Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Horror mieszkańców Nowogrodźca - powstanie farma wiatrowa

4105
#marcinpawel nieaktywny
31 maja 2010r. o 1:49
Polacy... eletkrownia wodna nie ! bo ... coś tam, atomowa nie ! bo ... coś tam, farma wiatrakowa nie ! bo cos tam... Ciekawe ja cienko bedziemy piszczec jak nam ruscy pozakręcają wszystkie kurki...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 maja 2010r. o 8:14
marcinpawel napisał(a): Polacy... eletkrownia wodna nie ! bo ... coś tam, atomowa nie ! bo ... coś tam, farma wiatrakowa nie ! bo cos tam... Ciekawe ja cienko bedziemy piszczec jak nam ruscy pozakręcają wszystkie kurki...

Ładna propaganda panie Vatenfall !

Polak nie chciał hitlera, a teraz nie chce wiatraków w POBLIŻU SWOICH DOMÓW MIESZKALNYCH !

Budujcie wiatraki ale daleko od terenów zabudowanych (np. na poligonach), tam też można zrobić piękny biznes !
4105
#marcinpawel nieaktywny
31 maja 2010r. o 9:54
To farma wiatrowa wybudowana przez Vattenfall AB na wolinie ... trzeba wiedzieć gdzie budować a z naszą mentalnością zachód dogonimy za ładnych paręnaście setek lat.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Farma_Wiatrowa_Zag%C3%B3rze
2889
#kazimierz nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 1:21
W Nowogrodźcu byli przeciwnicy budowy strefy ekonomicznej na chyba na czele z obecnym Burmistrzem, więc niby dlaczego mają zgadzać się na budowę wiatraków?
~ niezalogowany
1 czerwca 2010r. o 8:30
Ale trzeba iść z postępęm a nie cofać sie w rozwoju. Jak by płacili ładny grosz za postawienie wiatraka na czyjejś posesji to pewnie skończyły by się protesty.
~ja niezalogowany
1 czerwca 2010r. o 8:38
ktoś z nowogrodźca mi ostatnio powiedział powód dlaczego nie zgadza się z wiatrakami cytuje;NIE ZGADZAM SIĘ TYLKO DLATEGO ŻE KTOŚ ZAROBI A JA NIE.Durna polska mentalność bo sąsiad sobie kupił fajne auto to z głodu nie będę mógł się wYsRaĆ ALE kupię lepszy żeby sąsiadowi dokopać.Ludzie co wy robicie?Ci co po ginęli za was na wojnie o wolność w grobach się przewracają bo sami się zniewalacie głupkowatym myśleniem.
1415
#fox34 nieaktywny
1 czerwca 2010r. o 14:28
~ja napisał(a): ktoś z nowogrodźca mi ostatnio powiedział powód dlaczego nie zgadza się z wiatrakami cytuje;NIE ZGADZAM SIĘ TYLKO DLATEGO ŻE KTOŚ ZAROBI A JA NIE.Durna polska mentalność bo sąsiad sobie kupił fajne auto to z głodu nie będę mógł się wYsRaĆ ALE kupię lepszy żeby sąsiadowi dokopać.Ludzie co wy robicie?Ci co po ginęli za was na wojnie o wolność w grobach się przewracają bo sami się zniewalacie głupkowatym myśleniem.

Przeczytaj uważnie wszystkie za i przeciw, które przewijały się w tym temacie i nie kopiuj anonimowych idiotyzmów.

atvpolska - K.W.I.S.A. sQuad x-treme
~to ja niezalogowany
1 czerwca 2010r. o 14:33
Niepotrzebne te wątki martyrologiczne czy złosliwości. Najpierw należy dowiedzieć się o wpływach elektrowni na zdrowie ludzi a potem ochoczo zgadzać się na postawienie wysokiego na 160m wiatraka w pobliżu własnej posesji i spokojnie wychowywać dzieci " pod jego skrzydłami". Jeśli tak własnie uczynicie, to gratuluję wiedzy i IQ.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza