Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 7:21
De_Tourvel napisał(a): "Dom nie opiera się na ziemi, lecz na kobiecie." :):):)

No cóż , wszędzie widzę Miłość , radość , szczęście i mądrość. uzupełnieniem porzysłowia może być stwierdzenie : ciało jest najniższą wartością , jaką Kobieta może ofiarować mężczyźnie . Spadam do szkoły :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5221
#Jowita nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 7:39
Pannazdzieckiem napisał(a):

ciało jest najniższą wartością , jaką Kobieta może ofiarować mężczyźnie . Spadam do szkoły :D

To dlaczego tak dążycie do "posiadania" tego ciała i dlaczego jest takie ważne... :P ...ciało i dusza to dobrana para..
Ty czy Szkodniki spadają do szkoły ?? ?? ??

Jestem dzisiaj na "przekór" wszystkim nastrojona :>
7612
bax
15 grudnia 2011r. o 7:55
Witam :* Bunt jakiś czy jak :| ... ;) To ja zmykam ... :)

miłego dzionka :* paaa :D
5183
magnum44
15 grudnia 2011r. o 8:13
Fiu, fiu, ale ruch od rana :) :)

Dzień dobry:)

Wszystkim rannym ptaszkom, bo z dnia na dzień ich więcej i więcej :*:*
I "śpiochom" :*:*

Pięknego dnia życzę:)

:*

PS. D_T, bajeczne lizaki:)
Panniusiu, fajne ma to motto D_T:) Też mi się podoba :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4335
15 grudnia 2011r. o 8:29
Jowita napisał(a): ...ciało i dusza to dobrana para..

Zgadzam się , choć jak wiadomo mam kłótliwe usposobienie :)
Nie wiem , jak inni faceci Jowito , ale osobiście jestem bardziej zafascynowany duchem . Bierze się to z tąd , że przez dwadzieścia lat pracowałem na kosmicznego wampira zamkniętego w ciele pięknej kobiety. Zwiodło mnie to piękno ciała , bo duch dostarczał mi jedynie zmartwień i frustracji. Dzisiaj jestem szczęśliwy , ponieważ z chwili na chwilę wiem więcej o prawdziwej Kobiecości i bardziej utożsamiam Ją z duchem , niż ciałem. Sądzisz , że moje szczęście wynika jedynie z piękna kobiecego ciała :? A inni faceci , no cóż życzę Wszystkim , aby zaczeli dostrzegać piękno tam , gdzie ono jest. :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3145
#hemi nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 8:34
a ja polecam takie coś:)http://wroclaw.naszemiasto.pl/artykul/668894,wroclaw-na-rynku-juz-swiatecznie,id,t.html

Jadymy w sobotę na cały dzionek,do wieczora ,a wieczorem ... kolejna impreza we wrocku ,ale to jz czysto motoryzacyjna,będzie szybko i słośno:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4335
15 grudnia 2011r. o 8:37
Droga Przyjaciółko , a jak wysyłasz esemesy do Mojej Ukochanej , to nie przeklinaj :D Bo ci Bozia , wiesz co zrobi z językiem :)

5183
magnum44
15 grudnia 2011r. o 8:43
hemi napisał(a):
Jadymy w sobotę na cały dzionek,do wieczora ,a wieczorem ... kolejna impreza we wrocku ,ale to jz czysto motoryzacyjna,będzie szybko i słośno:)

Hemi, ale masz fajnie:)

Przywieź trochę "wrocławskiej magii" do Bolca;)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza