trzeba obalić to zakłamane gówno, tj. PiS i PO.
Jedni warci drugich i jak dostaną się do koryta to w pierwszej kolejności przywłaszczają sobie ten rynsztok propagandy, tzn. TVP PiS i PO. I plują z tego rynsztoka na kogo chcą a tępaki to łykają i powielają.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Teo Van Don-Bum Und niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 6:15
Po co dziennikarze pytają, jaki będzie prezydent Nawrocki, skoro nie wiemy kim jest Nawrocki?
Kiedy usłyszymy odpowiedzi na pytania o jego przeszłość?
Oczukuje wyjaśnienia zarzutów o sutenerstwo, kontakty z grupami przestępczymi i faszyzującymi, niewywiązanie się z umowy dożywotniej opieki, oszustwo i wyłudzenie mieszkania, apartament miłości w Muzeum II wojny światowej. Nigdy nie usłyszeliśmy odpowiedzi na zadawane pytania dotyczące tych spraw i niewątpliwych przestępstw. Manipulacje i kłamstwa przykrywane kolejnymi kłamstwami, takie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Alfons, oszust, naciągacz i kłamca, nie będzie moim prezydentem, niech wie, że jest prezydentem motłochu i motłochu dla motłochu.
Nikodem Dyzma budził sympatię, Duda był prezydentem który budził we mnie politowanie, Nawrocki budzi tylko pogardę i obrzydzenie.
~~Platynowy Wrotycz niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 8:14
~~Teo Van Don-Bum Und napisał(a): Po co dziennikarze pytają, jaki będzie prezydent Nawrocki, skoro nie wiemy kim jest Nawrocki?
Oczukuje wyjaśnienia zarzutów o sutenerstwo, kontakty z grupami przestępczymi i faszyzującymi, niewywiązanie się z umowy dożywotniej opieki, oszustwo i wyłudzenie mieszkania, apartament miłości w Muzeum II wojny światowej. Nigdy nie usłyszeliśmy odpowiedzi na zadawane pytania dotyczące tych spraw i niewątpliwych przestępstw. Manipulacje i kłamstwa przykrywane kolejnymi kłamstwami, takie otrzymaliśmy odpowiedzi.

Alfons, oszust, naciągacz i kłamca, nie będzie moim prezydentem, niech wie, że jest prezydentem motłochu i motłochu dla motłochu.
Nikodem Dyzma budził sympatię, Duda był prezydentem który budził we mnie politowanie, Nawrocki budzi tylko pogardę i obrzydzenie.

No lepiej bym tego nie ujął. I przez 5 lat trzeba będzie oglądać tą fałszywą gębę. Porażka.
~~Bladożółta Krwawnica niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 8:47
~~Platynowy Wrotycz napisał(a): ~~Teo Van Don-Bum Und napisał(a): Po co dziennikarze pytają, jaki będzie prezydent Nawrocki, skoro nie wiemy kim jest Nawrocki?

No lepiej bym tego nie ujął. I przez 5 lat trzeba będzie oglądać tą fałszywą gębę. Porażka.

Zawsze możesz wyjechać na stałe do Berlina
~~Platynowy Wrotycz niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 9:21
~~Bladożółta Krwawnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Platynowy Wrotycz napisał(a): ~~Teo Van Don-Bum Und napisał(a): Po co dziennikarze pytają, jaki będzie prezydent Nawrocki, skoro nie wiemy kim jest Nawrocki?

Zawsze możesz wyjechać na stałe do Berlina

Owszem mogę , bo znam języki. Ty z brakiem jedynie do Rosji albo na Węgry, bo tam i tak nie będziesz mieć nic do powiedzenia. A póki co języka to używajcie do lizania pały alfonsowi.
~~tyle pytań niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 10:47
W komentarzach słychać, że Trzaskowski przegrał bo jego kampania była zbyt negatywna...czyli ujawnienie, że kandydat na prezydenta to sutener, naciągacz starszych ludzi, "wciągacz" i kibol...to przesada ? Czy ktoś tu czasem nie zwariował?
Ja uważam że błędem było, że Trzasek oprócz kwestii mieszkania, nie nazwał Nowogrodzkiego po imieniu . Za dużo bułkę przez bibułkę, zamiast walić w pysk.
~~Konik niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 13:27
~~tyle pytań napisał(a): W komentarzach słychać, że Trzaskowski przegrał bo jego kampania była zbyt negatywna...czyli ujawnienie, że kandydat na prezydenta to sutener, naciągacz starszych ludzi, "wciągacz" i kibol...to przesada ? Czy ktoś tu czasem nie zwariował?
Ja uważam że błędem było, że Trzasek oprócz kwestii mieszkania, nie nazwał Nowogrodzkiego po imieniu . Za dużo bułkę przez bibułkę, zamiast walić w pysk.

Hołownia mówił mu to prosto w pysk i Mentzen to samo ,że jest kłamcą i oszustem , ale jak on odurzony , to się śmiał a jak pluli to mówi coś deszczowo się zrobiło. I taki to jego również elektorat. Szkoda nerwów na to.

~~Diagnoza niezalogowany
7 czerwca 2025r. o 14:42
Jak miał wygrać ? nawet przed Braunem uciekł,a gdyby tak mu przyszło stanąć oko w oko z putlerem?, pewnie zszedł by na zawał
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza