Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

~Rybka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 10:06
zraniona napisał(a):
~Rybka napisał(a):
Imprezka się udała? :>

a to co za ostatnia minka - :> -?? Dosc szybko bylam w domu kolo 24.30 jak nigdy, za duzo osob,nie szlo przejsc ani oddychac,glowa bolala wiec ucieklam do domu... jednak wole w piatki wyjscia...wtedy prawie nikogo nie ma..sala pusta,lepiej idzie sie wybawic... a ze wczoraj tylko 2 male lampki winka w domu wypilam wiec tak sie dzisiaj nie mecze z rana :D nieznajomy zostala troszke dluzej... ;)

O poranku mam zazwyczaj taką skwaszoną minkę ,ale już pracuję nad tym aby ją zastąpić rozanielonym lolem :D :D P.S.Nie samą pracą człowiek żyje ranniusiu ,czasami wskazany jest reset :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 10:10
~Rybka napisał(a):

O poranku mam zazwyczaj taką skwaszoną minkę ,ale już pracuję nad tym aby ją zastąpić rozanielonym lolem :D :D P.S.Nie samą pracą człowiek żyje ranniusiu ,czasami wskazany jest reset :)

ja tam z rana nie mam nigdy zkwaszonej minki ;) no chyba ze z imprezy dzien wczesniej,a na drugi sie nie wyspalam i mi glowa peka ;)
~Rybka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 10:15
zraniona napisał(a):
~Rybka napisał(a):

ja tam z rana nie mam nigdy zkwaszonej minki ;) no chyba ze z imprezy dzien wczesniej,a na drugi sie nie wyspalam i mi glowa peka ;)

Chyba każdy z nas doświadczył takiego stanu :) Myślę jednak ,że bez takich szaleństw od czasu do czasu życie nasze nie miało by takiego uroczego smaczku :D
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 10:24
~Rybka napisał(a): Myślę jednak ,że bez takich szaleństw od czasu do czasu życie nasze nie miało by takiego uroczego smaczku :D

a jeszcze lepiej smakowaloby jak mogloby sie je z kims uczciwym dzielic :|
~Rybka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 10:29
zraniona napisał(a):
~Rybka napisał(a): Myślę jednak ,że bez takich szaleństw od czasu do czasu życie nasze nie miało by takiego uroczego smaczku :D

a jeszcze lepiej smakowaloby jak mogloby sie je z kims uczciwym dzielic :|

Ranniusia ,na wszystko nadejdzie właściwy czas a wiara w siebie i drugiego człowiek potrafi zdziałać cuda :) No dobrze nie wymądrzam się więcej ,zacytowałem tylko słowa mojego dawnego mentora pewnego starszego pana który swojego czasu żył Efezie :)
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 10:42
~Rybka napisał(a):

Ranniusia ,na wszystko nadejdzie właściwy czas a wiara w siebie i drugiego człowiek potrafi zdziałać cuda :) No dobrze nie wymądrzam się więcej ,zacytowałem tylko słowa mojego dawnego mentora pewnego starszego pana który swojego czasu żył Efezie :)

w siebie z pewnoscia,ale nie zawsze wiara w drugiego czlowieka czyni te cuda...wiem o czym mowie...uwierz mi... :P

Dopisane 13.02.2011r. o godz. 10:42:

laila,widze cie ze podkladasz drzewo nie do tego kominka :/ gdzie mnie sama zostawiasz kawke pic :>
~Lwiczka niezalogowany
13 lutego 2011r. o 11:12
:D hej a ja już jestem :D witaj Rannusia :*
4401
#laila nieaktywny
13 lutego 2011r. o 11:14
zraniona napisał(a):
~Rybka napisał(a):

w siebie z pewnoscia,ale nie zawsze wiara w drugiego czlowieka czyni te cuda...wiem o czym mowie...uwierz mi... :P Dopisane 13.02.2011r. o godz. 10:42:laila,widze cie ze podkladasz drzewo nie do tego kominka :/ gdzie mnie sama zostawiasz kawke pic :>

nio to chlusniem bo usniem...
jak po dzamprezce??????wloski rozczochrane? :*

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza