Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jesienne pogaduchy i bajanie przyjaciół :)

4553
#Margot2000 nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 8:48
Dla wszystkich szalencow milego, cudownego dnia zycze ;)
Pracujcie, bawcie sie i fascynujcie sie cialem jak i umyslem :*
Pozdrawiam papatki ;)
Hemi ty zawsze musisz byc oryginalny :D Milej zabawy ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2011r. o 8:56
Pannazdzieckiem napisał(a):
Zgadzam się , choć jak wiadomo mam kłótliwe usposobienie :)
Nie masz ;) A to że bronisz swoich racji świadczy o odwadze i indywidualności nie idywiduum ;p .Nowa teoria spiskowa: Skoro wszystko jest na odwrót ,a dobro do dobra i tak ciągnie, to może by tak zło -złem zwalczać :D

Się witam ;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 9:04
~ napisał(a): to może by tak zło -złem zwalczać

Walkę tę zostawiłbym Stwórcy . Każda forma agresji rodzi jedynie agresję , zło jako takie , nigdy , niczego się nie nauczy.
Na mnie pora . Miłego dnia Wam życzę :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
15 grudnia 2011r. o 9:08
Pannazdzieckiem napisał(a):
~ napisał(a): to może by tak zło -złem zwalczać

Walkę tę zostawiłbym Stwórcy . Każda forma agresji rodzi jedynie agresję , zło jako takie , nigdy , niczego się nie nauczy.
Na mnie pora . Miłego dnia Wam życzę :D :D :D

Toż mówię, że teoria :D Pa :*
4067
#zraniona nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 9:19
Akiwa napisał(a):
//www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9DXL9vIUbWg

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9DXL9vIUbWg

;( ;( ;( no to moj dzionek sie pieknie zaczal :| I potym widzimy jak mozna kogos choc troszke uszczesliwic czy zmienic swiat takimi malymi gestami. Ten bezdomny oddal wiecej niz my bysmy oddali, oddal wiecej nawet wtedy ,nawet gdy my bysmy cala swoja wyplate oddali... bo oddal WSZYTSKO co mial,a nam zawsze cos zostanie!!
Witam i ja z rana... :| :*
5640
#Nudabida nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 9:21
A wiecie na co ja mam ochotę? :D

No - znacie mnie... heh, więc się pewnie domyślacie:D

Ale to przez poranną garść lizaków :|

Rozbestwiły mnie....

5221
#Jowita nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 9:23
Panniusia i tak trzymaj, Ty teraz jesteś jak ten Stworzyciel Świata

"Gdy kogoś kochasz, jesteś jak stworzyciel świata - na cokolwiek spojrzysz, nabiera to kształtu, wypełnia się barwą, światłem. Powietrze przytula się do ciebie, choćby był mróz, a ty masz w sobie tyle radości, że musisz ją rozdawać wokoło, bo się w tobie nie mieści" :*

.... a ja przecież wcześniej tylko .... żartowałam :P
Nic nie poradzę na to, że lubię się z Tobą droczyć :P :D
4067
#zraniona nieaktywny
15 grudnia 2011r. o 9:23
Nudabida napisał(a):
garść lizaków :|

Rozbestwiły mnie....

swintucha,nie gadam z toba :> bo i tak nie widzisz wszystko na jasno, tylko przez ciemne okulary :> nawet zapomnialas ze bylismy na kawe umowione :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza