a to szkoda ...pogadamy jak przyjade.z humorkiem troche lepiej ale nie calkiem ...wiesz tego z dnia na dzien tak sie nie da .boje sie powrotu jak to bedzie ,,,musze zabrac moje rzeczy zamknac drzwi i po prostu koniec ...spaduje na razie bo sie psiura spacerku domaga.... :*
dzien dobry piszącym i smigającym na chwilke,ja tez dzis w roli strusia pędziwiatra, maly dalej chory,choc minimalna poprawa jest,nauczył sie za to szczeniak spać na moich rękach i bunt,jak tylko go gdzies odkladam,mąz mówi...może w tym łóżeczku cos jest? taaa..jest.... terrorysta,jak go zaraz połoze, po nierownej walce wygrał mały,choc poczatkowo spał w łózeczku,to i tak nie mogac słuchac płaczokaszlu wzięłam go na ręce i spał ze mna :) w konfrontacji wygrywa ...niby słabszy ;)
ziemianka nic sie nie martw chłopem,ze poszedł w cholere ... dostaniesz lepszego ..słuchaj rusałki ,prawde Ci powie :)
dzieka za wsparcie ,a tacy mali terrorysci na reku to sama slodycz ...poloz do lozeczka na brzuszku i delikatnie posmyraj po pleckach moja mala to uwielbiala zara spala :)
maly zasnal w foteliku :) naswietlam go troche Bioptronem,katarek powinien sie zmniejszyc :)
on taki biedny,ze sam juz nawet nie wiedzial,czy chce na rekach,czy w foteliku,czy gdzie :) ech .. ja kawe zimna pije,ciasta nie mam ,chlop pojechal do tyry ,cisza,jak po smierci organisty :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.