O raany, ja w życiu nie mogła bym być księgową, toż to siok :| Ja nie mam cierpliwości, a jeszcze jak by coś nie grało to już tylko zostaje kopać i gryźć :> No jeszcze coś sprawdzić..
Posłucham w domu, a wracając z pracy, wstąpię do lasu, poszukać jeża. W końcu obiecałem, ale wolę za dnia szukać, żeby nie wyłapać kasztanem od wiewiórki :)
Po drodze zabiorę Misia - Byla, we dwóch to zawsze raźniej, no i jest się za kim schować, jakby jednak wiewióra miała coś przeciw nieproszonym gościom, pod jej domem :)
No to ładnie , teraz to się nazywa szukanie jeżyka :> a później przychodzą rachunki z ..... pewnego miejsca :> i mało tego, widzę tu odmienne zainteresowania i ukryte fantazje :>
Ale to nic , wytłumaczę Ci to wszystko w domu (ręcznie ) :> :] :P
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.