Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Lwiczka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 9:16
Dzień dobry Wszystkim :) ha ha a ja dziś pierwsza :D bo wszystko widzę jeszcze śpi :> wstawać kominiarze i kominiarki :] dziś na dworze trochę zimno i słoneczka nie ma :| ale w sercach za to gorąco i cieplutko :D moja kochana Rybko pobudka :* twoja lwica się już stęskniła za Tobą :* śpiochy wstajemy wstajemy , dobra sama do siebie gadać nie będę :P miłego dnia dla kominiarzy :* kochanie może obudzić Cię całuskiem?? :D :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~zraniona niezalogowany
13 lutego 2011r. o 9:37
EEeeee Lwiczko nie wszyscy spia ,ja na nogach od 8 :) juz wykompana,swiezutka i pachnaca ;)
Witam wszystkich.. Gocha widzialam cie,jak filowalas z lornetka i zagladalas mi przez okno :P zboczucho jedna :>
~peter niezalogowany
13 lutego 2011r. o 9:41
Is inform about highlights greet all want that here bolesławcu. Would like to visit this beautiful (fine) city very
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 9:46
masz racje Boleslawiec jest piekny, my cie tez pozdrawiamy :P
~Rybka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 9:48
Witam w niedzielny poranek kominkowych imprezowiczów i imprezowiczki :) Coś mi się zdaje ,że to wczorajsze bajanie przy akompaniamencie francuskiego akordeonu co niektórzy jeszcze odczuwają :D P.S.Ja już na nóżkach Lwiczko i posyłam Ci ogromnego buziola,oczywiście pomnożonego co najmniej przez trzy :* :* :* :* :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 9:52
Hej Rybka,Lwiczka ma racje jeszcze wszyscy spia,tylko my ranne skowronki ;)
~Rybka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 9:55
zraniona napisał(a): Hej Rybka,Lwiczka ma racje jeszcze wszyscy spia,tylko my ranne skowronki ;)

Hej Ranniusia :) ano coś wieje chłodem z pod kominka :> Imprezka się udała? :>
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 10:00
~Rybka napisał(a):
Imprezka się udała? :>

a to co za ostatnia minka - :> -?? Dosc szybko bylam w domu kolo 24.30 jak nigdy, za duzo osob,nie szlo przejsc ani oddychac,glowa bolala wiec ucieklam do domu... jednak wole w piatki wyjscia...wtedy prawie nikogo nie ma..sala pusta,lepiej idzie sie wybawic... a ze wczoraj tylko 2 male lampki winka w domu wypilam wiec tak sie dzisiaj nie mecze z rana :D nieznajomy zostala troszke dluzej... ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza