Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~artur7009 niezalogowany
3 maja 2009r. o 0:49
~artur7009 napisał(a):
Gs napisał(a): Kurcze jak Ty to wszystko robisz :)
Może jesteś poprostu jakiś niezwykły , nie masz nigdy chwil załamania ?? Ludzie po niepowodzeniach tracą wiarę w siebie , i niestety nie potrafią się z tego podźwignąć , popadają w depresję , która jest teraz chyba jakąś plagą .
Jakim człowiekiem byłeś przed wypadkiem ??
Pozdrawiam !

Witaj Gosiu! Przed wypadkiem byłem prostym, niczym nie
wyróżniającym się chłopakiem ze wsi, który ciągle szukał lepszego życia. Miałem dużo problemów i kiedy już myślałem
że będzie lepiej to zdarzył się wypadek i przekreślił mi wszystkie moje plany i marzenia. CDN ..........
I dziś też się nie zmieniłem pomimo wypadku nadal jestem
tym samym (nie niezwykłym) ale zwyczajnym prostym człowiekiem. Wielu rzeczy ni brakuje np. samodzielności, intymności itd. CDN .............
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2945
Mgosia
3 maja 2009r. o 21:40
A wiesz co Cię najbardziej wyróżnia wśród innych ??
To że Ty potrafisz z pewnością zrozumieć drugiego człowieka, bez jakichkolwiek podtekstów . Każdy z nas potrzebuje porozmawiać z kimś , o wszystkim , tylko że ludzie potrafią dużo mówić ,ale wcale nie potrafią słuchać . :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
1275
#marrakech nieaktywny
4 maja 2009r. o 23:05
Najważniejsze to pozostać sobą, niezależnie od okoliczności... ;)
3186
#arturkedzia nieaktywny
4 maja 2009r. o 23:06
~artur7009 napisał(a):
~artur7009 napisał(a):
marrakech napisał(a): A co do pytań... ciekawi mnie, do jakiego miejsca na świecie chciałbyś się wybrać, czy marzysz o podróżach? Czy masz w ogóle jakąś możliwość poruszania się poza domem? Czy masz jakieś pasje? Co lubisz robić? Może masz jakieś życzenia, które dałoby się zrealizować, a może nie chciałeś o nie wcześniej prosić? Jeśli przyjdą mi do głowy jeszcze jakieś pytania, na pewno je zadam, a tymczasem pozdrawiam serdecznie! :)

Witaj! Przepraszam że nic nie napisałem ale przez wekend
przygotowywałem podziękowanie dla internautów na str. w komentarzach pod moim reportażem. Bardzo się starałem a i tak wkradł się błąd stylistyczny i już nie mogę nic z tym zrobić
i tego poprawić. Może nikt nie zauważy? raczej niemożliwe bo
gdzieś mi znikło kilka ważnych słów ,,warto było to zrobić choćby dla takiej chwili,, kurcze to prawie całe zdanie.Nie wiem
jak to się stało ale to chyba pośpiech. Trudno już poszło i koniec, jest plama.

Długo się naczekałaś ale już teraz postaram się odp. jak umiem najlepiej na Twoje pytania.
Co lubię robić? Pośrednio już odp. na to pytanie bo lubię pomagać i jak mi się uda komuś pomóc to mam z tego wielką frajdę poza tym lubię chodzić na spacery, napisałbym romantyczne ale takie to przecież tylko z Kobietą (chyba się
rozmarzyłem ha ha!) jak jest ciepło to idę z Mamą do sklepu w mojej miejscowości tj. tzw. ,,Centrum kulturalne,, i tam
spotykam znajomych i z nimi rozmawiam,wracając zawsze ktoś nas zatrzymuje, przeważnie jest nam ciężko wrócić do domu na kolację. Jeśli chodzi o pasje to teraz ich czyba nie mam ale jak byłem zdrowy i o wiele młodszy to uprawiałem sporty: Tenis stołowy nawet miałem niewielkie sukcesy i Piłkę nożną ale najbardziej to uwielbiałem tańczyć na Dyskotekach w parze i była i jest to moja największa pasja i tego mi bardzo brakuje.
No cóż ,niestety nic na to nie mogę poradzić. Już nie zatańczę
a szkoda bo nie chwaląc się robiłem to dobrze ale miałem też dobre partnerki które też umiały tańczyć ,mam też takie które
sam nauczyłem i z którymi wygrywałem konkursy tańca ale to stare czasy choć bardzo miło je wspominam.A przyznam się że
na Dyskotekach bywałem dość często w Bolesławcu i w Dąbrowej a także w Brzeźniku. CDN ..............
2945
Mgosia
4 maja 2009r. o 23:30
Co Ci powiem to Ci powiem Ale Ci powiem ;)
Jesteś takim światełkiem w tunelu , nadzieją na lepsze :)

Dopisane 04.05.2009r. o godz. 23:30:

Marrakech a jak Ty z tańćem stoisz ? ;)
Nie zrobiłybyśmy sobie wstydu przed Arturem ? :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
1275
#marrakech nieaktywny
5 maja 2009r. o 1:36
Drogi Arturze, nie musisz mnie za nic przepraszać. Ja to wszystko rozumiem. Wiem, że bywasz zajęty innymi rzeczami, dlatego cierpliwie czekałam na odp :) Bardzo mnie to ucieszyło, że nie jesteś skazany na ciągłe przebywanie w domu, jak niektórzy, i chodzisz na spacery :) Kurczę, no nie mogę wyjść z podziwu, że mimo swojej sytuacji pomagasz innym osobom niepełnosprawnym (ach... gdzie ci dzisiejsi faceci, skorzy nieść pomoc innym? ot, taka refleksja ;)). A wiesz, że ja też uwielbiam tenis stołowy? Choć dawno w niego nie grałam, ale grywałam swego czasu rekreacyjnie. Piłka nożna też mi się podoba, ale wiadomo - faceci są lepsi "w te klocki" hehe ;) Widzę, że byłeś kiedyś rozrywkowym chłopakiem, a teraz na pewno pozostało coś w Tobie z tej rozrywkowej duszy ;) Przeczytałam przed chwilą Twój "list" do internatutów i wiesz, co Ci powiem? Ty to potrafisz wzruszać...Pozdrawiam serdecznie!

Dopisane 05.05.2009r. o godz. 01:36:

Dopisane 04.05.2009r. o godz. 23:30:Marrakech a jak Ty z tańćem stoisz ? ;)
Nie zrobiłybyśmy sobie wstydu przed Arturem ? :)

Z tańcem na pewno nie "stoję" :P Ale chyba nie odważyłabym się zaprezentować tych "wygibasów" komuś, kto wygrywał konkursy taneczne ;)
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 maja 2009r. o 10:33
Dzień Dobry! Zapomniałem napisać,że od wczoraj stałem się
kolejnym Bolecnautem z czego się bardzo cieszę. Wczoraj była u mnie koleżanka , która mieszka w ok. Bolesławca .Pokazała mi co i jak robić ,więc już jestem zalogowany i mogę wysyłać i
odbierać wiadomości bez przeszkód. Pozdrawiam wszystkich
Bolecnautów !!
2945
Mgosia
5 maja 2009r. o 10:56
Hej co do tenisa to jest naz już troje, miałam nawet stół do tenisa w domu ! I właściwie to mam go do dzisiaj tylko troszeczkę się zepsuł od kiedy mój syn się nim zajął ;)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza