Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 19:59
falco napisał(a): ...pytam bo osobiście nie znam nikogo a są tu tacy których za same wypowiedzi mógł bym polubić ;)

no to musze cie rozczarowac chyba :| bo z kominka to raczej tylko ja,zartowalam i nieznajomy tam chodza,plus bylu ..reszte z tad nie chodzi...chyba.... krzysztof dosc czesto tam jest,sylwi,erio.. i i i

Dopisane 13.02.2011r. o godz. 19:59:

Damy ci znac jak bedziemy sie wybierac,wtedy zadecydujesz czy z nami pojdziesz czy nie :D wczesniej zbiorka u mnie jak zawsze.. ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 lutego 2011r. o 19:59
lubię Paryską ale te tłumy zwłaszcza ostatnio(walentynki)to przesada.w sumie ja te z robię za tłum.też wole jak jest mniej ludzi ale w soboty chodzę do pracy więc wolę być zdrowa.następnym razem Ranniusia zarezerwujemy sobie i znajomym lokal i hulaj dusza piekła nie ma :P
~nieznajomy niezalogowany
13 lutego 2011r. o 20:01
~ napisał(a): lubię Paryską ale te tłumy zwłaszcza ostatnio(walentynki)to przesada.w sumie ja te z robię za tłum.też wole jak jest mniej ludzi ale w soboty chodzę do pracy więc wolę być zdrowa.następnym razem Ranniusia zarezerwujemy sobie i znajomym lokal i hulaj dusza piekła nie ma :P
zapomniałam się podpisać
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 20:06
~nieznajomy napisał(a): zapomniałam się podpisać

a ty co jeszcze nie spisz?? :> czy czekasz az mamusia przyjdzie i cie nakryje :P ;)

Dopisane 13.02.2011r. o godz. 20:06:

moze wyjdziemy sobie jutro gdzies na waletynkowa kolacje?? :D
13 lutego 2011r. o 20:09
Odwal się małpo od mojej mamusi,jest w kuchni i nie będę Jej głowy zawracać.Wolę,żeby nakrył mnie ktoś inny :>
A co do jutrzejszego jedzonka jeśli to do mnie to Ty zboczuchu :P .
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 20:11
~nieznajomy napisał(a): Odwal się małpo od mojej mamusi,jest w kuchni i nie będę Jej głowy zawracać.Wolę,żeby nakrył mnie ktoś inny :>
A co do jutrzejszego jedzonka jeśli to do mnie to Ty zboczuchu :P .

co chodzi o mamusie to mialam siebie na mysli :P
ty jestes zboczucha.. co do drugiego to... :D ... a co trzeba wszystko wyprobowac w zyciu....hehehe
13 lutego 2011r. o 20:12
Ranniusia,jest na bolcu oferta pracy w rodiu.Szukają artystów a z Ciebie nie zła artystka :>
4067
#zraniona nieaktywny
13 lutego 2011r. o 20:15
tak pozatym myslalam o wiekszosci zeby sie umowic na jakas kolacje,a nie tylko o tobie :> :P a teraz spadam na tv :P

Dopisane 13.02.2011r. o godz. 20:15:

eeee tam radio, ja jestem sama swoim dzielem sztuki :P i nie dziele sie soba... tylko z toba kochanie... :D ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza