Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4743
#MANSON nieaktywny
11 lutego 2011r. o 19:59
No kochani! na zgode! ;)

:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:00
cooooooooo?? a gdzie ja ci kazlam siezdiec cicho he??? pokaz mi to zdanie :> (teraz ja mam focha) a mnie tak latwo nie da sie przeprosic ;)
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 20:03
....oj Rannusia żartowałam dopiero przyszłam na kompa bo pogoniłam córcię hihi :D no uwielbiam twoje foszki :* ale już już koniec aaaaaaaaaa dawaj buziaka na zgodę :*
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:04
~Lwiczka napisał(a): ....oj Rannusia żartowałam

a ty myslisz ze co ja robilam :P :]
~Lwiczka niezalogowany
11 lutego 2011r. o 20:07
witaj Mansonku :* co tam doktorku słychać ? :> ... no Ranna ty mi powiedz co ty za wspaniałości gotujesz, że nawet Falco torciki ci podsyłał :> Rannusia ty weź daj jakiś ciekawy przepis do wykorzystania w walentynki :]
4743
#MANSON nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:08
Radujmy sie zaraz nadejdzie! :D

:]
4067
#zraniona nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:10
MANSON napisał(a): Radujmy sie zaraz nadejdzie! :D

:]

zaraz???!!! chcialabym ten przepis na twoje tempo.... ;)
2951
#Anonim2951 nieaktywny
11 lutego 2011r. o 20:10
GoSiaM napisał(a): ... dobrze wiecie, że to ja ...

Serio ?

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=39974&strona=1597

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza