zraniona napisał(a):~Rybka napisał(a):
Imprezka się udała? :>
a to co za ostatnia minka - :> -?? Dosc szybko bylam w domu kolo 24.30 jak nigdy, za duzo osob,nie szlo przejsc ani oddychac,glowa bolala wiec ucieklam do domu... jednak wole w piatki wyjscia...wtedy prawie nikogo nie ma..sala pusta,lepiej idzie sie wybawic... a ze wczoraj tylko 2 male lampki winka w domu wypilam wiec tak sie dzisiaj nie mecze z rana :D nieznajomy zostala troszke dluzej... ;)
~Rybka napisał(a):
O poranku mam zazwyczaj taką skwaszoną minkę ,ale już pracuję nad tym aby ją zastąpić rozanielonym lolem :D :D P.S.Nie samą pracą człowiek żyje ranniusiu ,czasami wskazany jest reset :)
O poranku mam zazwyczaj taką skwaszoną minkę ,ale już pracuję nad tym aby ją zastąpić rozanielonym lolem :D :D P.S.Nie samą pracą człowiek żyje ranniusiu ,czasami wskazany jest reset :)
ja tam z rana nie mam nigdy zkwaszonej minki ;) no chyba ze z imprezy dzien wczesniej,a na drugi sie nie wyspalam i mi glowa peka ;)
~Rybka napisał(a): Myślę jednak ,że bez takich szaleństw od czasu do czasu życie nasze nie miało by takiego uroczego smaczku :D
zraniona napisał(a):~Rybka napisał(a): Myślę jednak ,że bez takich szaleństw od czasu do czasu życie nasze nie miało by takiego uroczego smaczku :D
a jeszcze lepiej smakowaloby jak mogloby sie je z kims uczciwym dzielic :|
~Rybka napisał(a):
Ranniusia ,na wszystko nadejdzie właściwy czas a wiara w siebie i drugiego człowiek potrafi zdziałać cuda :) No dobrze nie wymądrzam się więcej ,zacytowałem tylko słowa mojego dawnego mentora pewnego starszego pana który swojego czasu żył Efezie :)
Ranniusia ,na wszystko nadejdzie właściwy czas a wiara w siebie i drugiego człowiek potrafi zdziałać cuda :) No dobrze nie wymądrzam się więcej ,zacytowałem tylko słowa mojego dawnego mentora pewnego starszego pana który swojego czasu żył Efezie :)
w siebie z pewnoscia,ale nie zawsze wiara w drugiego czlowieka czyni te cuda...wiem o czym mowie...uwierz mi... :P Dopisane 13.02.2011r. o godz. 10:42:laila,widze cie ze podkladasz drzewo nie do tego kominka :/ gdzie mnie sama zostawiasz kawke pic :>