Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4401
#laila nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:20
lozeczko mam zagrzane...ale dzis sobie poleniuszkowalao mnie sie :D

ale kawusie?kurcze gdzie ci mezczyzni?????

zraniona :* kochanie dzis cudowny dzien kochana

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:20
falco napisał(a): ...sprowadziłem cały zastęp rycerzy...kóry to,, obrzympał ,,Cię zranił damo,, zraniona,,natychmiast wyzwę go na utwardzone lub klepisko i nie będzie litości ...bedę twardy :|

o moj rycerz sie znalazl :* o moj panie nikt mnie nie zranil,pewien capitan chce tylko Tobie mnie odebrac :| ;( zwal mu okulary z nosa zeby mnie nie znalazl..
4401
#laila nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:22
capitanossku ty nie passuj tylko dawaj grzac to lozeczko,jak obuecales :*

...nie oceniaj mnie,bo ja wiem kim jestem... ...nie oceniam innych,bo każdy wie kim jest...
4549
#mleko nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:22
~ napisał(a): kapitanie widze że mam konkurecje zachowajmy się jak prawdziwi faceci i zagrajmy w statki :D kto wygra bierze wszystko !!
JESTEŚ babką,chyba że fajna dupa a tu jajko niespodzianka :* :*
4067
#zraniona nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:23
laila napisał(a):

zraniona :* kochanie dzis cudowny dzien kochana

wiec coz rozpoczniemy w tym dniu mila?? ;)
4668
#Anonim4668 nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:23
laila napisał(a): capitanossku ty nie passuj tylko dawaj grzac to lozeczko,jak obuecales :*
a mogę przyjść razem z falco ???
4067
#zraniona nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:25
capitanosss napisał(a): a mogę przyjść razem z falco ???
:> :> :> :> dodam falco i nosa mu zlam..
4668
#Anonim4668 nieaktywny
19 lutego 2011r. o 10:25
mleko napisał(a):
~ napisał(a): kapitanie widze że mam konkurecje zachowajmy się jak prawdziwi faceci i zagrajmy w statki :D kto wygra bierze wszystko !!
JESTEŚ babką,chyba że fajna dupa a tu jajko niespodzianka :* :*
mleko .....plosię cichooooo,booo się wyda :| :| :|
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.