Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

2945
Mgosia
19 lutego 2011r. o 18:17
Ziemianka , to my chyba jednakowe myśli dzisiaj mamy , ja robiłam to samo :D
Ranna zapomniałam zobaczyć :| :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
19 lutego 2011r. o 18:24
ide ogladac deutschland sucht den superstar :P
aaaaaaaaaaaa zapomnialam sie pochwalic ze 6,5 kilosow juz spadlo.. :D przyznam ze mimowszytsko troche grzeszylam paczkami od czasu do czasu... ale i tak dobrze, jeszcze 13 kilo :D i znowu laseczka nebeska bede :D :P ;)
2945
Mgosia
19 lutego 2011r. o 18:24
Oooooooooooo Ranna ja też tak chcę :| ;(

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
~Ziemianka niezalogowany
19 lutego 2011r. o 18:29
no to supcio!ja od zeszlego roku schudlam 22kilo ....normalne obiady a na kolacje ananas kiszona kapusta lub gotowane warzywa .skutkuje ! :)
4067
#zraniona nieaktywny
19 lutego 2011r. o 18:34
ja sie juz przyzwyczailam i malo jem... nie raz 2 kromki na dzien mi starcza i kawa... i nie ze nie chce wiecej jesc, tylko nie mam cos ochoty ostatnio... gdybym miala wiecej ruchu to by wiecej poszlo... ale jeszcze troche i zapisuje sie na silownie... :D szybciej zejdzie wtedy..

Dopisane 19.02.2011r. o godz. 18:34:

ziemianka w jakim miescie mieszkasz w niemczech?
6200
#Nasir nieaktywny
19 lutego 2011r. o 21:20
~Ziemianka napisał(a): no to supcio!ja od zeszlego roku schudlam 22kilo ....normalne obiady a na kolacje ananas kiszona kapusta lub gotowane warzywa .skutkuje ! :)
tyle samo zrzuciłem w ciągu 3 miesięcy ,dieta proteinowa i duuuuużo ćwiczeń siłowych :) prościzna :PP

Dopisane 19.02.2011r. o godz. 21:20:

tak mi się napatoczyło :))
&feature=related

Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno gdy umrzesz.
~Gocha niezalogowany
19 lutego 2011r. o 21:22
Nie dla wszystkich Nasir , moje zdrowie niestety nie pozwala na ćwiczenia :/ wczoraj właśnie doświadczalnym poważnych skutków mojego uporu.

&feature=related
6200
#Nasir nieaktywny
19 lutego 2011r. o 21:30
~Gocha napisał(a): Nie dla wszystkich Nasir , moje zdrowie niestety nie pozwala na ćwiczenia :/ wczoraj właśnie doświadczalnym poważnych skutków mojego uporu.

&feature=related
ja ze zdrowiem też mam na bakier ale sie nie poddałem :) ręka poskręcana śrubami , potrzaskany kręgosłup ...no ale wybacz , warzyć 105 kg. w moim wieku i mieć trudności przy wchodzeniu po schodach - co to to nie :DD

Dopisane 19.02.2011r. o godz. 21:30:

Żyj tak, aby Twoim znajomym zrobiło się nudno gdy umrzesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza