~artur7009 napisał(a): ~artur7009 napisał(a): Gs napisał(a): Kurcze jak Ty to wszystko robisz :)
Może jesteś poprostu jakiś niezwykły , nie masz nigdy chwil załamania ?? Ludzie po niepowodzeniach tracą wiarę w siebie , i niestety nie potrafią się z tego podźwignąć , popadają w depresję , która jest teraz chyba jakąś plagą .
Jakim człowiekiem byłeś przed wypadkiem ??
Pozdrawiam !
Witaj Gosiu! Przed wypadkiem byłem prostym, niczym nie
wyróżniającym się chłopakiem ze wsi, który ciągle szukał lepszego życia. Miałem dużo problemów i kiedy już myślałem
że będzie lepiej to zdarzył się wypadek i przekreślił mi wszystkie moje plany i marzenia. CDN ..........
I dziś też się nie zmieniłem pomimo wypadku nadal jestem
tym samym (nie niezwykłym) ale zwyczajnym prostym człowiekiem. Wielu rzeczy ni brakuje np. samodzielności, intymności itd. CDN .............
CD.dok. Wielu rzeczy nie mogę mieć np. własnej rodziny, dzieci
bo to przecież jest celem każdego prawdziwego faceta .To tylko
dwa przykłady choć jest tych braków o wiele więcej. Nic po mnie nie zostanie dlatego przy tych wszystkich brakach i bólach
staram się coś robić na tyle na ile mogę, żeby zostawić po sobiechociażby dobre wrażenie bo mam nadzieję,że ktoś kiedyś gdy będzie o mnie wspominał to powie: Ten Artur na wózku to był spoko gość i to mi wystarczy bo musi choć plany przed wypadkiem miałem dużo bardziej ambitne. A gdybym się załamał to nawet nikt by o tym nie wiedział a poza tym było by to można bardzo łatwo wytłumaczyć bo każdy bypowiedział: ,,A załamał się bo długo leży,,Jestem w sytuacji bez wyjścia jednak
gdybym się załamał to TV by się mną nie interesowała i nie
moglibyśmy porozmawiać zresztą wogóle byśmy się nie poznali no bo jak. A tak mam co robić i nie jestem nijaki pomimo tego
że jestem jaki jestem. Pozdrawiam! Artur